ערוץ הראשון ותכניו.
לפני כמה ימים כאשר אני מחכה כמה דקות לפני שאני יוצא לבי"ס אחרי שאני שטפתי פנים ואחרי שאכלתי ארוחת בוקר.
אני עושה מעשה מדליק טלויזיה ובודק את שלושת הערוצים המרכזיים, והם: 10,11,22.
השעה היא 07:05 מזפזפ לי לערוץ 2 רואה שיש תוכנית בוקר בlive ובין היתר גם משולבים מבזקי חדשות פעם בחצי שעה.
מזפזפ לי לערוץ 10 אותו עניין 2 מנחים בתוכנית בוקר בlive וגם בה משלבים מבזקי חדשות כל חצי שעה.
מזפזפ לי לערוץ 11 ואני רואה שידור חוזר של משהו של זקנים, איזה לקט של שירים של זמר או משהו בסגנון.
אני אומר פאק מה הבעיה שלהם לעשות תוכנית בוקר אפילו חצי שעה של תוכנית בוקר בlive, זה לא קשה במיוחד.
כאשר הם מקבלים 800 מיליון שקל אני מצפה שהם ישתמשו בו בחוכמה ולא יביאו לי לקטים בבוקר.
אם היה לי את הכוח לשנות דברים אז היתי עושה:
1. מפטר "בצער" רב את כל המנחים המבוגרים, הצעד הזה יחסוך כסף מבחינת משכורות וגם ימשוך אנשים צעירים.
2. שם תוכנית בוקר מעודכנת עם חדשות בשידורlive
3. מפצל את הערוץ ל2 ערוצים נפרדים, הערוצים שחשבתי עליהם:
א. ערוץ חדשות בפורמט של BBC news או CNN.
ב. ערוץ בידור למבוגרים בפורמט שלBBC 4, ABC
4. תוכניות ריאליטי מעודנות וערוכות בטאקט לא כמו הישרדות. תוכניות עם ערכים סמויים.
ובקטנה,
1. מחליף את הסמל למשהו מעודכן יותר.
2. החלפת ציוד להקלטה ושידור או לפחות לעשות upscale בשידורים.
זה מה שחשבתי עליו.
אני עושה מעשה מדליק טלויזיה ובודק את שלושת הערוצים המרכזיים, והם: 10,11,22.
השעה היא 07:05 מזפזפ לי לערוץ 2 רואה שיש תוכנית בוקר בlive ובין היתר גם משולבים מבזקי חדשות פעם בחצי שעה.
מזפזפ לי לערוץ 10 אותו עניין 2 מנחים בתוכנית בוקר בlive וגם בה משלבים מבזקי חדשות כל חצי שעה.
מזפזפ לי לערוץ 11 ואני רואה שידור חוזר של משהו של זקנים, איזה לקט של שירים של זמר או משהו בסגנון.
אני אומר פאק מה הבעיה שלהם לעשות תוכנית בוקר אפילו חצי שעה של תוכנית בוקר בlive, זה לא קשה במיוחד.
כאשר הם מקבלים 800 מיליון שקל אני מצפה שהם ישתמשו בו בחוכמה ולא יביאו לי לקטים בבוקר.
אם היה לי את הכוח לשנות דברים אז היתי עושה:
1. מפטר "בצער" רב את כל המנחים המבוגרים, הצעד הזה יחסוך כסף מבחינת משכורות וגם ימשוך אנשים צעירים.
2. שם תוכנית בוקר מעודכנת עם חדשות בשידורlive
3. מפצל את הערוץ ל2 ערוצים נפרדים, הערוצים שחשבתי עליהם:
א. ערוץ חדשות בפורמט של BBC news או CNN.
ב. ערוץ בידור למבוגרים בפורמט שלBBC 4, ABC
4. תוכניות ריאליטי מעודנות וערוכות בטאקט לא כמו הישרדות. תוכניות עם ערכים סמויים.
ובקטנה,
1. מחליף את הסמל למשהו מעודכן יותר.
2. החלפת ציוד להקלטה ושידור או לפחות לעשות upscale בשידורים.
זה מה שחשבתי עליו.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מרבית הכסף הולך על משכורות וקבועות זה מגביל אותם מאוד מבחינת מה שהם יכולים להפיק היום וכמעט לא משאיר אגורה לשדרוג ציוד.
הבעיה היא שהרשות במצב כל כך רע שכבר אי אפשר להבריא את הערוץ, צריך לסגור אותו ולפתוח במתכונת חדשה ושונה.
הפוליטיקאים לא מסוגלים היום להתמודד עם כזו משימה כיום.
לא שהערוצים האחרים במצב יותר טוב בהרבה. כמעט אין הפקות נורמליות וכל הכסף הולך לריאליטי שזול להפיק ומביא רייטינג אך כמעט לא מעסיק אנשים מהתחום. אה,כמעט שכחתי חשיפה של כל כדורגלן או בדרן/סלב שהתגרש וכו' שמדברים על הכל או בעצם על כלום...
קראתי מאמר לאחרונה של אחד ממבקרי הטלויזיה שאומר שגם אם כל שלושת הערוצים יסגרו לא יקרה כלום כי כולם מייצרים המון *** ורק מושכים זמן באי רצון. אני נאלץ להסכים 100%.
הבעיה היא שהרשות במצב כל כך רע שכבר אי אפשר להבריא את הערוץ, צריך לסגור אותו ולפתוח במתכונת חדשה ושונה.
הפוליטיקאים לא מסוגלים היום להתמודד עם כזו משימה כיום.
לא שהערוצים האחרים במצב יותר טוב בהרבה. כמעט אין הפקות נורמליות וכל הכסף הולך לריאליטי שזול להפיק ומביא רייטינג אך כמעט לא מעסיק אנשים מהתחום. אה,כמעט שכחתי חשיפה של כל כדורגלן או בדרן/סלב שהתגרש וכו' שמדברים על הכל או בעצם על כלום...
קראתי מאמר לאחרונה של אחד ממבקרי הטלויזיה שאומר שגם אם כל שלושת הערוצים יסגרו לא יקרה כלום כי כולם מייצרים המון *** ורק מושכים זמן באי רצון. אני נאלץ להסכים 100%.
nimrodg כתב:
זה מה שחשבתי עליו....
הבסיס לפטורים צריך להיות הישגים ולא גיל...
אנשים צעירים הם לא נוסחת פלא...
חוץ מזה שאין לי טלבזיה...
.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
צעד מאוד נבוןחוץ מזה שאין לי טלבזיה......
אני מסתכל על BBC - שהוא גם ערוץ ממשלתי ללא פרסומות המשולם במלואו מאגרה - כמה שהם מחדשים, כמה תכנים איכותיים הם מייצרים!
ערוצי טלויזיה בארץ - זה פרי תרבות ישראלית, אין מה לעשות.. אני לא יכול לצפות ברוב תוכניות בידור יותר מ-3 דקות
באנגליה יש תרבות של מאות שנים, זה לא רק ההבדל ב TV אלא גם בתחומי תרבות ופנאי אחרים.michael123 כתב:צעד מאוד נבוןחוץ מזה שאין לי טלבזיה......
אני מסתכל על BBC - שהוא גם ערוץ ממשלתי ללא פרסומות המשולם במלואו מאגרה - כמה שהם מחדשים, כמה תכנים איכותיים הם מייצרים!
ערוצי טלויזיה בארץ - זה פרי תרבות ישראלית, אין מה לעשות.. אני לא יכול לצפות ברוב תוכניות בידור יותר מ-3 דקות...
אנחנו צעירים ויקח עוד כמה עשרות שנים טובות שנסגור את הפערים...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ונחזור לערוץ 1.
לא רק שאני מסכים איתך ב-100 אחוז
אני גם נאלץ לשלם על זה......
אתה מבין את האבסורד
לא רק שאני מסכים איתך ב-100 אחוז
אני גם נאלץ לשלם על זה......
אתה מבין את האבסורד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
עופר אם אתה אומר שרוב הכסף הולך למשכורות, אזי צריך להוריד/לפטר אנשים. או פשוט למצוא בעיות ולייעל את הערוץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אי אפשר לפטר כי כבר אין דרך להבין מי טוב ומי לא.
הפיתרון היחיד הוא לפטר את כולם ואז לבנות את הערוץ מחדש. בטוח יהיו מהמועסקים המקוריים כאלה יתקבלו מחדש.
הפיתרון היחיד הוא לפטר את כולם ואז לבנות את הערוץ מחדש. בטוח יהיו מהמועסקים המקוריים כאלה יתקבלו מחדש.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
רגע רגע רגע...
זה נכון שערוץ 1 צריך להשתנות ולהשתפר, אבל לא בכיוון של ערוץ 10 ו 2 , זאת אומרת לא עם רמיזות מיניות כל היום , *** של "איכות" (לרוב) , רכילות, תת רמה , ראלטי .
הייתי רוצה להפוך אותו לערוץ אכותי יותר , שקול יותר (לא אכפת לי לקרוא לזה "מרובע") עם הפקות עצמאיות של תוכניות תעודה אכותיות ,הסטוריה , תרבות ,תחקירים וכו' ...בטוח שיש לזה עדיין קהל בארץ , או שלא ?.
ממש לא צריך פה ערוץ 10/2 שלישי!
עדיין אני מעדיף לצפות בחדשות עם חיים יבין (כן אני יודע שהוא כבר לא מנחה , זו דוגמא) מכל הזוגות המתייפייפים בערוץ 10/2 ....
זה נכון שערוץ 1 צריך להשתנות ולהשתפר, אבל לא בכיוון של ערוץ 10 ו 2 , זאת אומרת לא עם רמיזות מיניות כל היום , *** של "איכות" (לרוב) , רכילות, תת רמה , ראלטי .
הייתי רוצה להפוך אותו לערוץ אכותי יותר , שקול יותר (לא אכפת לי לקרוא לזה "מרובע") עם הפקות עצמאיות של תוכניות תעודה אכותיות ,הסטוריה , תרבות ,תחקירים וכו' ...בטוח שיש לזה עדיין קהל בארץ , או שלא ?.
ממש לא צריך פה ערוץ 10/2 שלישי!
עדיין אני מעדיף לצפות בחדשות עם חיים יבין (כן אני יודע שהוא כבר לא מנחה , זו דוגמא) מכל הזוגות המתייפייפים בערוץ 10/2 ....
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
URIS
הוצאת לי את המילים מהפה
הוצאת לי את המילים מהפה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
שיטוט באתר של הרשות מגלה מסמך מעניין:
http://www.iba.org.il/spokesman/?type=ibareforms
יש רפורמה בערוץ.
http://www.iba.org.il/spokesman/?type=ibareforms
יש רפורמה בערוץ.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אפא? אני אשמח אם הבת שלי תוכל לראות את הקלסיקות ילדות שלי - היום פשוט זוועה מה שמשדרים בערוצי הילדים.שח_מט כתב:אפרופו, הם התחילו להוציא תוכניות ישנות ב DVD
קניתי את רגע עם דודלי, אני והבת שלי מתמוגגים כל פעם מחדש...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא יודע כמה מכם היו ברוממה ובאולפנים האחרים של רשות השידור, אני אישית הייתי ורוממה נראית יותר כמו איזה מפעל מתכת עתיק מאשר ערוץ טלוויזיה.
כשאני משווה את מה שראיתי ברוממה לבין מה שראיתי בערוץ 10 (שגם קטן וגם מקצועי יותר בצורה מאוד משמעותית).
פשוט ביזיון מה שהולך שם ואני אפילו לא מעלה בדמיוני מה הולך בבנייני הטלוויזיה החינוכית.
לסגור, ומיידית
כשאני משווה את מה שראיתי ברוממה לבין מה שראיתי בערוץ 10 (שגם קטן וגם מקצועי יותר בצורה מאוד משמעותית).
פשוט ביזיון מה שהולך שם ואני אפילו לא מעלה בדמיוני מה הולך בבנייני הטלוויזיה החינוכית.
לסגור, ומיידית
Need more cowbell
קניתי בסופר שהיה במבצע 59 או 69Huber כתב:אפא? אני אשמח אם הבת שלי תוכל לראות את הקלסיקות ילדות שלי - היום פשוט זוועה מה שמשדרים בערוצי הילדים.שח_מט כתב:אפרופו, הם התחילו להוציא תוכניות ישנות ב DVD
קניתי את רגע עם דודלי, אני והבת שלי מתמוגגים כל פעם מחדש......
יש גם באינטרנט בחנות שאני מאוד אוהב
http://www.musicaneto.com/disk_details. ... k_id=20513
וגיליתי שיש גם המשך!
http://www.musicaneto.com/disk_details. ... k_id=14778
אני מחכה שימשיכו ויוציאו את הבית של פיסטוק, שלוש ארבע חמש וחצי ועוד מה שיש להם במחסנים ושווה צפייה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
איך דוחפים 6 שנים ל 2 DVD? 
כל מארז כולל שני דיסקיםHuber כתב:איך דוחפים 6 שנים ל 2 DVD?...
הפרקים קצרים כ 20 דקות
ותתפלא, הופקו רק כ 25 פרקי רגע עם דודלי. קראתי איפשהוא באינטרנט שכל פרק היה ממש התעסקות רצינית עם כותבים ועורכים ואנשי חינוך וכו' והיה מאוד יקר להפיק ולכן מס הפרקים הקטן
אני דווקא לא היתי מוציא אל מחוץ לחוק אלא פשוט לכמה חודשים עוצר את השידור שלו, מפטר את כל האנשים ומביא מחדש את אלה שבאמת צריכים. ולפתח מבנה אירגוני יעיל וחסכוני. ועל הדרך מביא צוות כתיבה שימצא תוכניות בידור קלות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
או פשוט לפטר את כולם, להעסיק במקומם צוות של מדובבים ולשדר את ה BBC ו ARTE בדיבוב עברי. גם יהיה זול יותר וגם יתן לנו הצופים תמורה טובה יותר מכל רפורמה ברשות השידור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.