קירטועים ב1080P
שלום לכולם
ראיתי סרט ב1080P והיו קירטועים ,ואני רוצה לדעת למה ...
הנתונים של הHTPC שלי :
מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64BIT
מעבד E5200 INTEL:
זיכרון : 2G DDR2 800 MHZ
הרץ במדיה סנטר
התקנתי את שני הקודקים HAALI MEDIA ו FFDSHOW64
הסאונד היה בסדר
ראיתי סרט ב1080P והיו קירטועים ,ואני רוצה לדעת למה ...
הנתונים של הHTPC שלי :
מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64BIT
מעבד E5200 INTEL:
זיכרון : 2G DDR2 800 MHZ
הרץ במדיה סנטר
התקנתי את שני הקודקים HAALI MEDIA ו FFDSHOW64
הסאונד היה בסדר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קודם כל, אם יש לך 2 ג'יגה-בייט זכרון ממש אין לך סיבה להתקין גירסת 64 ביט, שהיא פחות יעילה עבור רוב התוכנות שקיימות היום. מומלץ בחום להתקין 32 ביט במקום.
המעבד שלך גבולי לתכני 1080P. בדוק צריכת CPU ב-Task Manager בעת ניגון התכנים.
אם תראה קפיצות ל-100% CPU, נסה לנגן את התכנים עם CoreAVC במקום FFDShow (אין לי מושג אם יש להם גירסה ל-64 ביט, תבדוק...).
המעבד שלך גבולי לתכני 1080P. בדוק צריכת CPU ב-Task Manager בעת ניגון התכנים.
אם תראה קפיצות ל-100% CPU, נסה לנגן את התכנים עם CoreAVC במקום FFDShow (אין לי מושג אם יש להם גירסה ל-64 ביט, תבדוק...).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מעבד גבולי? לא נכון...לי יש ב HTPC את ה E2200 ו-2 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4670 והכל עובד לי חלק בלי שום בעיות גם 720 וגם 1080 , זה נכון שבניגון MKV ל-CPU יש חלק גדול אבל עובדה אצלי זה רץ חלק...תנסה להתקין CCCP וגם AVC משהו לא זוכר ותראה איך זה רץ לך...לא רשמת איזה כ.מסך יש לך...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
GADINOVAK, בוא נעשה סדר
ראשית PIXIES צודק, 64 ביט לא מתאימה למדיה סנטר ואין פה מקום לויכוחים, נכון שאפשר להגדיר אותה שכן תעבוד, אצלי למשל בכל המחשבים 64 ביט ויסטה ובלי בעיות, אבל אני טיפוס שאוהב (בצורה מזוכיסטית-משהו) כל הזמן לפרמט ולהתקין ולחכות לבעיות שיצוצו...
לענייננו, זה נכון שמעבד 5200 הוא בסדר, יותר נכון הוא רמת הפתיחה ל HTPC, כל מי שיש לו מעבד נמוך מזה, משתמש בהאצת חומרה על מנת לראות את הסרטים שלו , או ב COREAVC. שני הפתרונות האלה מורידים (וזה נבדק עשרות פעמים) מאיכות הוידאו.
מי שרוצה את איכות הוידאו המקסימלית ישתמש ב FFDSHOW. כמובן שלא תמיד ההבדלים נראים לעיין ולכן מומלץ לנסות את כל השיטות ולראות מה מתאים לך אישית.
במחשב כמו שלך אני חושב שהפיתרון הכי טוב זה לנגן תכנים בעזרת האצת חומרה, דרך תוכנות כמו מדיה פורטל, או נגנים שונים (ממליץ על MPC-HC) שתומכים בהאצת חומרה.
אם אתה לא רוצה לנגן עם האצה, אתה תצטרך , במידה ועדיין תנסה לנגן תכנים כבדים, לבצע אוברקלוק למעבד, זה לא בעייה במעבד כמו שלך, להגיע איתו ל 3 גיגההרץ ואז הוא יריץ חלק הכל וגם ישאר קריר.
כמו כן תפרט איזה לוח יש לך ואיזה כרטיס מסך.
ראשית PIXIES צודק, 64 ביט לא מתאימה למדיה סנטר ואין פה מקום לויכוחים, נכון שאפשר להגדיר אותה שכן תעבוד, אצלי למשל בכל המחשבים 64 ביט ויסטה ובלי בעיות, אבל אני טיפוס שאוהב (בצורה מזוכיסטית-משהו) כל הזמן לפרמט ולהתקין ולחכות לבעיות שיצוצו...
לענייננו, זה נכון שמעבד 5200 הוא בסדר, יותר נכון הוא רמת הפתיחה ל HTPC, כל מי שיש לו מעבד נמוך מזה, משתמש בהאצת חומרה על מנת לראות את הסרטים שלו , או ב COREAVC. שני הפתרונות האלה מורידים (וזה נבדק עשרות פעמים) מאיכות הוידאו.
מי שרוצה את איכות הוידאו המקסימלית ישתמש ב FFDSHOW. כמובן שלא תמיד ההבדלים נראים לעיין ולכן מומלץ לנסות את כל השיטות ולראות מה מתאים לך אישית.
במחשב כמו שלך אני חושב שהפיתרון הכי טוב זה לנגן תכנים בעזרת האצת חומרה, דרך תוכנות כמו מדיה פורטל, או נגנים שונים (ממליץ על MPC-HC) שתומכים בהאצת חומרה.
אם אתה לא רוצה לנגן עם האצה, אתה תצטרך , במידה ועדיין תנסה לנגן תכנים כבדים, לבצע אוברקלוק למעבד, זה לא בעייה במעבד כמו שלך, להגיע איתו ל 3 גיגההרץ ואז הוא יריץ חלק הכל וגם ישאר קריר.
כמו כן תפרט איזה לוח יש לך ואיזה כרטיס מסך.