ROCK BAND של החיפושיות - רשמית אני מזיל ריר...
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ברור שזה יהיה יקר. דברים של הביטלס, לא משנה כמה הם עולים, ימכרו כמו לחמניות טריות.
אם אני אקנה משהו, זה יהיה רק המשחק עצמו. בתור בס למשחקי קצב, הייתי מעדיף את הבס של מדקאטס:
http://www.amazon.co.uk/Madcatz-Rock-Wi ... 170&sr=1-1
היופי בה הוא שהמפרט מחולק לשניים, ואז אפשר באמת לשחק איתה כמו שמנגנים על בס אמיתית - עם שתי אצבעות.
אם אני אקנה משהו, זה יהיה רק המשחק עצמו. בתור בס למשחקי קצב, הייתי מעדיף את הבס של מדקאטס:
http://www.amazon.co.uk/Madcatz-Rock-Wi ... 170&sr=1-1
היופי בה הוא שהמפרט מחולק לשניים, ואז אפשר באמת לשחק איתה כמו שמנגנים על בס אמיתית - עם שתי אצבעות.
אם אתה מחפש ריאליסטיות למה שלא תנגן על בס אמיתי?היופי בה הוא שהמפרט מחולק לשניים, ואז אפשר באמת לשחק איתה כמו שמנגנים על בס אמיתית - עם שתי אצבעות....
מבטיח לך שזה הרבה יותר מרגש מאשר 5 כפתורי פלסטיק.
בייחוד ששתי בוקסות של 15" מרעידות לך את הקרביים
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

סיימת להתנשא? או שיש לך עוד איזה משפט "אני הרבה יותר טוב ממך, אתה חושב שאתה מוזיקאי כי אתה משחק רוק בנד אבל אחי הקטן שיודע לנגן יונתן הקטן על פסנתר יותר מוזיקאי ממך" לתקוע?המוח כתב:אם אתה מחפש ריאליסטיות למה שלא תנגן על בס אמיתי?היופי בה הוא שהמפרט מחולק לשניים, ואז אפשר באמת לשחק איתה כמו שמנגנים על בס אמיתית - עם שתי אצבעות....
מבטיח לך שזה הרבה יותר מרגש מאשר 5 כפתורי פלסטיק.
בייחוד ששתי בוקסות של 15" מרעידות לך את הקרביים...
במקרה אני מנגן על בס אמיתית, ואני יכול להגיד לך שלנגן זה לנגן ולשחק זה לשחק. אין קשר בין השניים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בוא נראה מה בדיוק קרה כאן:
ראית שאני מדבר על רוק בנד -> הנחת שאם אני משחק ברוק בנד אני לא מנגן על כלי נגינה אמיתי -> המלצת לי לנגן על כלי נגינה אמיתי ודיברת על כמה זה יותר טוב מרוק בנד.
אם זאת לא התנשאות, אני לא יודע מה כן. אם אתה לא יודע משהו, אל תניח הנחות.
ראית שאני מדבר על רוק בנד -> הנחת שאם אני משחק ברוק בנד אני לא מנגן על כלי נגינה אמיתי -> המלצת לי לנגן על כלי נגינה אמיתי ודיברת על כמה זה יותר טוב מרוק בנד.
אם זאת לא התנשאות, אני לא יודע מה כן. אם אתה לא יודע משהו, אל תניח הנחות.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
סתם לקחת את זה קשה מדי, בינינו.Malcontent כתב:בוא נראה מה בדיוק קרה כאן:
אם זאת לא התנשאות, אני לא יודע מה כן. אם אתה לא יודע משהו, אל תניח הנחות....
שי
באמת לקחת את זה קשה מידי...
בסך הכל הכוונות שלי היו טובות וחבל שאתה משליך על זה דברים שלילים כמו התנשאות.
סתם בשביל הרקורד אני חושב שזה משחק גאוני ונהניתי מכל רגע לשחק אותו.
למי שמחפש ריאליזים אני פשוט ממליץ לנגן באמת.
וזוהי דעה שלי וזה מטרת הפורום הזה.
להביע דעה ולהתווכח.

בסך הכל הכוונות שלי היו טובות וחבל שאתה משליך על זה דברים שלילים כמו התנשאות.
סתם בשביל הרקורד אני חושב שזה משחק גאוני ונהניתי מכל רגע לשחק אותו.
למי שמחפש ריאליזים אני פשוט ממליץ לנגן באמת.
וזוהי דעה שלי וזה מטרת הפורום הזה.
להביע דעה ולהתווכח.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
ZeppeliN כתב:זה קצת לא קשור בכלל להשוות בין רוק בנד / גיטר הירו ללנגן על כלי אמיתי.
זה כמו שאני אגיד וואי הלוואי שFIFA היה יותר מציאותי ואז תציע לי ללכת לשחק כדורגל...
תסכים איתי שלשחק כדרוגל דורש ממך הרבה יותר מאשר רק לחבר את הכבל למגבר
הוא נעשה מחוץ לבית אלא אם יש לך מגרש פרטי בחצר ואז אתה חייב להזמין אותי למשחק
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בתור מישהו שמנגן, תסכים איתי שבשביל שתעמוד על הבמה מול עשרות אלפי אנשים ותשמע אותם שרים איתך את השיר שאתה מנגן, צריך קצת יותר מלחבר כבל למגבר?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בפעם האחרונה שבדקתי זה היה 250$, והוא ישוחרר ב09.09.09
אבל במקום לשלם הרבה על כלים קצת יותר יפים, עדיף לקנות את המשחק הרגיל (ב170-180 דולר) ובעודף לקנות את הדיסק של המשחק של הביטלס.
אבל במקום לשלם הרבה על כלים קצת יותר יפים, עדיף לקנות את המשחק הרגיל (ב170-180 דולר) ובעודף לקנות את הדיסק של המשחק של הביטלס.
לא יודע. מערכת הלודוויג והגיטרה פשוט נראים מדהים... אבל יכול להיות שזה מה שאעשה. מצד שני בר-מצווה, אז אפשר לקנות משהו מיוחד. מעניין אם יביאו את זה לארץ...Malcontent כתב:בפעם האחרונה שבדקתי זה היה 250$, והוא ישוחרר ב09.09.09
אבל במקום לשלם הרבה על כלים קצת יותר יפים, עדיף לקנות את המשחק הרגיל (ב170-180 דולר) ובעודף לקנות את הדיסק של המשחק של הביטלס....
אני מעדיף לנגן לבד מאשר לקבל תשואות מקהל דיגיטלי.Malcontent כתב:בתור מישהו שמנגן, תסכים איתי שבשביל שתעמוד על הבמה מול עשרות אלפי אנשים ותשמע אותם שרים איתך את השיר שאתה מנגן, צריך קצת יותר מלחבר כבל למגבר?...
העיקר שאני ינגן בס עם מגבר אתה תנגן וגם תשחק וכולם יהיו מאושרים