דרושה עזרה בהפעלת MEDIAPORTAL

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ZetLAW פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

לאחר שניסיתי לעבוד עם XBMC וגיליתי שהוא נורא כבדה למחשב שלי ולא תומכת ב קודק המפורסם CoreAVC
עברתי ל מדיה פורטל.

הבעיות במדיה פורטל לא מפסיקות.
1. ביציאה מהתוכנה לפעמים החלון של המדיה פורטל נשאר ונתקע על המסך אפילו CTRL+ALT+DELETE לא עוזרים.
2. התקנתי את הפלאג שמוריד מידע על הסרט בעברית מאתר סרט. ההורדה עובדת מצויין אך הטקסט כולו מבולגן בתוך התוכנה ולא ניתן להבין כלום.
3. בצפיה בסרטי 720P MKV היחס תצוגה הוא לא 16:9 בדרך כלל וזה גורם לפסים למטה ולמעלה בטלויזיה שעובדת על רזולוציה 1920x1080 התרגום שמגיע עם ה DirectVobSub נראה ממש גרוע שאני מפעיל את אופצית הזום כדי לבטל את הפסים למטה ולמעלה.
4. הכנסתי לתוך תקית מוזיקה את כל השירים היחידניים שלי ללא אלבומים. התוכנה מתעקשת להציג לכל השירים תמונה מסויימת.

האם יש פתרונות לכל הבעיות האלה ? ואם לא תוכלו להמליץ על תוכנות אחרת שעושות את העבודה בצורה יותר טובה.

תודה ויום טוב. עידן.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

היי

ממליץ לך להתסכל בקישורים המרוכזים בפוסט הראשון פה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 127#799127

1. לא אמור לקרות, אתה אומר שאתה לוחץ על ה X שיש לך למעלה ואתה עדיין רואה את חלון התוכנה.?
מוזר ביותר... עבדת לפי המדריך המעודכן?
2. אם התקנת את התוסף כמו שמובר אתה לא אמור להיתקל בבעיות, האם עשית את תיקון העברית ההפוכה?
קח בחשבון שהפלגינים האלה לסרט מאוד נוחים ויפים אבל יש עדיין קצת בעיות עם העברית ושורות קוד שנכנסות לטקסט.
3. תבצע את חלק 1 במדריך האצת החומרה עם כתוביות, זה יתן לך לתפריט כתוביות חדש מובנה ב CONFIGURATION שיפאשר לך ם להציג כתוביות באופן טוב יותר.
4. הכל תלוי בסקין בו אתה משתמש ובתצוגה שבחרת, אם תבחר "רשימה" אתה אמור לראות רק רשימת שירים.

תנסה כל מיני סוגי סקינים, כל אחד מוצא את מה שנוח לו בסופו של דבר.

כיום מדיה פורטל מובילה בגדול את סלון המדיה סנטר. בעזרת המדריך והפוסט שאליו קישרתי אותך, אתה לא צפוי להיתקל בבעיות, כיוון שפחות או יותר סגרנו את רוב ה"חורים" שהיו במהלך התקנה, והמעבר היום צריך להיות שקוף.

במידה ולא תסתדר, כמובן שנעזור לך.
בהצלחה

ZetLAW פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

לגבי שלב 3 אני לא משתמש ב CODEC של MPC אלא ב CoreAVC האם המדריך יעבוד ?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #4 

בגלל זה אמרתי לך לבצע רק את חלק 1 שלו.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”