מישהו מכיר אלקטרונאי טוב?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים.

יש לי בעיה - הבאתי מכשיר חשמל על מנוע (בואו נקרא לו "מכונת גלידה") מארה"ב. המכשיר מיועד לרשת 110 וולט, (שזאת לא בעיה) ו60 הרץ (שזאת בעיה מאוד קשה). למכונה יש חיישן שבודק את מהירות הסיבוב. אם המנוע איטי, סימן שהגלידה קשה, ואז המכונה משמיעה ציפצופים במשך כעשר דקות, ובסוף נעצרת. מכיוון שהרשת בארץ היא של 50 הרץ, המכונה מצפצפת מיד עם ההפעלה, וכל כמה דקות צריך להפעיל את המנוע שלה מחדש.
אני צריך למצוא אלקטרונאי שידע לנתק את המעגל שמצפצף ומכבה את המכונה. כמובן שאם הוא יוכל להתאים את המעגל ל50 הרץ אני אהיה ממש מאושר, אבל גם אם הוא רק ינתק אותו זה יהיה מצויין מבחינתי.
הבנתי שגם שימוש בשנאי עם מתח יציאה גבוה יחסית יכול לעזור. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג שנאים במתח יציאה של 120-130 וולט, גם זה יכול לעזור לי מאוד.

מישהו יכול לעזור בנושא?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

חפש בדרום תל אביב בשלמה מחדשי מנועים למיניהם שיוכלו להכין לך שנאי חדש

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

א.י שנאים ברחוב ישראל גורי ת"א במרכז המיסחרי בקיריית שלום קומה 2
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”