התלבטות קשה בין פלזמות נק, פיוניר ואל.ג'י
עיקר השימוש:DVD
2 ההתלבטויות העיקריות: האם זה נכון שמעבד המסך של פיוניר (MVE1) טובה מהרבה מזו של הנק (VR5)? בכ"ז 2000 ש"ח הבדל. בתמונה שתיהן נראות ברמה דומה אך נאמר לי שהמעבד של הפיוניר הרבה יותר חזק ואמין (פרוג'ה), זה נכון?
התחבטות נוספת: ראיתי את ה- LG PX4. תמונה קצת פחות טובה מבחינת הצבעים והכהים , אך מצד שני תמורה מלאה מבחינת הנתונים (והטיונר+רמקולים), היא אכן הרבה פחות טובה מהנק והפיוניר?
ועוד דבר....איך הפיוניר 345? האם לצפיית DVD יהיה הבדל משמועתי ומהו מחיר סביר עבור תצוגה של פלזמה זו?
תודה מראש!
2 ההתלבטויות העיקריות: האם זה נכון שמעבד המסך של פיוניר (MVE1) טובה מהרבה מזו של הנק (VR5)? בכ"ז 2000 ש"ח הבדל. בתמונה שתיהן נראות ברמה דומה אך נאמר לי שהמעבד של הפיוניר הרבה יותר חזק ואמין (פרוג'ה), זה נכון?
התחבטות נוספת: ראיתי את ה- LG PX4. תמונה קצת פחות טובה מבחינת הצבעים והכהים , אך מצד שני תמורה מלאה מבחינת הנתונים (והטיונר+רמקולים), היא אכן הרבה פחות טובה מהנק והפיוניר?
ועוד דבר....איך הפיוניר 345? האם לצפיית DVD יהיה הבדל משמועתי ומהו מחיר סביר עבור תצוגה של פלזמה זו?
תודה מראש!
נתחיל מזה שלטעמי ה LG לא ברמה של הנק והפיוניר לגבי הטענה של טיונר ורמקולים אז אם אתה מחובר לכבלים אז הטיונר לא רלוונטי מבחינתך אלא אם אתה קונה את הפלזמה בשביל ערוץ 1,2 וירדן ( ויש גם את עניין התמונה בתוך תמונה ) לגבי רמקולים גם לפלזמות של פיוניר ונק אפשר לצרף רמקולים מקוריים עם קצת לחץ בחנות המחיר לא יהיה גבוה, לגבי ההבדלים בין הפיוניר לנק אז נכתב בפורומים רבות בנושא זה יש המצדים בפיוניר ויש כאלה בנק כל אחד ראה משהו שיהיה יותר חשוב לו ועשה את הבחירה שלו, לגביך אם רוב הצפייה זה DVD אז בכלל ההיתי הולך על LCD אבל זה תלוי בתקציב .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ל-MVE1 אין FAROUDJA.
עד כמה שאני ראיתי, המעבדים דומים (אם לא זהים), ההבדלים הם בעיקר אופטיים בגלל פילטרים שונים שנותנים ל-MVE1 תמונה עמוקה יותר ושחורים כהים יותר.
עד כמה שאני ראיתי, המעבדים דומים (אם לא זהים), ההבדלים הם בעיקר אופטיים בגלל פילטרים שונים שנותנים ל-MVE1 תמונה עמוקה יותר ושחורים כהים יותר.