המלצה למסך 42"-47" FHD של טושיבה
מבחינת נעול על טושיבה - כן -
יש לי כבר 5 lcd שלהם ושלל ציוד נלווה ואני מרוצה עד הגג מאיכות השירות המדהימה שלהם, אני מוכן להתפשר על הפיטצ'רים במכשיר שאני מקבל אבל לדעת שאם יש תקלה יש לי ראש שקט.
מבחינת דרישות אין הרבה -
המסך יחובר ליס hd כנראה, תמיד טוב שיש הרבה כניסות, בנוסף הוא יחובר למחשב..
מרחק הצפיה הוא בין 7 מטר ל5.
זהו, מעבר לזה אין עוד דרישות, לפחות לא כאלו שאני חושב עליהן, אולי יש דברים שברורים לי מאליו והם לא אמורים להיות, אשמח להארה (:
יש לי כבר 5 lcd שלהם ושלל ציוד נלווה ואני מרוצה עד הגג מאיכות השירות המדהימה שלהם, אני מוכן להתפשר על הפיטצ'רים במכשיר שאני מקבל אבל לדעת שאם יש תקלה יש לי ראש שקט.
מבחינת דרישות אין הרבה -
המסך יחובר ליס hd כנראה, תמיד טוב שיש הרבה כניסות, בנוסף הוא יחובר למחשב..
מרחק הצפיה הוא בין 7 מטר ל5.
זהו, מעבר לזה אין עוד דרישות, לפחות לא כאלו שאני חושב עליהן, אולי יש דברים שברורים לי מאליו והם לא אמורים להיות, אשמח להארה (:
פשוט נתתי את המידות של הסלון שלי... הכורסה הכי קרובה לטלויזיה היא 5 מטר והכי רחוקה נמצאת בסוף הסלון ב7 מטר..
מקרן לא בא בחשבון - לא מבחינת עלות תיחזוק (החלפת נורה) ולא מבחינת איכות או שינוי קונפיגורציה של הסלון...
עד עכשיוו הסתדרנו נהדר עם 42" (:
מקרן לא בא בחשבון - לא מבחינת עלות תיחזוק (החלפת נורה) ולא מבחינת איכות או שינוי קונפיגורציה של הסלון...
עד עכשיוו הסתדרנו נהדר עם 42" (:
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אתם יכולים להמשיך להסתדר גם עם מסך 32 אינץ' אבל לצערי ללא כל הבחנה/הנאה מתכני HD.
למעשה מהמרחק הנ"ל ניתן רק "להתחיל" להבחין בין תכני SD ל-HDR במסך בגודל 55 אינץ' ואני אפילו לא מזכיר תכני FHD.
למעשה מהמרחק הנ"ל ניתן רק "להתחיל" להבחין בין תכני SD ל-HDR במסך בגודל 55 אינץ' ואני אפילו לא מזכיר תכני FHD.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אם כך אז תחפש פנסוניק PV80 בגודל 50 אינץ' (נראה כחסרה במלאי החנויות) או 50A450 של סמסונג. לגבי מסך פלאזמה בגודל ה-50 אינץ' ל-LG ניתן להתרשם בהשקה הקרובה ביום חמישי בארמגדון ברמת החייל.
לדעתי המסכים הנ"ל (מסכי HDR בלבד) יתנו לך תמורה מלאה מעבר לכל מסך LCD של טושיבה בגודל 47 אינץ'.
לדעתי המסכים הנ"ל (מסכי HDR בלבד) יתנו לך תמורה מלאה מעבר לכל מסך LCD של טושיבה בגודל 47 אינץ'.
אני חושב שהכוונה היתה לאו דווקא תמורה במובן של יותר אינצ'ים או פיצ'רים, אלא פשוט איכות תמונה יותר טובה.Omeckron כתב:אני עדיין הייתי מעדיף להשאר עם טושיבה ולקבל פחות תמורה חומרתית עבור הכסף....
אני חייב לשאול משהו, היית בחנות וראית קצת מסכים חוץ מטושיבה?
טושיבה כבודם במקומו מונח, היתה לי CRT מעולה שלהם במשך שנים רבות, אבל הם ממש לא היחידים בשוק המסכים הדקים או הכי טובים (וזאת בלשון המעטה)...
אם אתה יכול לפנות לך שעה שעתיים, קפוץ לחנות מתמחה או אפילו לביג בוקס (רחמנא ליצלן) ותתרשם בעצמך, אין טוב ממראה עיניים.
בהצלחה
אני מכיר חברות חוצמה טושיבה, אפילו חושב למשל שסמסונג יותר טובים מבחינת איכות תמונה.
אבל זו הולכת להיות טלויזיה סלונית פשוטה שנועדה לצפייה בטלויזיה ביומיום ומדי פעם צפיה של סרטי HD ע"י אנשים (כולל אותי) שלא כ"כ מזיז להם קצת איכות תמונה לפה או לשם.
מבחינת שירות וטיפול על כל שאר החברות - LG וסמסונג שמעתי דברים מזעזעים ככה שהם אפילו לא באים בחשבון.
על pioneer לא שמעתי כלום...
אבל זו הולכת להיות טלויזיה סלונית פשוטה שנועדה לצפייה בטלויזיה ביומיום ומדי פעם צפיה של סרטי HD ע"י אנשים (כולל אותי) שלא כ"כ מזיז להם קצת איכות תמונה לפה או לשם.
מבחינת שירות וטיפול על כל שאר החברות - LG וסמסונג שמעתי דברים מזעזעים ככה שהם אפילו לא באים בחשבון.
על pioneer לא שמעתי כלום...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי קודם: מהמרחק הצפיה שלך לא תבחין כלל בין תכני טלויזיה רגילים לתכני HD 720 (אלא אם כן תרכוש מקרן) כך שבאמת כבר לא משנה איזה מסך טושיבה תקנה 42 או 47.Omeckron כתב:אני מכיר חברות חוצמה טושיבה, אפילו חושב למשל שסמסונג יותר טובים מבחינת איכות תמונה.
על pioneer לא שמעתי כלום......
הדגמים הטובים של טושיבה הם RV555 ו-XV555 (גרסה משופרת של XV500). לך עליהם.
באירופה יצא עוד דגם מוצלח RV635, לא יודע אם נמכר פה.
לינק http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p1
באירופה יצא עוד דגם מוצלח RV635, לא יודע אם נמכר פה.
לינק http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p1