כניסות\יציאות של מסך LCD
ברצוני לקנות מסך LCD חדש 24 -26 אינץ' אשר ישמש לי גם כמסך למחשב וגם יתחבר באופן ישיר לממיר של HOT וישמש כטלוויזיה.
** ברשותי כרגע 22 אינץ' של samsung 2253 BW ועד עכשיו שירת אותי מצויין, אך לא יכול להתחבר לממיר (או שכן ואני לא יודע איך)
1)איזה יציאות\כניסות אני צריך לוודא שיש במסך, כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלווזיה
2) האם יש דגמים ספציפיים שאתם יכולים להמליץ
תודה
ניר
** ברשותי כרגע 22 אינץ' של samsung 2253 BW ועד עכשיו שירת אותי מצויין, אך לא יכול להתחבר לממיר (או שכן ואני לא יודע איך)
1)איזה יציאות\כניסות אני צריך לוודא שיש במסך, כדי שאוכל להשתמש בו גם כטלווזיה
2) האם יש דגמים ספציפיים שאתם יכולים להמליץ
תודה
ניר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשרות אחרת, אם גם ככה המחשב דלוק כשאתה רוצה לראות טלויזיה, זה לרכוש כרטיס טלויזיה
ואז אפילו תוכל גם להקליט - יהיה לך כמו HOT MAGIC (ולמעשה קצת יותר חכם מזה)
ואז אפילו תוכל גם להקליט - יהיה לך כמו HOT MAGIC (ולמעשה קצת יותר חכם מזה)
האם LCD (טלוויזיה) לא מהווה בעיה מבחינה כלשהיא (איכות, רזולוציה, שיטת שידור, או כל סיבה אחרת...) כאשר תשמש אותי בזמן העבודה על המחשבnils3373 כתב:בהחלט.nirchenn כתב:אם כמו שאתה אומר אני קונה LCD (טלוויזיה) 26 אינץ, האם הטלוויזיה יכולה להתחבר למחשב?
תודה ניר......
אשמח לתשובה, ושוב תודה על העזרה
ניר
איתי,Itay_Pollak כתב:אפשרות אחרת, אם גם ככה המחשב דלוק כשאתה רוצה לראות טלויזיה, זה לרכוש כרטיס טלויזיה
ואז אפילו תוכל גם להקליט - יהיה לך כמו HOT MAGIC (ולמעשה קצת יותר חכם מזה)...
המחשב לא דלוק כאשר אני רואה טלוויזיה, אלא רק כאשר אני עובד על המחשב, וכך גם אני רוצה שיהיה
לכן הפתרון של כרטיס הטלוויזיה (אותו לקחתי בחשבון) לא בא בחשבון מבחינתי.
אך הייתי שמח לשמוע חוות דעתך בנושא:
האם רכישת LCD (טלוויזיה) וחיבורה למחשב, תהווה בעיה, כאשר אעבוד עם הטלוויזה על המחשב מבחינת האיכות התאורה, רזולוציה או כל סיבה אחרת. לעומת רכישת LCD (מסך מחשב) אשר אותו אני מחבר לממיר
האם יש יתרון\חיסרון לאחת מהאופציות - LCD טלוויזיה, כנגד LCD מסך מחשב כאשר המטרה היא דו שימושית (המסך צריך לשמש אותי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב)
תודה
ניר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא חושב שצפויות בעיות כלשהן (אבל אני פחות מומחה בשימוש בLCD לצורך זה)
ד"א - יש מכשירים שהופכים מסכי מחשב לטלויזיות.
אני עדיין חושב - שיכולת הקלטה זו תוספת מעולה (תוכל למשל כמו שעושים בעלי היס מקס, להורות למכשיר להקליט את החדשות, להגיע ב-20:15 ולראות חדשות ללא הפסקת פרסומות
לילה טוב
ד"א - יש מכשירים שהופכים מסכי מחשב לטלויזיות.
אני עדיין חושב - שיכולת הקלטה זו תוספת מעולה (תוכל למשל כמו שעושים בעלי היס מקס, להורות למכשיר להקליט את החדשות, להגיע ב-20:15 ולראות חדשות ללא הפסקת פרסומות
לילה טוב
איתי,
תודה על העזרה והתשובות, אך האופציה של מחשב עובד מפריעה לי מאוד בחדר השינה -
הרעש של המחשב מפריע לי, ואם אצטרך להפעיל אותו כל פעם שרוצה לראות טלוויזיה, אני יודע שהרעש והחום שהמחשב שמפיק יפריעו לי
לעניין ה LCD טלוויזיה לעומת LCD מסך מחשב -
האם יש הבדל בטכנולוגיות?
הרי עכשיו עומדות בפני שתי אופציות:
1) לקנות LCD מסך מחשב, ולחבר אותו בנוסף לממיר הדיגיטלי באמצעות "מתאם" או שכבר מגיע עם היציאות המתאימות לחיבור לממיר
2) לקנות LCD טלוויזיה, ולחבר אותה למחשב באמצעות "מתאם" או שהטלוויזיה מגיעה עם היציאות המתאימות לחיבור למחשב
והשאלה היא, מה עדיף משתי האפשרויות העומדות בפני
תודה על העזרה והתשובות, אך האופציה של מחשב עובד מפריעה לי מאוד בחדר השינה -
הרעש של המחשב מפריע לי, ואם אצטרך להפעיל אותו כל פעם שרוצה לראות טלוויזיה, אני יודע שהרעש והחום שהמחשב שמפיק יפריעו לי
לעניין ה LCD טלוויזיה לעומת LCD מסך מחשב -
האם יש הבדל בטכנולוגיות?
הרי עכשיו עומדות בפני שתי אופציות:
1) לקנות LCD מסך מחשב, ולחבר אותו בנוסף לממיר הדיגיטלי באמצעות "מתאם" או שכבר מגיע עם היציאות המתאימות לחיבור לממיר
2) לקנות LCD טלוויזיה, ולחבר אותה למחשב באמצעות "מתאם" או שהטלוויזיה מגיעה עם היציאות המתאימות לחיבור למחשב
והשאלה היא, מה עדיף משתי האפשרויות העומדות בפני
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
nirchenn,
אחד היתרונות החשובים במסך טלויזיה זה בעיבוד התמונה המתקבלת ממקורות שונים - למסך מחשב אין מעבדי תמונה (חשוב ביותר לשידורי טלויזיה רגילים וגם ל-DVD "איכותי")
למסכי הטלויזיה החדישים יש גם מצב Game ה"מרדים"/מנטרל את מעבדי התמונה לקבלת מהירות תצוגה מקסימאלית.
כמו כן קיימים רמקולים מובנים בטלויזיות כך שאם צופים בחדשות לדוגמא אין צורך להפעיל מערכת 1000W או לסירוגין מחשב...
אחד היתרונות החשובים במסך טלויזיה זה בעיבוד התמונה המתקבלת ממקורות שונים - למסך מחשב אין מעבדי תמונה (חשוב ביותר לשידורי טלויזיה רגילים וגם ל-DVD "איכותי")
למסכי הטלויזיה החדישים יש גם מצב Game ה"מרדים"/מנטרל את מעבדי התמונה לקבלת מהירות תצוגה מקסימאלית.
כמו כן קיימים רמקולים מובנים בטלויזיות כך שאם צופים בחדשות לדוגמא אין צורך להפעיל מערכת 1000W או לסירוגין מחשב...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למסכי מחשב יש גם רזולוציה גבוהה יותר בד"כ.
תוכל לרכוש מתאם חיצוני מ-SVIDEO או קומפוננט ל-DVI/HDVI שיעלה כמה מאות ש"ח כדי לתאם בין הממיר למסך מחשב, אבל כמו שאמרו, אלו לא ממירים שניחנים בעיבוד תמונה בכלל ולכן אל תצפה לאיכות גבוהה אלא רק לזה שזה יעבוד.
תוכל לרכוש מתאם חיצוני מ-SVIDEO או קומפוננט ל-DVI/HDVI שיעלה כמה מאות ש"ח כדי לתאם בין הממיר למסך מחשב, אבל כמו שאמרו, אלו לא ממירים שניחנים בעיבוד תמונה בכלל ולכן אל תצפה לאיכות גבוהה אלא רק לזה שזה יעבוד.
נילס, מרטין
קודם כל תודה על העזרה והאינפורמציה החשובה
בהתאם למה שנילס רשם - מסך טלוויזה הוא בעל יתרון יחסי על מסך מחשב, מבחינת מעבדי התמונה ורמקולים. תקנו אותי אם אני טועה
מרטין, לאחר מה שרשמת על המתאמים החיצוניים (דבר שלא הייתי מודע אליו), ירדתי מהעניין שלהם, ואקנה מסך (טלוויזיה\מחשב) אשר מכיל את היציאות המתאימות לשני הצרכים, ולא אשמתמש במתאמים אלה.
מרטין, רשמת ש - למסכי המחשב יש רזולוציה גבוהה יותר בד"כ, האם זה יתרון או חיסרון מבחינתי? (תסלח לי על הבורות)
לסיכום, לאחר שקראתי את מה שרשמתם אני נוטה יותר לכיוון מסך LCD טלוויזיה, הכולל יציאות מתאימות לחיבור למחשב.... אשמח לשמוע דעתכם בנושא
תודה על העזרה
ניר
קודם כל תודה על העזרה והאינפורמציה החשובה
בהתאם למה שנילס רשם - מסך טלוויזה הוא בעל יתרון יחסי על מסך מחשב, מבחינת מעבדי התמונה ורמקולים. תקנו אותי אם אני טועה
מרטין, לאחר מה שרשמת על המתאמים החיצוניים (דבר שלא הייתי מודע אליו), ירדתי מהעניין שלהם, ואקנה מסך (טלוויזיה\מחשב) אשר מכיל את היציאות המתאימות לשני הצרכים, ולא אשמתמש במתאמים אלה.
מרטין, רשמת ש - למסכי המחשב יש רזולוציה גבוהה יותר בד"כ, האם זה יתרון או חיסרון מבחינתי? (תסלח לי על הבורות)
לסיכום, לאחר שקראתי את מה שרשמתם אני נוטה יותר לכיוון מסך LCD טלוויזיה, הכולל יציאות מתאימות לחיבור למחשב.... אשמח לשמוע דעתכם בנושא
תודה על העזרה
ניר