גיבוי תקליטים
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
שלום לכולם.
התבקשתי להעביר אוסף קטן של תקליטיםלגיבוי על המדיה הדיגיטלית .
אני משער שהנושא נטחן עד דק אבל לא הצלחתי למצוא.
אשמח לקבל אינפורמאציה על הדרך הקלה והאיכותית(אם קיימות תוכנות ,כמו כן צורת החיבור למחשב)
תודה מראש
אבי
התבקשתי להעביר אוסף קטן של תקליטיםלגיבוי על המדיה הדיגיטלית .
אני משער שהנושא נטחן עד דק אבל לא הצלחתי למצוא.
אשמח לקבל אינפורמאציה על הדרך הקלה והאיכותית(אם קיימות תוכנות ,כמו כן צורת החיבור למחשב)
תודה מראש
אבי
כשאני בצעתי גיבוי לקלטות הישנות שלי,
השתמשתי בתוכנה שנקראת Nero Soundtrax שנמצאת בתוך תוכנת Nero,
(בכל אופן בגרסת Nero Ultra 6), בתוכנה זו קיימת אופציה של הקלטה מקלטות או מתקליטים (פשוט צריך לעבוד לפי ההוראות).
בכדי לחבר את הפטיפון, יש צורך להשתמש בכבל rca ל- plag (בקצה אחד שלו יש שני קונקטורים RCA סטריאו אדום ולבן שמתחבר לפטיפון, ובקצה השני הם מאוחדים לקונקטור plag אחד שמתחבר ל- Lune In במחשב).
בהגדרות התוכנה יש צורך לבחור בכניסת Line In (למרות שגם כניסת CD עשתה אצלי את העבודה) ולהתחיל להקליט לקבצים (wmv או mp3 תלוי איזה פורמט אתה רוצה).
בכל אופן אתה גם יכול לבצע חיפוש על כך בפורומים, מכוון שאני בטוח שיש הרבה תוכנות נוספות שמבצעות גיבויים.
(בכל אופן בגרסת Nero Ultra 6), בתוכנה זו קיימת אופציה של הקלטה מקלטות או מתקליטים (פשוט צריך לעבוד לפי ההוראות).
בכדי לחבר את הפטיפון, יש צורך להשתמש בכבל rca ל- plag (בקצה אחד שלו יש שני קונקטורים RCA סטריאו אדום ולבן שמתחבר לפטיפון, ובקצה השני הם מאוחדים לקונקטור plag אחד שמתחבר ל- Lune In במחשב).
בהגדרות התוכנה יש צורך לבחור בכניסת Line In (למרות שגם כניסת CD עשתה אצלי את העבודה) ולהתחיל להקליט לקבצים (wmv או mp3 תלוי איזה פורמט אתה רוצה).
בכל אופן אתה גם יכול לבצע חיפוש על כך בפורומים, מכוון שאני בטוח שיש הרבה תוכנות נוספות שמבצעות גיבויים.
גיל בכר
העברת תקליטים וקלטות למדיה דיגיטלית
קיימים מכשירים שתפקידם להמיר מפורמטים אנאלוגיים כדוגמת קלטות אודיו , תקליטים וכו' לקבצי מחשב , בחיבור USB.
לדוגמא : http://www.artproaudio.com/
לדוגמא : http://www.artproaudio.com/
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא מדוייק.גיל כתב:כשאני בצעתי גיבוי לקלטות הישנות שלי,
בכל אופן אתה גם יכול לבצע חיפוש על כך בפורומים, מכוון שאני בטוח שיש הרבה תוכנות נוספות שמבצעות גיבויים....
היציאה של הפטיפון דורשת קדם מגבר מיוחד שנקרא PHONO STAGE שמעבר לזה שהוא צריך להגביר אות נמוך מאוד, הוא גם בעל עקומה לא לינארית (RIAA).
חייבים PHONO STAGE בין הפטיפון לכרטיס קול.
אגב, אם אחרי ההעברה, לא יהיה מה לעשות עם התקליטים, אשמח לתת להם בית חם ואוהב...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
האם לא ניתן לבצע תיקון RIAA לכניסת phono במחשב בעזרת תוכנה בלבד? זה נשמע כמו עיבוד אות בסיסי, שיבוצע במחשב אפילו טוב יותר מ-phono stage.
כמובן אם הכניסה חלשה מדי שום דבר לא יעזור (גם אם תצליח לדגום, הטווח הדינמי בוודאי לא יהיה 16 ביט).
כמובן אם הכניסה חלשה מדי שום דבר לא יעזור (גם אם תצליח לדגום, הטווח הדינמי בוודאי לא יהיה 16 ביט).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל הנה קישור למדריך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0
ומרטין-אם תראה שמה רוק שלא ימצא חן בעיניך אני פותח S.O.S VINLLY
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0
ומרטין-אם תראה שמה רוק שלא ימצא חן בעיניך אני פותח S.O.S VINLLY
i am in the hi-fidelity first class
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש עוד בעיה - התנגדות הכניסה בכרטיס הקול נמוכה מעט עבור ראש MM וגבוהה מדי
עבור ראש MC. בנוסף, הקיבול אינו ידוע.
כניסת המיקרופון בכרטיס הקול אינה מתאימה להקלטות, היות והיא בעלת הגבר אוטומטי
(AGC), התחום הדינאמי שלו נמוך מאוד, ההקלטה מתבצעת במונו, ובנוסף לכל הצרות
היא מכילה גם מתח פנטום שמיועד לקפסולה שאותו צריך לחסום.
><>
עבור ראש MC. בנוסף, הקיבול אינו ידוע.
כניסת המיקרופון בכרטיס הקול אינה מתאימה להקלטות, היות והיא בעלת הגבר אוטומטי
(AGC), התחום הדינאמי שלו נמוך מאוד, ההקלטה מתבצעת במונו, ובנוסף לכל הצרות
היא מכילה גם מתח פנטום שמיועד לקפסולה שאותו צריך לחסום.
><>
נציג AQUA-AUDIO