שאלה בקשר להשוואה של רסיבר לק"ב, לבין רסיבר ק"ב &q
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ראיתי פה לאחרונה שאנשים אומרים שרסיבר 5.1 של מרנץ לדוגמא הוא יותר מוזיקלי מאשר הימאאה.
זה דבר מובן, הצליל שהוא מוציא יותר יפה ונעים לרוב האנשים.
אבל למה הם מתכוונים שהם אומרים שהימאהה יותר טוב מהמרנץ בכל מה שקשור לקולנוע בייתי?
הרי שניהם מוציאים 5.1 או 7.1. ואפילו הצליל של המרנץ יותר טוב, אז למה עדיין אומרים שהימאהה טוב בק"ב?
זה דבר מובן, הצליל שהוא מוציא יותר יפה ונעים לרוב האנשים.
אבל למה הם מתכוונים שהם אומרים שהימאהה יותר טוב מהמרנץ בכל מה שקשור לקולנוע בייתי?
הרי שניהם מוציאים 5.1 או 7.1. ואפילו הצליל של המרנץ יותר טוב, אז למה עדיין אומרים שהימאהה טוב בק"ב?
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אענה לך בפשטות..!
מרנץ השקיעו ברסיבר מבחינת סטריאו...
ימהה לעומת זאת שמו דגש על האפקטים הימהה {נגיד את זה ככה} יותר זריז ומודגש באפקטים בסרטים ומצד שני המרנץ מושקע יותר בסטריאו שלו...
עם שנייהם אתה תהנה אם תראה סרט ויש אפילו סיכוי שלא תרגיש בהבדלים בסרטים אלה אם כן תשים אותם אחד ליד השני ....
אבל במוסיקה אתה מיד תשים לב מתי המרנץ מנגן ומתי הימהה מנגן!
מרנץ השקיעו ברסיבר מבחינת סטריאו...
ימהה לעומת זאת שמו דגש על האפקטים הימהה {נגיד את זה ככה} יותר זריז ומודגש באפקטים בסרטים ומצד שני המרנץ מושקע יותר בסטריאו שלו...
עם שנייהם אתה תהנה אם תראה סרט ויש אפילו סיכוי שלא תרגיש בהבדלים בסרטים אלה אם כן תשים אותם אחד ליד השני ....
אבל במוסיקה אתה מיד תשים לב מתי המרנץ מנגן ומתי הימהה מנגן!
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
ובוא אני ימשיך ימהה המציאו את מעגל הdsp והם בקולנוע וסרטים לא חסכו בגרוש הדיוק שלהם הוא מירבי ואם תיקח סרט ותראה אותו עם כמה מגברים ולכול מגבר יש את מה שנקרא עיכוב שזה נמדד בהרץ או לא יודע מה כרגע ברח לי השם שקוראים לזה אז תראה שבימהה זה הכי נמוך .אבל יש עוד הרבה פרמטרים מסביב שנתנו לימהה שם כזה בסרטים
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

איזה חברות של רסיברים עממיים מחברת את 2 המצבים ביחד ויוצרת מצב שווה פחות או יותר?
ובכל זאת, הצליל עצמו יהיה יותר יפה במרנץ לדוגמא אז זה כבר נותן לו יתרון בסרטים מאשר ימאהה למרות שהשקיעו בו יותר, זה נכון מה שאני אומר?
ובכל זאת, הצליל עצמו יהיה יותר יפה במרנץ לדוגמא אז זה כבר נותן לו יתרון בסרטים מאשר ימאהה למרות שהשקיעו בו יותר, זה נכון מה שאני אומר?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
במרנץ שומעים טוב והמעבדי סאונד שלו טובים בשני הכיוונים זה נכון מה שאתה מתכוון אבל תיקח ימהה בסרטים ותיקח מרנץ דגמים שבערך על אותה רמה יהיה לימהה יתרון עליו כי מעבדי הצליל בימהה יותר מדויקים או לא יודע איך תקרא לזה .שלא תבין לא נכון הפיוניר לא נופל ממנו ואני מדבר על סדרת הax.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

אז לפי מה שאתם אומרים מבחינת סרטים ומוזיקה זה פיוניר...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Nakmichi AV-10 ביד שניה, פתרון מצויין ולא יקר.