סרט שני (והלאה) לא עולה בVMC (יכול להיות בגלל SP2?)
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
שלום לכולם
יש לי ויסטה מדיה סנטר שכבר הרבה זמן עבד בסדר. יש לי Media Control עם ffdshow, ובשביל HD יש COREAVC וHAALI. אתמול פתאום משהו השתבש (עכשיו שאני חושב על זה...יש מצב שזה קשור ל SP2 של ויסטה?) אני יכול להעלות את התכנה ולהציג סרט בכיף, אבל כשאני י עושה STOP התמונה נתקעת, (כאילו עצר), אבל אי אפשר לראות משהו נוסף, או אפילו את אותו סרט. כדי לראות סרט נוסף אני צריך לאתחל את ה MEDIA CENTER. כמו שציינתי, השינוי היחידי שאני עשיתי בזמן האחרון זה התקנת SP2. אני לא יכול להיות בטוח אם זה עבד מיד אחרי או לא.
מישהו אולי נתקל במצב כזה? הבעיה היא גם בHD וגם בSD, אז היא לא נראית לי קשורה לCODEC מסויים..
יש לי ויסטה מדיה סנטר שכבר הרבה זמן עבד בסדר. יש לי Media Control עם ffdshow, ובשביל HD יש COREAVC וHAALI. אתמול פתאום משהו השתבש (עכשיו שאני חושב על זה...יש מצב שזה קשור ל SP2 של ויסטה?) אני יכול להעלות את התכנה ולהציג סרט בכיף, אבל כשאני י עושה STOP התמונה נתקעת, (כאילו עצר), אבל אי אפשר לראות משהו נוסף, או אפילו את אותו סרט. כדי לראות סרט נוסף אני צריך לאתחל את ה MEDIA CENTER. כמו שציינתי, השינוי היחידי שאני עשיתי בזמן האחרון זה התקנת SP2. אני לא יכול להיות בטוח אם זה עבד מיד אחרי או לא.
מישהו אולי נתקל במצב כזה? הבעיה היא גם בHD וגם בSD, אז היא לא נראית לי קשורה לCODEC מסויים..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם באמת לא התקנת שום דבר חוץ מ-SP2, אז נשמע שזו כנראה הבעייה. נסה לעשות שיחזור לנקודה שלפני ההתקנה של SP2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
mrunderhill
- חבר ותיק

אני לא מאמין גדול בsystem restore אבל אני מנסה עכשיו להסיר את הservice pack (כן, אני יודע. ובזה אתה מאמין?
)
נחייה ונראה...
נחייה ונראה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהצלחה! תעדכן אותנו...
-
mrunderhill
- חבר ותיק

טוב. זה היה מהר! הservice pack הוסר, בצורה שעושה רושם די מסודרת, והMC חזר לעבוד כמו שצריך.
יש מצב שמישהו שכח לבדוק משהו במייקרוסופט?
מעניין לדעת אם מישהו שדרג לSP2 ועובד לו חלק...בכל אופן, זה משהו שכדאי לדעת לפני השידרורג.
יש מצב שמישהו שכח לבדוק משהו במייקרוסופט?
מעניין לדעת אם מישהו שדרג לSP2 ועובד לו חלק...בכל אופן, זה משהו שכדאי לדעת לפני השידרורג.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי מיקרוסופט בודקים רק קבצי WMV ו-DVR-MS. קבצי AVI ו-MKV מעניינים אותם כקליפת השום.
תודה על הדיווח. מסקנה מתבקשת - למשתמשי VMC לא כדאי להתקין SP2!
תודה על הדיווח. מסקנה מתבקשת - למשתמשי VMC לא כדאי להתקין SP2!
-
mrunderhill
- חבר ותיק

בכיף. וזו הרגשתי בדיוק. הרי זה לא משהו שם תומכים בו/מרוויחים ממנו....