הרכישות האחרונות שלכם + ביקורת
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
היי חבר'ה.
מקווה לפתוח פה איזה שרשור ארוך של המלצות שלכם למשחקים חדשים שקניתם.
אז ככה, אני קיבלתי אתמול את Motorstorm Pacific Rift (חיכיתי טיפה לירידת מחיר וקניתי אותו בסביבות 200 ש"ח כולל משלוח מ UK.
אז להלן הרשמים:
בתור חובב משחקי מרוצים לא ריאליסטים (Arcade) זהו המשחק שהיה צריך לרשת לי את המשבצת של Burnout Paradise שבחצי השנה האחרונה כבר הוצאתי לו את המיץ לגמרי.
המשחק עצמו הוא משחק אקסקלוסיבי של PS3 וככזה הוא בעל גרפיקה קצת יותר טובה מ Multi Platformers האחרים שיש בסגנון (Burnout Paradise, Dirt, Pure ועוד שיצא לי לשחק).
המשחקיות עצמה בהתחלה טיפה מאתגרת ובדרך כלל יש לעשות את המסלול מספר פעמים כדי להכיר את כל הנקודות המכשילות אבל בסה"כ יש איזון די טוב. מהסאונד האמת טיפה פחות התרשמתי, רובו ככולו מורכב מהסאונד של המנוע ופה ושם אולי גם איזה חריקת בלמים ופיצוץ. לדעתי ב Burnout Paradise יש סאונד יותר מוצלח שמושפע מאוד ממיקום פיזי של הרכב\אופנוע. המוזיקה של המשחק די טובה ויש גם כמה הברקות חזקות (Aphex Twin, Leftfield, Fatboy Slim, Megadeth!!!).
באונליין שיחקתי ממש מעט אבל נראה די חלק וללא לאגים מיוחדים.
סה"כ אני מאוד מבסוט מהרכישה וממליץ לכל אוהב מירוצים.
אגב גם המבחר של המפות והרכבים עלה משמעותית מהמשחק הראשון שמי שזוכר היה די דל בהם.
9/10
מקווה לפתוח פה איזה שרשור ארוך של המלצות שלכם למשחקים חדשים שקניתם.
אז ככה, אני קיבלתי אתמול את Motorstorm Pacific Rift (חיכיתי טיפה לירידת מחיר וקניתי אותו בסביבות 200 ש"ח כולל משלוח מ UK.
אז להלן הרשמים:
בתור חובב משחקי מרוצים לא ריאליסטים (Arcade) זהו המשחק שהיה צריך לרשת לי את המשבצת של Burnout Paradise שבחצי השנה האחרונה כבר הוצאתי לו את המיץ לגמרי.
המשחק עצמו הוא משחק אקסקלוסיבי של PS3 וככזה הוא בעל גרפיקה קצת יותר טובה מ Multi Platformers האחרים שיש בסגנון (Burnout Paradise, Dirt, Pure ועוד שיצא לי לשחק).
המשחקיות עצמה בהתחלה טיפה מאתגרת ובדרך כלל יש לעשות את המסלול מספר פעמים כדי להכיר את כל הנקודות המכשילות אבל בסה"כ יש איזון די טוב. מהסאונד האמת טיפה פחות התרשמתי, רובו ככולו מורכב מהסאונד של המנוע ופה ושם אולי גם איזה חריקת בלמים ופיצוץ. לדעתי ב Burnout Paradise יש סאונד יותר מוצלח שמושפע מאוד ממיקום פיזי של הרכב\אופנוע. המוזיקה של המשחק די טובה ויש גם כמה הברקות חזקות (Aphex Twin, Leftfield, Fatboy Slim, Megadeth!!!).
באונליין שיחקתי ממש מעט אבל נראה די חלק וללא לאגים מיוחדים.
סה"כ אני מאוד מבסוט מהרכישה וממליץ לכל אוהב מירוצים.
אגב גם המבחר של המפות והרכבים עלה משמעותית מהמשחק הראשון שמי שזוכר היה די דל בהם.
9/10
Need more cowbell
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
פבל
תתחדש
משחק מהנה - גם במולטיפלייר על מסך אחד (רק צריך מסך גדול
)
יש לך התנגדות שנצרף את השרשור לשרשור המשחקים שפתחנו לא מזמן?
תתחדש
משחק מהנה - גם במולטיפלייר על מסך אחד (רק צריך מסך גדול
יש לך התנגדות שנצרף את השרשור לשרשור המשחקים שפתחנו לא מזמן?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לבורנאוט אין CO OP - גיליתי את זה אחרי הרכישה, אבל בי שום קשר המשחק שווה כל שקל שהוא עלה. מומלץ.ZeppeliN כתב:אני מאוד נהנה מהדמו.
אני מתלבט עכשיו איזה משחק מירוצים לקנות. גם אני אוהב ארקייד ואני רוצה משחק שאני אוכל לשחק עם אחי בSPLIT SCREEN.
יש לך המלצות? בורנאוט פראדייס או מוטורסטורם? פשוט אין דמו לבורנאוט......
פאבל - קנית גירסה אמריקאית אני מניח? כי אם לא וקנית גירסה בריטית למיטב הבנתי לא תוכל להוריד DLC בתשלום, לא?
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בריטית לצערי, לא חושב שהיו עד היום DLCים של המשחק הזה, רק פאטצ'ים.Huber כתב:לבורנאוט אין CO OP - גיליתי את זה אחרי הרכישה, אבל בי שום קשר המשחק שווה כל שקל שהוא עלה. מומלץ.ZeppeliN כתב:אני מאוד נהנה מהדמו.
אני מתלבט עכשיו איזה משחק מירוצים לקנות. גם אני אוהב ארקייד ואני רוצה משחק שאני אוכל לשחק עם אחי בSPLIT SCREEN.
יש לך המלצות? בורנאוט פראדייס או מוטורסטורם? פשוט אין דמו לבורנאוט......
פאבל - קנית גירסה אמריקאית אני מניח? כי אם לא וקנית גירסה בריטית למיטב הבנתי לא תוכל להוריד DLC בתשלום, לא?...
איתי, לאיזה שרשור אתה מתכוון?
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם אני לא טועה כבר יש לו DLC חינמי - אבל בטוח יהיה לו גם DLC בתשלום. למה אתה רוכש משחקים שלא תוכל להוריד להם DLC? זה לו אותה טעות שעשית עם ה LBP? מה ההיגיון?
http://ps3.ign.com/articles/924/924374p1.html[/b]
http://ps3.ign.com/articles/924/924374p1.html[/b]
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים