Red Faction: Guerrilla - ביקורות כבר צצות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.metacritic.com/games/platfor ... nguerrilla
שוחררו לא מעט ביקורות לרשת על המשחק המסקרן הזה ונראה שהציון המוצע בהחלט מרשים ביותר (90 בשקלול כללי זה לא מעט). המשחק יחודי בכך שכל הסביבה, ללא יוצא מהכל, ניתנת להריסה בצורה זו או אחרת.
מישהו שיחק בדמו כבר? אני כן ואני חייב להודות שלא לגמרי התחברתי למשחק.
המשחק ישוחרר ב 2/6 (מחרתיים).
שוחררו לא מעט ביקורות לרשת על המשחק המסקרן הזה ונראה שהציון המוצע בהחלט מרשים ביותר (90 בשקלול כללי זה לא מעט). המשחק יחודי בכך שכל הסביבה, ללא יוצא מהכל, ניתנת להריסה בצורה זו או אחרת.
מישהו שיחק בדמו כבר? אני כן ואני חייב להודות שלא לגמרי התחברתי למשחק.
המשחק ישוחרר ב 2/6 (מחרתיים).
-
Huber
- חבר במועדון HT

מפתיע איך המשחק קיבל ציונים כאלו מרשימים - לא?
משיהו עוד התנסה בדמו? מה דעתכם?
משיהו עוד התנסה בדמו? מה דעתכם?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מאז הפיאסקו של GTA4 וה מולטיפלייר המתסכל של Killzone אני לא סומך יותר על ביקורות.Huber כתב:מפתיע איך המשחק קיבל ציונים כאלו מרשימים - לא?![]()
משיהו עוד התנסה בדמו? מה דעתכם?...
כמה מהמשחקים האהובים עליי בPS3 קיבלו ציונים מתחת ל 80 או בסביבות 80.
תאמינו רק לדמו ולא לחוו"ד של אנשים אחרים
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

מסכים ב 100 אחוז - הבעייה שלא לכל משחק יוצא דמו (ע"ע GTA) ולכן אני רוכש רק משחקים שאני בטוח ב 100 אחוז שאוהב אם אין דמו (ע:ע UNCHARTED 2) ומנסה כל דמו שיוצא ל PSN. שבעתי מספיק אכזבות...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מצד שני, יש משחקים שהדמו רק עושה להם עוול, כמו Dead Space. אי אפשר לסמוך על הדמו בעיניים עצומות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הממ... נקודה מעניינת. גם אני באמת לא אהבתי את הדמו של DEAD SPACE ולכן נמנעתי מהמשחק - טעות?
אז כנראה שצריך לשלב בין השניים, דמו וביקורות ולבצע שיקול דעת. דרך נוספת קצת פחות רלוונטית היא להתנסות במשחק אצל חבר/חבר פורום למרות שזו דרך קצת פחות רלוונטית לרובנו.
אז כנראה שצריך לשלב בין השניים, דמו וביקורות ולבצע שיקול דעת. דרך נוספת קצת פחות רלוונטית היא להתנסות במשחק אצל חבר/חבר פורום למרות שזו דרך קצת פחות רלוונטית לרובנו.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
dead space הוא משחק האימה והפעולה הטוב ביותר ששיחקתי בחיי !!
מסכים עם השאר... גם אני לא נפלתי מהדמו של red faction
מסכים עם השאר... גם אני לא נפלתי מהדמו של red faction
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
יצא לי לשחק בגרסה המלאה כמה שעות לפני שזה פשוט הרגיש שהתוכן הגרפי משתנה במקצת אבל בעקרון עושים אותו הדבר over and over again..
(אני חייב לציין שזה כיף להרוס כל חלק של הבניין עם פטיש, רכב, משגר טילים וכו', אבל גם זה - נמאס במהרה.)
(אני חייב לציין שזה כיף להרוס כל חלק של הבניין עם פטיש, רכב, משגר טילים וכו', אבל גם זה - נמאס במהרה.)
-
Huber
- חבר במועדון HT

שיחקת ב FEAR הראשון והשני? יותר טוב מהם?nadavck כתב:dead space הוא משחק האימה והפעולה הטוב ביותר ששיחקתי בחיי !!...
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא הבנתי - אפא שיחקת בגירסה המלאה כשרק יצא הדמו והמשחק עדיין לא שוחרר? ומה הכוונה "התוכן הגרפי משתנה במקצת"? מאפא לאפא ובאיזו צורה?Rac65 כתב:יצא לי לשחק בגרסה המלאה כמה שעות לפני שזה פשוט הרגיש שהתוכן הגרפי משתנה במקצת אבל בעקרון עושים אותו הדבר over and over again..
(אני חייב לציין שזה כיף להרוס כל חלק של הבניין עם פטיש, רכב, משגר טילים וכו', אבל גם זה - נמאס במהרה.)...
יש לי XBOX.Huber כתב:לא הבנתי - אפא שיחקת בגירסה המלאה כשרק יצא הדמו והמשחק עדיין לא שוחרר? ומה הכוונה "התוכן הגרפי משתנה במקצת"? מאפא לאפא ובאיזו צורה?Rac65 כתב:יצא לי לשחק בגרסה המלאה כמה שעות לפני שזה פשוט הרגיש שהתוכן הגרפי משתנה במקצת אבל בעקרון עושים אותו הדבר over and over again..
(אני חייב לציין שזה כיף להרוס כל חלק של הבניין עם פטיש, רכב, משגר טילים וכו', אבל גם זה - נמאס במהרה.)......
תוכן גרפי\ויזואלי - ארכיטקטורה, פני שטח, תנאי יום וכו.
(מחלק אחד של המפה לשני, צריך לשחק קצת בכדי להבין.)
-
Huber
- חבר במועדון HT

שוב - איך שיחקת במלא אם הוא רק ישוחרר ב 2/6?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אה - נפל לי האסימון, שכחתי ש"מים גנובים ימתקו" 
שיחקתי בדמו והוא הרגיש פשוט מצויין.
יש בו רק משימה אחת שכוללת התגנבות (או התפרצות רועשת, איך שתרצו) למבנה, גניבת Mech, הבאה שלו לנקודת ציון כלשהי (תוך כדי רכיבה עליו), העלאה שלו על גבי "טרנזיט" וסצינת בריחה שבה הAI שולט בזמן שאתם עומדים מאחור ומרססים אויבים שמתקרבים באמצעות תותח די עומצתי.
לוקח קצת זמן להתרגל לשליטה, אבל היא עושה את העבודה והופכת נוחה מהר מאד - גם בדמות וגם ברכב.
הגרפיקה היא מהטובות שנראו במשחקי סנדבוקס, אבל קשה להעמיד אותה בשורה אחת עם הטובים שבמשחקים הלינאריים יותר. כשכל בניין הריס עד רמת הפירורים כמעט זה נראה בכלל מרשים - ההרס פה נמצא הרבה מעל מה שיש בBad Company ו-Merceneries וזה נראה מדהים לדעתי. אף משחק לא הציג כזה דבר עד היום.
מגוון הנשקים וכלי ההרס גדול (הדמו מציג רק חלק מהם), אבל הכוכב האמיתי זה הפטיש שאיתו מתחילים את המשחק והוא אחד הנשקים היותר כיפים לשחק איתם.
המשחק עצמו גם מאפשר לעשות הרבה מאד כיף מסביב ומחוץ לעלילה הראשית, שזה אחד הדברים הכי נדרשים במשחק סנדבוקס אמיתי. אפשר בכל נקודת זמן לנטוש את המשימה וללכת לעשות בלגן.
ה-AI של האויבים בקנטים: הם לא באמת יודעים לתקוף והאתגר הוא בעיקר במספרים שלהם ובעובדה שהם ממשיכים לצוץ כל הזמן, ולא באינטיליגנציה שלהם. גם הנהיגה שלהם מצחיקה ויכולה להוביל ללא מעט תאונות עבודה. אני מניח שזה לא שונה בהרבה מGTA ושאר המשחקים בזאנר.
יש גם דמו מולטיפלייר ששמעתי עליו גם דברים טובים אבל לא התנסתי בו בעצמי עדיין.
בקיצור: מומלץ. הדברים היחידים שהדאיגו אותי זה חשש מחוסר גיוון או אורך חיים קצר מידי, אבל כנראה שהביקורות היו קוטלות אם היתה בעיה כזו.
אני מחכה לראות קודם מה יצא מ-Prototype שגם מגיע החודש, אבל כרגע המשחק הזה נראה לי כמו קניה נהדרת לחודש הקרוב.
יש בו רק משימה אחת שכוללת התגנבות (או התפרצות רועשת, איך שתרצו) למבנה, גניבת Mech, הבאה שלו לנקודת ציון כלשהי (תוך כדי רכיבה עליו), העלאה שלו על גבי "טרנזיט" וסצינת בריחה שבה הAI שולט בזמן שאתם עומדים מאחור ומרססים אויבים שמתקרבים באמצעות תותח די עומצתי.
לוקח קצת זמן להתרגל לשליטה, אבל היא עושה את העבודה והופכת נוחה מהר מאד - גם בדמות וגם ברכב.
הגרפיקה היא מהטובות שנראו במשחקי סנדבוקס, אבל קשה להעמיד אותה בשורה אחת עם הטובים שבמשחקים הלינאריים יותר. כשכל בניין הריס עד רמת הפירורים כמעט זה נראה בכלל מרשים - ההרס פה נמצא הרבה מעל מה שיש בBad Company ו-Merceneries וזה נראה מדהים לדעתי. אף משחק לא הציג כזה דבר עד היום.
מגוון הנשקים וכלי ההרס גדול (הדמו מציג רק חלק מהם), אבל הכוכב האמיתי זה הפטיש שאיתו מתחילים את המשחק והוא אחד הנשקים היותר כיפים לשחק איתם.
המשחק עצמו גם מאפשר לעשות הרבה מאד כיף מסביב ומחוץ לעלילה הראשית, שזה אחד הדברים הכי נדרשים במשחק סנדבוקס אמיתי. אפשר בכל נקודת זמן לנטוש את המשימה וללכת לעשות בלגן.
ה-AI של האויבים בקנטים: הם לא באמת יודעים לתקוף והאתגר הוא בעיקר במספרים שלהם ובעובדה שהם ממשיכים לצוץ כל הזמן, ולא באינטיליגנציה שלהם. גם הנהיגה שלהם מצחיקה ויכולה להוביל ללא מעט תאונות עבודה. אני מניח שזה לא שונה בהרבה מGTA ושאר המשחקים בזאנר.
יש גם דמו מולטיפלייר ששמעתי עליו גם דברים טובים אבל לא התנסתי בו בעצמי עדיין.
בקיצור: מומלץ. הדברים היחידים שהדאיגו אותי זה חשש מחוסר גיוון או אורך חיים קצר מידי, אבל כנראה שהביקורות היו קוטלות אם היתה בעיה כזו.
אני מחכה לראות קודם מה יצא מ-Prototype שגם מגיע החודש, אבל כרגע המשחק הזה נראה לי כמו קניה נהדרת לחודש הקרוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ציינת את שלושת הדברים שהפכו את המשחק הזה ממאוד כיפי לבינוני בעיניי:
1. האויבים המתחדשים. לדעתי זהו שיטה מטופשת של המפתחים להתגבר על AI זוועתי והקלות בה הם מתים. כשאני הורג אויב אני לא רוצה לראות אותו צץ שוב. נקודה.
2. כמו שציינתי בנקודה הראשונה - ה AI של האויבים במשחק הזה גובל בזוועתי. הם מתנגשים האחד בשני, רצים ישירות אליך, ולא מפגינים מינימום של אינטליגנטציה.
3. המשחק קל מידיי. בדמו למשל אין שום סיבה "להתגנב" אל ה MECH כי אפשר פשוט לרוץ אליו ישירות ולחסל כל מי שעומד בדרכך - הסיכוי למות ממשי רק אם אתה ממש גרוע. אז איך פותרים את זה? נכון - עושים אויבים מתחדשים
הצד המהנה היחיד במשחק לטעמי הוא הסביבות ההריסות - אבל גם זה מתחיל הימאס אפילו בדמו עצמו, ככה שאני אישית לא ראוה את עצמי קונה את המשחק הזה במחיר מלא או בקרוב (יש משחקים הרבה יותר טובים מבחינתי שמחכים לזמן הפנוי שלי).
כנראה שזה משחק שלא פונה לכל אחד - אני אישית ממליץ להוריד את הדמו, להתנסות ולהחליט בעצמכם (כל אחד וטעמו האישי).
1. האויבים המתחדשים. לדעתי זהו שיטה מטופשת של המפתחים להתגבר על AI זוועתי והקלות בה הם מתים. כשאני הורג אויב אני לא רוצה לראות אותו צץ שוב. נקודה.
2. כמו שציינתי בנקודה הראשונה - ה AI של האויבים במשחק הזה גובל בזוועתי. הם מתנגשים האחד בשני, רצים ישירות אליך, ולא מפגינים מינימום של אינטליגנטציה.
3. המשחק קל מידיי. בדמו למשל אין שום סיבה "להתגנב" אל ה MECH כי אפשר פשוט לרוץ אליו ישירות ולחסל כל מי שעומד בדרכך - הסיכוי למות ממשי רק אם אתה ממש גרוע. אז איך פותרים את זה? נכון - עושים אויבים מתחדשים
הצד המהנה היחיד במשחק לטעמי הוא הסביבות ההריסות - אבל גם זה מתחיל הימאס אפילו בדמו עצמו, ככה שאני אישית לא ראוה את עצמי קונה את המשחק הזה במחיר מלא או בקרוב (יש משחקים הרבה יותר טובים מבחינתי שמחכים לזמן הפנוי שלי).
כנראה שזה משחק שלא פונה לכל אחד - אני אישית ממליץ להוריד את הדמו, להתנסות ולהחליט בעצמכם (כל אחד וטעמו האישי).
Huber:
אויבים מתחדשים יש גם בCOD4, GTA4 ושלל משחקים שבהם אני אתפלא אם זה הרס לך את חווית המשחק עד כדי כך שהם הפכו לבלתי שחיקים.
AI זוועתי - כנ"ל. GTA וCOD הם משחקים שידועים בAI הזוועתי שלהם.
משחק קל מידי - אני לא בטוח אם יש רמות קושי (לא שמתי לב לזה בדמו, אולי פפספתי), אבל בסופו של דבר מדובר במשימה יצוגית מדמו שלא אמורה להיות קשה במיוחד, אלא בעיקר להציג לך את העולם ומה ניתן לעשות בו.
אויבים מתחדשים יש גם בCOD4, GTA4 ושלל משחקים שבהם אני אתפלא אם זה הרס לך את חווית המשחק עד כדי כך שהם הפכו לבלתי שחיקים.
AI זוועתי - כנ"ל. GTA וCOD הם משחקים שידועים בAI הזוועתי שלהם.
משחק קל מידי - אני לא בטוח אם יש רמות קושי (לא שמתי לב לזה בדמו, אולי פפספתי), אבל בסופו של דבר מדובר במשימה יצוגית מדמו שלא אמורה להיות קשה במיוחד, אלא בעיקר להציג לך את העולם ומה ניתן לעשות בו.