בקשת עזרה בקשר להתלבטות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
shatzlan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני כרגע מתלבט האם לקנות לחדר, שהוא די קטן (3X5 מטר), מערכת סטריאו או קולנוע ביתית, כאשר התקציב הוא נמוך- בסביבות ה-1000 ש"ח, והייעוד העיקרי הוא לשם שמיעת מוזיקה.
מבין האופציות שלי התחברתי מאוד לסטריאו FA 162 של LG מבחינת עיצוב וסאונד, אבל ההתלבטות היא האם אני יכול לחסוך גם את הקנייה העתידית של ה-DVD ע"י קניית מערכת קו"ב בסביבות אותו המחיר (חשבתי על ה-HT303SU של LG, אבל לא מצאתי עליה ממש יותר מדי ביקורות, אז אני לא יודע אם כדאי ללכת עליה).
האם מישהו יכול לתת לי עצה בנוגע להתלבטות- אם עדיף ללכת על סטריאו די טובה ו-DVD פשוט, או קו"ב?

תודה רבה.

נ. ב.
רק לשם הבהרה- אין לי צורך במערכת שתרעיד לי את החדר, אלא בעיקר שתספק לי סאונד צלול וחזק במידה מספקת כך שאני אשמע את כל החלקים במוזיקה.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
הצטרף: יוני 2007
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

השאלה צריכה להיות מופנית רק אליך - תתחיל בלהגדיר מה אתה מחפש בכלל: מערכת סטריאו, שמיועדת לשמיעת מוזיקה, או מערכת קולנוע ביתי שתתן לך חווית סראונד בסרטים אבל סביר להניח תהיה פחות טובה בסטריאו.

shatzlan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: יוני 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

סבבה, אז נראה לי שאני אלך על הסטריאו, תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”