טוב, לי בכל אופן זה לא עוזר הרבה, אבל שיהיהdanlior כתב:לא באופן מדעי, אבל בערך כן וזה כל מה שאתה צריךbariko כתב:danlior כתב:במקרה לי יש סאב כזהbariko כתב:יפה, תודה על ההבהרה danlior
אשמח לשמוע ממישהו שיש לו סאבוופר הפועל על עקרון דומה של לחצני ווליום, כיצד ניתן לדעת שהעוצמה מכוונת על האמצע בערך...
חייב להיות איזה שהוא אינדקטור למצב הווליום. אצלי מתי שאני משנה את הווליום הנורה שעל הסאב מתחילה להבהב וככל שהווליום יותר גבוה, קצה ההיבהוב גובר. האם אצלך זה לא כך?...
האמת, לא שמתי לב לכך.
אבל גם אם אכן קיימת נורה כזו, אז בוודאי שתסכים איתי שקצת קשה לקבוע לפי קצב הבהובים, על איזה עוצמת ווליום הסאב מכוון......
חיבור סאב לרסיבר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
למה לא? תתחיל כשהווליום נמצא באפס ותתחיל להגביר ותחוש באיזו נקודה קצב ההיבהוב מגיע לשיאו, עכשיו תתחיל להחליש עד שההיבהוה יהיה פחות תדיר מהמקסימום אך יותר מהמינימום וזהוטוב, לי בכל אופן זה לא עוזר הרבה, אבל שיהיה...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מה הייתי עושה בלעדיך?danlior כתב:למה לא? תתחיל כשהווליום נמצא באפס ותתחיל להגביר ותחוש באיזו נקודה קצב ההיבהוב מגיע לשיאו, עכשיו תתחיל להחליש עד שההיבהוה יהיה פחות תדיר מהמקסימום אך יותר מהמינימום וזהוטוב, לי בכל אופן זה לא עוזר הרבה, אבל שיהיה......