צריך המלצות של הפורום על מקרני 720p ו-1080p
שלום לפורום,
אני יודע שבטח נושא זה הועלה כבר אולם אני צריך את עזרתכם הנכבדה:
בן משפחה נוסע לארה"ב שבוע הבא ואני מעוניין להביא 2 מקרנים, לי ולו.
אני כבר מבולבל מרוב דעות בפורום האם לקנות 720p או 1080p.
אשמח לקבל את עצתכם בנושא, בהתעלמות לדקה מנושא המחיר. כמובן שהוא משחק תפקיד מרכזי אולם בשביל להבין את ההבדלים במוצר אני בכוונה רוצה להתעלם מהמחיר.
דבר שני אשמח לקבל המלצות למקרני 1080p ומקרני 720p שכדאיים ושווים לרכוש.
תודה על כל תשובה שתנתן,
רן.
אני יודע שבטח נושא זה הועלה כבר אולם אני צריך את עזרתכם הנכבדה:
בן משפחה נוסע לארה"ב שבוע הבא ואני מעוניין להביא 2 מקרנים, לי ולו.
אני כבר מבולבל מרוב דעות בפורום האם לקנות 720p או 1080p.
אשמח לקבל את עצתכם בנושא, בהתעלמות לדקה מנושא המחיר. כמובן שהוא משחק תפקיד מרכזי אולם בשביל להבין את ההבדלים במוצר אני בכוונה רוצה להתעלם מהמחיר.
דבר שני אשמח לקבל המלצות למקרני 1080p ומקרני 720p שכדאיים ושווים לרכוש.
תודה על כל תשובה שתנתן,
רן.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בלי קשר לנושא (אני לא בתחום המקרנים, עדיין
) - אף פעם לא הבנתי את הקטע של "תתעלמו מהמחיר" - זה חסר טעם.
כי נניח וההבדל בין מקרן של 10,000 ש"ח למקרן של 18,500 ש"ח מאוד מאוד משמעותי, אבל לך יש רק 12,000 ש"ח גג - מה ייתן שאנשים ימליצו לך על המקרן היקר?
כי נניח וההבדל בין מקרן של 10,000 ש"ח למקרן של 18,500 ש"ח מאוד מאוד משמעותי, אבל לך יש רק 12,000 ש"ח גג - מה ייתן שאנשים ימליצו לך על המקרן היקר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מקרן 1080P עדיף על מקרן 720P ולא רק בגלל הרזולוציה. כיום החברות לא מוציאות יותר דגמים חדשים של מקרני 720P וכשאתה קונה מקרן כזה אתה קונה טכנולוגיה ישנה (מבחינת הקונטרסט, רמת השחורים ואיכות התמונה בכלל).
ניתן להשיג מקרני 1080P במחיר נמוך יחסית של כ$1300 בארה"ב כך שבאמת אין טעם כיום להשקיע בטכנולוגיה שעבר זמנה. מה שכן, המקרנים האלה די גדולים וחלקם לא מתאימים לנשיאה בתיק שאתה לוקח לתוך המטוס כך שכדאי לבדוק את המידות של המקרן שאתה רוצה לקנות ולבדוק שהן מתאימות לדרישות שך חברת הטיסה שלך.
ניתן להשיג מקרני 1080P במחיר נמוך יחסית של כ$1300 בארה"ב כך שבאמת אין טעם כיום להשקיע בטכנולוגיה שעבר זמנה. מה שכן, המקרנים האלה די גדולים וחלקם לא מתאימים לנשיאה בתיק שאתה לוקח לתוך המטוס כך שכדאי לבדוק את המידות של המקרן שאתה רוצה לקנות ולבדוק שהן מתאימות לדרישות שך חברת הטיסה שלך.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אם כסף לא משחק תפקיד, מה בכלל השאלה ? ברור ש 1080.
ואם כן משחק תפקיד, אז אני חושב שבנקודת הזמן הזו, גם הפרש של 4K עדיין לא מצדיק רכישה של 720.
המחירים של מקרני ה 1080 ירדו מאוד בשנה וחצי האחרונות ואפשר להשיג במחיר ש 720 עלה לפני שנה וחצי מקרן 1080 סביר +.
ליאור
ואם כן משחק תפקיד, אז אני חושב שבנקודת הזמן הזו, גם הפרש של 4K עדיין לא מצדיק רכישה של 720.
המחירים של מקרני ה 1080 ירדו מאוד בשנה וחצי האחרונות ואפשר להשיג במחיר ש 720 עלה לפני שנה וחצי מקרן 1080 סביר +.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי