סרטי MKV של 1080P קופצים לי בכל הנגנים, צריך עזרה בשדרוג...
הקונפיגורציה שלי:
מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200
לוח אם - GIGABYTE GA-MA69GM-S2H
זכרון - G.SKILL DDR2 (1GBx2) 800MHZ CL4
הבעיה העיקרית שלי היא שאני צריך יציאה לקומפוננט (YUV) עבור המקרן ונראה לי שלוחות אם מתקדמים יותר לא תומכים בזה (ללוח אם שלי יש יציאה כזאת מובנת). חשבתי לשדרג את המעבד ל- ATHLON 7750. יש מצב שזה יעזור? אולי להוסיף זכרון?
אם לא, יש למישהו רעיון אחר? האם יש כרטיסי מסך שיכולים להוציא קומפוננט?
נ.ב.
אני לא רוצה להכניס ממירים למערכת, יש לי קופסא כזאת שממירה מ-VGA לקומפוננט, זה גם מסורבל וגם דורש פורמט מאוד ספציפי.
תודה מראש,
אורן
מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200
לוח אם - GIGABYTE GA-MA69GM-S2H
זכרון - G.SKILL DDR2 (1GBx2) 800MHZ CL4
הבעיה העיקרית שלי היא שאני צריך יציאה לקומפוננט (YUV) עבור המקרן ונראה לי שלוחות אם מתקדמים יותר לא תומכים בזה (ללוח אם שלי יש יציאה כזאת מובנת). חשבתי לשדרג את המעבד ל- ATHLON 7750. יש מצב שזה יעזור? אולי להוסיף זכרון?
אם לא, יש למישהו רעיון אחר? האם יש כרטיסי מסך שיכולים להוציא קומפוננט?
נ.ב.
אני לא רוצה להכניס ממירים למערכת, יש לי קופסא כזאת שממירה מ-VGA לקומפוננט, זה גם מסורבל וגם דורש פורמט מאוד ספציפי.
תודה מראש,
אורן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
על פי רשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח שלך:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth ... uctID=2579
המעבד התלת ליבתי Phenom II X3 710 מתאים ללוח שלך לאחר שדרוג BIOS. לדעתי שווה לשקול את המעבד הזה - חזק ונותן תמורה מצויינת למחירו.
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth ... uctID=2579
המעבד התלת ליבתי Phenom II X3 710 מתאים ללוח שלך לאחר שדרוג BIOS. לדעתי שווה לשקול את המעבד הזה - חזק ונותן תמורה מצויינת למחירו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי HDMI במקרן, אבל כבר יש בקיר כבלים של קומפוננט. להשחיל כבל HDMI של 11 מטר נראה לי יעלה יותר ממחשב חדש...
לגבי תלת ליבתי, חשבתי על זה, אבל השאלה היא אם זה נותן משהו בהקרנת סרטים? התוכנות הקיימות יודעות לנצל את הליבות הנוספות לתהליך אחד?
קראתי בדיוק ש-saphire 4650 מכיל יציאת קומפוננט, זה יפתור את הבעיה? אני עדין רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI, האם אני אוכל לחבר את שניהם במקביל עם הכרטיס הנ"ל? אולי כרטיס אחר?
לגבי תלת ליבתי, חשבתי על זה, אבל השאלה היא אם זה נותן משהו בהקרנת סרטים? התוכנות הקיימות יודעות לנצל את הליבות הנוספות לתהליך אחד?
קראתי בדיוק ש-saphire 4650 מכיל יציאת קומפוננט, זה יפתור את הבעיה? אני עדין רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI, האם אני אוכל לחבר את שניהם במקביל עם הכרטיס הנ"ל? אולי כרטיס אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, זה יאפשר לך פענוח חומרה. רק קח בחשבון שלפעמים יש קידודים ספציפיים (מעטים) של 1080P שרק פענוח תוכנה יודע להציג אותם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

madror צודק, נסה להפעיל את סרטי ה-1080P עם CoreAVC במקום FFDShow.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
COREAVC זה קודק לא חינמי
אתה מתקין אותו , לא צריך למחוק FFDSHOW.
היתרון שלו זה שהוא תומך בריבוי ליבות ומחלק את העומס ביניהן.
בנגן שאיתו אתה מפעיל את הסרטים תבחר שאתה משתמש ב COREAVC במקום ה FFDSHOW שמסומן לך.
אתה מתקין אותו , לא צריך למחוק FFDSHOW.
היתרון שלו זה שהוא תומך בריבוי ליבות ומחלק את העומס ביניהן.
בנגן שאיתו אתה מפעיל את הסרטים תבחר שאתה משתמש ב COREAVC במקום ה FFDSHOW שמסומן לך.
- extremeblizz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
למה נראה לך שכבל 11 מטר של HDMI יעלה לך כל כך הרבה???
10 מטר עולה באייבורי 130 שקל הייתי בסניף שלהם אתמול אבל לא קניתי כי חיפשתי 15 מטר אבל עדיין אתה ממש מגזים עם המחיר...
אני מציע לך ככה- קנה כרטיס מסך, אני מאוד אוהב את הHD4350 אבל תעשה מה שבא לך, העיקר לדעתי שיהיה של ATI בשביל שיוציא קול מהיציאת HDMI והוא יפתור לך את בעיית ההאצת חומרה, ובנוסף אני מניח שאתה לא צריך להעביר סאונד גם לטלוויזיה וגם למקרן אין בזה הרבה היגיון אז תשתמש נגיד בכבל אחר נגיד DVI לHDMI בשביל וידאו לטלוויזיה כי הHDMI יעבור למקרן...
לטעמי פתרונות החומרה פה זה מה שיעזור, אבל בחירה שלך.
10 מטר עולה באייבורי 130 שקל הייתי בסניף שלהם אתמול אבל לא קניתי כי חיפשתי 15 מטר אבל עדיין אתה ממש מגזים עם המחיר...
אני מציע לך ככה- קנה כרטיס מסך, אני מאוד אוהב את הHD4350 אבל תעשה מה שבא לך, העיקר לדעתי שיהיה של ATI בשביל שיוציא קול מהיציאת HDMI והוא יפתור לך את בעיית ההאצת חומרה, ובנוסף אני מניח שאתה לא צריך להעביר סאונד גם לטלוויזיה וגם למקרן אין בזה הרבה היגיון אז תשתמש נגיד בכבל אחר נגיד DVI לHDMI בשביל וידאו לטלוויזיה כי הHDMI יעבור למקרן...
לטעמי פתרונות החומרה פה זה מה שיעזור, אבל בחירה שלך.
בזמנו ביררתי עם קרמר לגבי כבל HDMI ואמרו לי שעם כבלים ארוכים זה עלול להיות בעיתי, תלוי בעצמת השידור או משהו כזה, ואם זה לא עובר טוב צריך ללכת על כבל אופטי. בכל מקרה גם הכבל הלא אופטי עלה יותר מ- 130 ש"ח.
אתמול ניסיתי את ה- CoreAVC, וזה ממש מדהים, פתאום כל הסרטים של 1080P רצים חלק. מה שכן נדפק לי משהו בתרגום ובאופציה לשנות שפת פסקול, אבל יכול להיות שזה משהו בהגדרות שהרסתי (מסתבר שזה לא כל כך טריוויאלי לשנות קודק...)
שאלה נוספת, כשביררתי על כרטיסי המסך ראיתי שהם עושים upscaling בחומרה ל-1080P, זה שווה משהו? יש מצב שזה גם משפר את שידורי הטלויזיה?
אתמול ניסיתי את ה- CoreAVC, וזה ממש מדהים, פתאום כל הסרטים של 1080P רצים חלק. מה שכן נדפק לי משהו בתרגום ובאופציה לשנות שפת פסקול, אבל יכול להיות שזה משהו בהגדרות שהרסתי (מסתבר שזה לא כל כך טריוויאלי לשנות קודק...)
שאלה נוספת, כשביררתי על כרטיסי המסך ראיתי שהם עושים upscaling בחומרה ל-1080P, זה שווה משהו? יש מצב שזה גם משפר את שידורי הטלויזיה?