תגובות לביקורת Vista Audio model i34
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יופי של סקירה
בהחלט מעניינת טענת היצרן לגבי השפופרות.
לא צויין שם היבואן והמחיר בארץ, הם יש כזה או שהזמנה מתבצעת ישירות מול היצרן?
לא צויין שם היבואן והמחיר בארץ, הם יש כזה או שהזמנה מתבצעת ישירות מול היצרן?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יופי של כתבה.נהנתי
.מעניין יהיה לעשות tube-rolling,כדי לשמוע האם שינוי המנורות עושה חסד עם המגבר-או שהמנורות של היצרן אכן מתאימות למגבר.מכל מקום,המחיר והתוצאה מדברים בעד עצמם,המגבר נשמע כעסקה טובה מאד.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
יופי של כתבה.
$980 - בדיחה של מחיר!
השוואה מתבקשת - מעניין איך הוא מול ה- Mystère ia21 שנבחן לא מזמן כאן באתר:
http://www.hometheater.co.il/article01505
$980 - בדיחה של מחיר!
השוואה מתבקשת - מעניין איך הוא מול ה- Mystère ia21 שנבחן לא מזמן כאן באתר:
http://www.hometheater.co.il/article01505
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
כתבה ברמה גבוהה-נהינתי לקרוא
החסרון הבולט לטעמי-אין ביקורת על ביצועים במוזיקה קלאסית וגאז-אז איך להתייחס למגבר אם אני חובב בעיקר
את סוגי המוזיקה האלו
לסיכום יישר כוח
החסרון הבולט לטעמי-אין ביקורת על ביצועים במוזיקה קלאסית וגאז-אז איך להתייחס למגבר אם אני חובב בעיקר
את סוגי המוזיקה האלו
לסיכום יישר כוח
אמן מייסר
תודה על כתבה מעולה
אייל , בתור אחד שלאור הכתבה שלך וההתרשמות של בובו על הטראפומאטיק , חושב ללכת לשמוע אותו , רציתי לשאול , לגבי מישהו שלא שומע מטאל , איך המגבר הזה בהשוואה לטראפומאטיק ? כי שליטה על הצלילים הנמוכים אתה צריך גם בהמון הקלטות ג'אז שמשתמשות בפסנתר .
וד"א ההבדל במחיר הוא לא פי 4 אלא אם כן הטראפומאטיק עלה , כי המגבר הספק עולה 11K וזה עולה 4K לפני מיסים שזה בערך 5.5-6K
אייל , בתור אחד שלאור הכתבה שלך וההתרשמות של בובו על הטראפומאטיק , חושב ללכת לשמוע אותו , רציתי לשאול , לגבי מישהו שלא שומע מטאל , איך המגבר הזה בהשוואה לטראפומאטיק ? כי שליטה על הצלילים הנמוכים אתה צריך גם בהמון הקלטות ג'אז שמשתמשות בפסנתר .
וד"א ההבדל במחיר הוא לא פי 4 אלא אם כן הטראפומאטיק עלה , כי המגבר הספק עולה 11K וזה עולה 4K לפני מיסים שזה בערך 5.5-6K
truejokertruejoker כתב:תודה על כתבה מעולה
וד"א ההבדל במחיר הוא לא פי 4 אלא אם כן הטראפומאטיק עלה , כי המגבר הספק עולה 11K וזה עולה 4K לפני מיסים שזה בערך 5.5-6K...
איכות הציוד אינה תלויה בסגנון המוסיקה , לעיתים ציוד אינו מתאים לסגנון מוסיקלי ולכן נידרש לבחון את הציוד בסגונות שונים .
האומנם בסקירות שלי אני מתמקד בכתיבה על הסגנון האוהב עלי מאחר ואני מסוגל לבטא טוב יותר את עצמי , אך אין זה אומר שלא בחנתי את הציוד עם סגנונות כמו גאז ,ווקאל , ואפילו רוק רך .
לגבי הטרפומאטיק הוא יותר וורסטלי , במה גדולה מאוד , הוא יותר דינאמי מהוויסטה .
הווסיטה לטעמי הוא יופי של כניסה לעולם המנורות ורק בגלל זה הוא מבחינתי מקבל ציון גבוה .
עלות תועלת היא מרכיב מאוד חשוב בהחלטה ולכן הידד הידד לוויסטה .
כך בחשבון שהטרפומטיק עלותו כ 21000 ש"ח שזה בערך פי 4 מעלות הוויסטה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מעניין ומאשיר . נשמע מציאה בשביל לקבל את המיד המקסים של נורות 34 . וכן ירבו חוות דעת של חובבי מוזיקה טובה , איכותית ועשירה כמו שאתה אוהב .
ייאלללה מתי כבר יגיע 16/6 , שנפגוש את שליחי האלוהים.
ייאלללה מתי כבר יגיע 16/6 , שנפגוש את שליחי האלוהים.
אני כולי התרגשות ... ניראה לי הולך להיות קטאראזיס מטורף .

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

החוויה האישית שלי עם Vista Audio model i34
היה לי את הכבוד לארח את ה Vista Audio model i34 לשבוע ימים, הנה מספר רשמים קצרים שלי.
אני חובב הגברה טרנזיסטורית. הגברה כזאת, כולנו כבר יודעים, יכולה בתקציב שפוי לתת וואטאג' גבוה והמון כח לרמקולים אליה היא משודכת.
בהגברת מנורות יש יותר מידי דברים חיצוניים שאני לא אוהב: שלל השנאים בגדלים שונים אשר ממוקמים מאחורי המגבר או לצידו, סידור המנורות הנדמה שאקראי ובגדלים שונים על חזית המגבר ובכלל כל החזות החיצונית של המגבר נראית לרוב כמו אימפרוביזציה שנבנתה בהחלטה ספונטנית.
לא לשכוח את העבודה הנלווית שיש במגבר מנורתי, הדלקה מראש של מספר שעות, החלפת מנורות מידי פעם - המון התעסקות עבור המשתמש הסופי שבסך הכל רוצה לשמוע מוזיקה ולרוב מתוך התעוררות פנימית, לא על ידי תכנון מוקדם אשר הורס מראש את החוויה.
לאחר שראיתי איך נראה ה Vista Audio model i34, מאוד שמחתי לגלות כי הוא בעל צורה סימטרית למדי, בעל חזות נעימה לעין ומיצרן שנדמה שאוהב מאוד את מוצריו ומרכיב הכל בעבודת יד. אני מאוד אוהב יצרנים כאלו, בוחרים את החלקים למוצרים שלהם בקפידה, מרכיבים הכל ביד ולא בייצור סדרתי חסר אישיות כמו בהגברה טרנזיסטורית נפוצה. בקיצור, נכונה לי בדיקה מהנה.
הרמקולים היו בהם עשיתי שימוש היו +PMC TB2S אשר משרתים אותי בנאמנה בשנתיים וחצי האחרונות. הרמקולים ממותג PMC ידועים כמאוד מדוייקים, הם מעבירים את המוזיקה בצורה נאמנה, ללא צביעה או הבלטה של תדרים מסויימים על מנת לתת רושם טוב יותר למאזין, אלא פשוט להעביר את המוזיקה בדיוק כפי שהיא להישמע.
זוהי פעם ראשונה שיוצא לי להתרשם אישית, לבד ולא בחדר תצוגה מהגברת מנורות. אני לא רוצה לרשום כאן תיאורים של יצירות מוזיקליות וכיצד i34 הגשים אותן, אלא יותר את התוצאה הסופית השמיעה. ובכן, החוויה שונה לחלוטין מהגברה טרנזיסטורית, נדמה שה- i34 לוקח את הסאונד ומעגל אותו, מעין ריסון של הטווחי הדינאמי. לא הקטנה של הטווח, אלא יותר שמירה עליו שלא יגיע לתדרים שונים יותר מהנורמה בצורה מהירה. ייתכן וזה "הצליל המנורתי" שכולם מדברים עליו?
אני לא גזען הגברות וחסר דעות קדומות על טכנולוגיות, אך היה חסר לי הדיוק שאני מקבל עם ההגברה הטרנזיסטורית הרגילה שלי. תחת ידי עברו אינספור סוגי הגברות, מ Class A, דרך AB הנפוצה, D ועד T, אך באף אחד מההגברות הללו לא היה את המאפיינים שקיבלתי עם ה i34. החוייה הייתה שונה לחלוטין, אבל אני לא בטוח שבצורה רעה יותר, אלא פשוט נבדלת מהאחרים.
אם ההגברה הזאת טובה עבורי? ובכן, רשמתי שאני אוהב דיוק במוזיקה שלי, לא סתם מותג הרמקולים שבחרתי הינו PMC. ייתכן ועבור הרמקולים שלי הגברה טרנזיסטורית עושה יותר צדק וייתכן שפשוט זה הטעם שלי. מה שאני כן יודע הוא שאני צריך לבדוק עוד הגברות שפורפרתיות, יש להם טעם שונה ומעורר עניין אשר שווה התייחסות רצינית.
למי ששרד עד כה, קיבלתם צ'ופר של תמונות נוספות
היה לי את הכבוד לארח את ה Vista Audio model i34 לשבוע ימים, הנה מספר רשמים קצרים שלי.
אני חובב הגברה טרנזיסטורית. הגברה כזאת, כולנו כבר יודעים, יכולה בתקציב שפוי לתת וואטאג' גבוה והמון כח לרמקולים אליה היא משודכת.
בהגברת מנורות יש יותר מידי דברים חיצוניים שאני לא אוהב: שלל השנאים בגדלים שונים אשר ממוקמים מאחורי המגבר או לצידו, סידור המנורות הנדמה שאקראי ובגדלים שונים על חזית המגבר ובכלל כל החזות החיצונית של המגבר נראית לרוב כמו אימפרוביזציה שנבנתה בהחלטה ספונטנית.
לא לשכוח את העבודה הנלווית שיש במגבר מנורתי, הדלקה מראש של מספר שעות, החלפת מנורות מידי פעם - המון התעסקות עבור המשתמש הסופי שבסך הכל רוצה לשמוע מוזיקה ולרוב מתוך התעוררות פנימית, לא על ידי תכנון מוקדם אשר הורס מראש את החוויה.
לאחר שראיתי איך נראה ה Vista Audio model i34, מאוד שמחתי לגלות כי הוא בעל צורה סימטרית למדי, בעל חזות נעימה לעין ומיצרן שנדמה שאוהב מאוד את מוצריו ומרכיב הכל בעבודת יד. אני מאוד אוהב יצרנים כאלו, בוחרים את החלקים למוצרים שלהם בקפידה, מרכיבים הכל ביד ולא בייצור סדרתי חסר אישיות כמו בהגברה טרנזיסטורית נפוצה. בקיצור, נכונה לי בדיקה מהנה.
הרמקולים היו בהם עשיתי שימוש היו +PMC TB2S אשר משרתים אותי בנאמנה בשנתיים וחצי האחרונות. הרמקולים ממותג PMC ידועים כמאוד מדוייקים, הם מעבירים את המוזיקה בצורה נאמנה, ללא צביעה או הבלטה של תדרים מסויימים על מנת לתת רושם טוב יותר למאזין, אלא פשוט להעביר את המוזיקה בדיוק כפי שהיא להישמע.
זוהי פעם ראשונה שיוצא לי להתרשם אישית, לבד ולא בחדר תצוגה מהגברת מנורות. אני לא רוצה לרשום כאן תיאורים של יצירות מוזיקליות וכיצד i34 הגשים אותן, אלא יותר את התוצאה הסופית השמיעה. ובכן, החוויה שונה לחלוטין מהגברה טרנזיסטורית, נדמה שה- i34 לוקח את הסאונד ומעגל אותו, מעין ריסון של הטווחי הדינאמי. לא הקטנה של הטווח, אלא יותר שמירה עליו שלא יגיע לתדרים שונים יותר מהנורמה בצורה מהירה. ייתכן וזה "הצליל המנורתי" שכולם מדברים עליו?
אני לא גזען הגברות וחסר דעות קדומות על טכנולוגיות, אך היה חסר לי הדיוק שאני מקבל עם ההגברה הטרנזיסטורית הרגילה שלי. תחת ידי עברו אינספור סוגי הגברות, מ Class A, דרך AB הנפוצה, D ועד T, אך באף אחד מההגברות הללו לא היה את המאפיינים שקיבלתי עם ה i34. החוייה הייתה שונה לחלוטין, אבל אני לא בטוח שבצורה רעה יותר, אלא פשוט נבדלת מהאחרים.
אם ההגברה הזאת טובה עבורי? ובכן, רשמתי שאני אוהב דיוק במוזיקה שלי, לא סתם מותג הרמקולים שבחרתי הינו PMC. ייתכן ועבור הרמקולים שלי הגברה טרנזיסטורית עושה יותר צדק וייתכן שפשוט זה הטעם שלי. מה שאני כן יודע הוא שאני צריך לבדוק עוד הגברות שפורפרתיות, יש להם טעם שונה ומעורר עניין אשר שווה התייחסות רצינית.
למי ששרד עד כה, קיבלתם צ'ופר של תמונות נוספות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag