סטרימר אמין

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
meirmos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
אני עוקב אחרי כל השרשורים בנושא סטרימר זה תקופה ארוכה. מחפש מכשיר פשוט ואמין שיתן לי לצפות בסרטים ללא בעיות מיוחדות. ממה שראיתי כל מכשיר "סובל" מבעיות כאלו ואחרות שנדרש ידע טכני במחשבים/תכנות על מנת לפתרן. ידע שאין לי. האם אתם יכולים להמליץ על מכשיר כזה?
שני מכשירים מושכים את תשומת ליבי- WD TV והפופקורן. מודע לבעיית התרגום של ה-WD. לא מפריע לי בשלב זה, מניח שזה ייפתר בשלב מסוים. האם מישהו יכול להתייחס לנושא האמינות והפשטות במכשירים אלה? יתרונות, חסרונות...
הצעות נוספות
תודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

דברים מתחילים להיות מסובכים רק כשאנשים מנסים לגרום למכשירים הללו לעשות דברים שהם לא תוכננו לעשות (או שהם לא מצטיינים בהם).

אם אתה מגביל את עצמך לפורמטים פופולריים ובעיקר לצפיה בסרטים ומוזיקה, אז כל מכשיר שאנחנו מכירים מהרשימות יכול לעשות את זה בלי בעיה.

לכל מכשיר יש יכולות מיוחדות משלו. יש כאלה שתואמים יותר לתכנים מהאינטרנט, יש כאלה שיודעים לנגן בלוריי טוב יותר, יש כאלה עם אלף פיצ'רים, יש כאלה עם רשת אלחוטית, או כאלה שמיועדים לנגן מדיסק מקומי, יש זולים ויש יקרים יותר.

מבחינת אמינות, לא מכיר הרבה מכשירים כאלה שהתקלקלו, כך שזה לא כזה סיפור.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

אני חושב שמבחינת עלות/תועלת משפחת הNMT לוקחת בגדול, במיוחד כל עוד אתה נצמד כמו שעופר אמר לפורמטים מקובלים. אם כל הדרישה היא ניגון באמצעות שיתוף, זה פשוט מאוד, ועובד דיי חלק. יש כבר מספר אנשים שקנו לאבא/אח/דוד מכשיר כזה ולא נשמעו תלונות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”