שאלה על רסיברים של פיונייר
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
יש ברשותי רסיבר פיונייר 515 ובכוונתי לשדרג אותו לפיוניר חדש יותר אשר תומך בכל הפורמטים החדשים ובעל כניסת hdmi.
רציתי לדעת איזה פיוניר כן תומך בכל הפורמטים בסכום של עד 4500 שקל.
כיום המגבר שלי עובד עם סט של וורפידל אחוריים של jbl וסאב חמוד והעוצמה הרבה (120*5) מורגשת בכל הרחוב ובעתיד הקרוב אוליי אחליף את הקידמיים.
שאלה נוספת היא מדוע הפיונייר לא משווקים בצורה רצינית יותר כמו דנון ימאה ארמן והשאר בארץ,כי בעולם הם משווקים בתירוף כרסיברים מצויינים?בכל חנות שנכנסתי פשוט משמיעים את הימאה והדנון או ארמן והפיונייר נשכחת בצד .
תודה
רציתי לדעת איזה פיוניר כן תומך בכל הפורמטים בסכום של עד 4500 שקל.
כיום המגבר שלי עובד עם סט של וורפידל אחוריים של jbl וסאב חמוד והעוצמה הרבה (120*5) מורגשת בכל הרחוב ובעתיד הקרוב אוליי אחליף את הקידמיים.
שאלה נוספת היא מדוע הפיונייר לא משווקים בצורה רצינית יותר כמו דנון ימאה ארמן והשאר בארץ,כי בעולם הם משווקים בתירוף כרסיברים מצויינים?בכל חנות שנכנסתי פשוט משמיעים את הימאה והדנון או ארמן והפיונייר נשכחת בצד .
תודה
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
במקרה הטוב
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
לגבי התמחור נשמח אם תפנה שאלה לגיל לייזר המנכל (טר)
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

במדינתנו היבואנים אוהבים לבכות על פרנסתם ולכן אין לי כוח לדבר עם המנכל.....אך הפסידו כנראה כי כרגע רכשתי ימאה 663 ואני ממתין ליום שלישי שיגיע.
מאוד רציתי פיוניר אם אותם תכונות אך התמחור הגבוה גרם לי לרדת מהעסקה.
מאוד רציתי פיוניר אם אותם תכונות אך התמחור הגבוה גרם לי לרדת מהעסקה.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אם רכשת בארץ מי הפסיד ? , יבואן א' ... אבל יבואן ב' הרוויח , אם היית רוכש בחו''ל הייתי אומר - אני מבין אותך
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

צודק.היבואן של פיוניר בכל זאת הפסיד הפעם.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
כן .... אבל את הטי בון סטייק שלו הוא יאכל גם מחר, ועם בקבוק יין במחיר של ה 663 שלך
אבל תתחדש זה מה חשוב כרגע !!!
אבל תתחדש זה מה חשוב כרגע !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........