מתלבט בין מסכי LCD 42
שלום לכולם,
יופי של פורום, המוצלח ביותר בעברית בנתקלתי בו
לעניינו, אני מעוניין לרכוש מסך LCD שישמש לצפיה בתכני 1080P ממחשב Media Center דרך DVI וגם XBOX360 דרך HDMI, (אולי בעתיד גם ל YES\HD, אבל לא קריטי)
מרחק הצפיה הוא בסביבות 3 מטר ויחסית חשוך
הייתי בחנות וראיתי שני מסכי טושיבה מסוג 42X3500 (עם ה 1080P\24) וכן את ה 42xv550 (עם מסך תומך 10BIT), בשניהם התמונה מ YES\HD נראתה מצויין אולם הם לא יכלו להראות לי 1080P מלא כי לא היה להם ציוד
אשמח לדעת מי מבין שני המסכים הוא המומלץ ביותר בהתאם לפרמטרים שציינתי וכן האם יש מסך אחר (אשר קרוב למחירהם, בסביבות 5,500) שמומלץ
תודה רבה,
אור
יופי של פורום, המוצלח ביותר בעברית בנתקלתי בו
לעניינו, אני מעוניין לרכוש מסך LCD שישמש לצפיה בתכני 1080P ממחשב Media Center דרך DVI וגם XBOX360 דרך HDMI, (אולי בעתיד גם ל YES\HD, אבל לא קריטי)
מרחק הצפיה הוא בסביבות 3 מטר ויחסית חשוך
הייתי בחנות וראיתי שני מסכי טושיבה מסוג 42X3500 (עם ה 1080P\24) וכן את ה 42xv550 (עם מסך תומך 10BIT), בשניהם התמונה מ YES\HD נראתה מצויין אולם הם לא יכלו להראות לי 1080P מלא כי לא היה להם ציוד
אשמח לדעת מי מבין שני המסכים הוא המומלץ ביותר בהתאם לפרמטרים שציינתי וכן האם יש מסך אחר (אשר קרוב למחירהם, בסביבות 5,500) שמומלץ
תודה רבה,
אור
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בדיוק הנושא שטושיבה הכי גרועים בו
יחס עלות מול תועלת....
חברה בינונית ומטה שמוכרת במחירי פרימיום, זה מגוחך...
החברות היותר מומלצות בפורם הם:
פלזמה- פנסוניק,סמסונג. תלוי במחיר ובתכנים.
lcd- סמסונג, שארפ, פיליפס, סוני- לגבי הדגם שוב תלוי במחיר ובתכנים.
מה שאני אומר לך כמובן יכול להשתנות לפי הטווח מחירים שלך, תכנים שבהם אתה תצפה ומרחק מהמסך.
וכמובן אחרי שתקבל פה המלצה לכמה דגמים תיצטרך ליראות אותם בעצמך בכדי למצוא תמונה שאתה אוהב.
חברה בינונית ומטה שמוכרת במחירי פרימיום, זה מגוחך...
החברות היותר מומלצות בפורם הם:
פלזמה- פנסוניק,סמסונג. תלוי במחיר ובתכנים.
lcd- סמסונג, שארפ, פיליפס, סוני- לגבי הדגם שוב תלוי במחיר ובתכנים.
מה שאני אומר לך כמובן יכול להשתנות לפי הטווח מחירים שלך, תכנים שבהם אתה תצפה ומרחק מהמסך.
וכמובן אחרי שתקבל פה המלצה לכמה דגמים תיצטרך ליראות אותם בעצמך בכדי למצוא תמונה שאתה אוהב.