הכנתי 2 כבלים קואקסאלים.
קניתי כבל של אנטנה ושכתוב עליו COAXIAL 75OHM 3C2V באורך של 10 מטר עלה לי 20 שקל ועוד כבל של מטר עלה לי 6 שקל ועוד 4 חיבורי RCA עלה לי 8 שקל , סכ"ה עלה לי 34 שקל..
לחשוב שהתכוונתי לשלם 150 על קואקסאלי 10 מטר עם RCA מוכן ועוד 80 שקל על קואקסאלי 1 מטר עם RCA...וואוו יצאתי בזול!
הכבלים שהכנתי עובדים ! עשיתי הלחמות יפות ונקיות , השאלה איך אני בודק אם הם מספיק איכותיים ??
האם הטענה שכבל קואקסאלי שהוא עובד או לא עובד נכונה ? הכוונה שאם זה עובד אז אין מקום להפרעות.
השימוש לכבל הוא להעברת אות האודיו דיגיטלי
לחשוב שהתכוונתי לשלם 150 על קואקסאלי 10 מטר עם RCA מוכן ועוד 80 שקל על קואקסאלי 1 מטר עם RCA...וואוו יצאתי בזול!
הכבלים שהכנתי עובדים ! עשיתי הלחמות יפות ונקיות , השאלה איך אני בודק אם הם מספיק איכותיים ??
האם הטענה שכבל קואקסאלי שהוא עובד או לא עובד נכונה ? הכוונה שאם זה עובד אז אין מקום להפרעות.
השימוש לכבל הוא להעברת אות האודיו דיגיטלי
לא מבין את השאלה. מה זאת אומרת איך תדע אם הם מספיק איכותיים? תלויי באיזה כבל ומחברים השתמשתה והאם ההלחמות שלך באמת טובות.
אי אפשר לדעת באמת מה הם שווים בלי ניסויי או השוואה. קח מחבר כבל של פירמה ידועה ותבדוק. חפש הבדלים בבמת צליל, דינמיקה ובתחום התדרים הנמוכים.
אי אפשר לדעת באמת מה הם שווים בלי ניסויי או השוואה. קח מחבר כבל של פירמה ידועה ותבדוק. חפש הבדלים בבמת צליל, דינמיקה ובתחום התדרים הנמוכים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Tamir61 כתב:אז אם הבנתי אותך נכון , אני יכול להיות בטוח שאני מקבל את האיכות הגבוהה ביותר שאני יכול לקבל מכבל קואקסאלי. - הבנת נכון
פשוט הדבר היחידי שמערער לי את הבטחון הוא שלא השתמשתי בכבל שממליצים כאן בפורום הRG6 אלה ב3c2v
- אתה זוכר את הכבלי האנטנה הלבנים של פעם? אז מה שהשתמשת זה זה... זהה לRG59, למה לא RG6? למה כן? הוא יותר עבה... אך למה זה טוב?...
תהנה מהמוזיקה