שאלה בקשר להשוואה של רסיבר לק"ב, לבין רסיבר ק"ב &q

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

ראיתי פה לאחרונה שאנשים אומרים שרסיבר 5.1 של מרנץ לדוגמא הוא יותר מוזיקלי מאשר הימאאה.
זה דבר מובן, הצליל שהוא מוציא יותר יפה ונעים לרוב האנשים.

אבל למה הם מתכוונים שהם אומרים שהימאהה יותר טוב מהמרנץ בכל מה שקשור לקולנוע בייתי?
הרי שניהם מוציאים 5.1 או 7.1. ואפילו הצליל של המרנץ יותר טוב, אז למה עדיין אומרים שהימאהה טוב בק"ב?
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אענה לך בפשטות..!
מרנץ השקיעו ברסיבר מבחינת סטריאו...
ימהה לעומת זאת שמו דגש על האפקטים הימהה {נגיד את זה ככה} יותר זריז ומודגש באפקטים בסרטים ומצד שני המרנץ מושקע יותר בסטריאו שלו...
עם שנייהם אתה תהנה אם תראה סרט ויש אפילו סיכוי שלא תרגיש בהבדלים בסרטים אלה אם כן תשים אותם אחד ליד השני ....
אבל במוסיקה אתה מיד תשים לב מתי המרנץ מנגן ומתי הימהה מנגן!

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

בסרטים יש פחות דגש על דיוק ויותר על הדגשת האפקטים ואילו בסטריאו בדיוק להפך.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #4 

ובוא אני ימשיך ימהה המציאו את מעגל הdsp והם בקולנוע וסרטים לא חסכו בגרוש הדיוק שלהם הוא מירבי ואם תיקח סרט ותראה אותו עם כמה מגברים ולכול מגבר יש את מה שנקרא עיכוב שזה נמדד בהרץ או לא יודע מה כרגע ברח לי השם שקוראים לזה אז תראה שבימהה זה הכי נמוך .אבל יש עוד הרבה פרמטרים מסביב שנתנו לימהה שם כזה בסרטים

yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

איזה חברות של רסיברים עממיים מחברת את 2 המצבים ביחד ויוצרת מצב שווה פחות או יותר?
ובכל זאת, הצליל עצמו יהיה יותר יפה במרנץ לדוגמא אז זה כבר נותן לו יתרון בסרטים מאשר ימאהה למרות שהשקיעו בו יותר, זה נכון מה שאני אומר?
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #6 

במרנץ שומעים טוב והמעבדי סאונד שלו טובים בשני הכיוונים זה נכון מה שאתה מתכוון אבל תיקח ימהה בסרטים ותיקח מרנץ דגמים שבערך על אותה רמה יהיה לימהה יתרון עליו כי מעבדי הצליל בימהה יותר מדויקים או לא יודע איך תקרא לזה .שלא תבין לא נכון הפיוניר לא נופל ממנו ואני מדבר על סדרת הax.

yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

אז לפי מה שאתם אומרים מבחינת סרטים ומוזיקה זה פיוניר...

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #8 

מבחינת מוזיקה וסרטים הייתי ממליץ דווקא על NAD.

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #9 

Nakmichi AV-10 ביד שניה, פתרון מצויין ולא יקר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”