בהמשך לדיון הקודם (פלמה LG , פיוניר, נק)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
נעול
eyal88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1. אני יודע שניתן להוסיף זוג רמקולים לכל טלויזיה אבל הבנתי שבגלל שאין טיונר במסכים אז ישמעו בהתאם (בניגוד ל- LG). נכון שזה ממילא מחובר למערכת אבל יש לי תוכניות עתידיות להעביר אותה לחדר השינה, שם אין לי מערכת. איך בכ"ז ה- LG PX4?
2. עדיין לא קיבלתי תשובה..זה נכון שמעבד המסך של פיוניר הרבה יותר טוב מזה של הנק?
3. 20,000 ש"ח ל- 435 מתצוגה זה מחיר טוב? כדאי בכלל לקנות מתצוגה? אני מדבר על החנות של בית טויוטה (לא זוכר כרגע את שמה).
4.נאמר לי שהטלויזיה צריכה להיות בגובה שבין 80 ל- 85 ס"מ. בגלל אילוצים היא תוכל להיות אצלי בגובה 1 מטר. זה נורא?
תודה רבה רבה! אתם עוזרים לי הרבה מאוד...

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

אין טעם לפתוח עוד שרשור ההיתי שואל את השאלות בשירשור הקודם , בכל זאת

1. ה LG לטעמי לא ברמה של הפיוניר הנק וכמו שרשמו כדאי כמובן לבדוק את הפנסוניק ופיליפס , אם הבעיה זה רמקולים אז תקנה את המסך עם רמקולים מקוריים ויפתרו הבעיות , לגבי הסאונד אני לא יודע אם ההבדלים הם קריטיים אבל זה לא השיקול בקניית פלזמה , אבל אם זה מה שחשוב לך אז תדע שלטעמי במרנץ וגם בפיליפס שומעים הכי טוב.
2. הוסבר לך שכנראה אין הבדלים במעבדים כי המסכים של פיוניר הם כמו המסכים של נק ההבדלים הם בפילטרים שנותנים לפיוניר שחורים טובים יותר אם כי לטעמי הצבעים בנק טובים יותר.
3.מחיר גרוע במיוחד שאפשר להשיג חדשה ( אם נשאר ) ב 22-23 אלף שח.
4. המסך צריך להיות בגובה השליש התחתון של העיניים במצב צפייה , זה האידיאל אם אין ברירה אז הפרש של 20 ס"מ זה לא נורא.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

איל,

נא לא לפתוח שרשורים חדשים, אם יש לך שרשור קיים, תשתמש בו.

נעול

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”