קשר השתיקה של רוצחים מפורסמים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
diz1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

בעקבות שיחה שהייתה לי עם עורכת הדין שלי אתמול- נודע לי שיש סוד במדינה השמור יותר ממה ואנונו עשה עם סנדי.
בעיתון של המדינה (שאני לא קורא או משלם עבור הטרש שם) יש מאמר הקשור לרוצח של דרק רוט.
אני לא יודע מה כתוב במאמר אבל יש לי סברה שאחד הרוצחים שם הוא קרוב משפחה בדרגה מאוד קרובה של אישיות ציבורית ופוליטית ידוע. הדבר המדהים הוא קשר השתיקה של כל העיתונאים כאן לגבי זהות אותו קשר.
זה מזכיר לי רצח אחר מאוד דומה של אסף שטיירמן- גם בני טובים, גם רצח סתמי- שבו היחידה שלא נכנסה לכלא היא הקרובה של נורית גלרון ורפי רשף (על פי הפרסומים בעבר).
איכשהו רעי חורב הרוצח הנתעב יושב בכלא (בן טובים לאב רופא באמת בסדר) והגברת קרובת המשפחה של ...פצחה לה בחיים חדשים למרות שחלקה ברצח כנראה קיים, אבל ידעו להחליק את זה והתקשורת יחסית שותקת בגלל השיוך המשפחתי.
זה מביא אותי לחשוב על עד כמה התקשורת בארץ, חבורה של צפצפניים, אפסים, "פרשנים" , כמה היא מושחתת כאשר היא באה להגן על "מקורבים"

רוסיה ומשטרים אפלים זה כאן, ועוד בחסות "הדמוקרטיה" עלק.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

מה חדש?
אני רואה ב-YNET כל הכתבות מגמתיות ומוזמנות אולי

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

שהתפוצצה פרשת קצב, מספר עיתונאים אמרו לי שבעצם כולם ידעו שהאיש "חרמן"... לאף אחד לא היה אומץ לעשות כלום וליזום עיסוק בנושא...
מה שגם שלא היו ממש עובדות או מתלוננת...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

בוקר טוב אליהו :lol: :lol: תתעורר , שר המשפטים הקודם כבר אמר את זה כשהוא נכנס , שיש לו מזל שאי אפשר למצוא עליו רפש . העיתונות ומערכת המשפט עוזרים למקורבים ונלחמים עד חורמה במתנגדים ו/או באלו שדיעותיהם שונות משלהם
ולא אנו לא ברוסיה , כי שם השוחד היה ידוע , אבל כאן נערי האוצר לא מקבלים שוחד , אבל הם וכולם יודעים היטב מי יעסיק אותם , והיכן מרוחה החמאה , כמו כן הם יודעים מי נגיש למדיה ומי שולט עליה ועל מערכת המשפט
ולכן אנו פשוט רפובליקת בננות עלובה עם דיקטטורה של פקידים שופטים ועיתונאי רפש

ד"א, מישהו ראה את מלחמתו של ה"עיתון לאנשים חושבים" בדנקנר ובבנק הפועלים על שסירבו לתת להם הלוואה ?
ולמרות שאני חושב שבעלת הבנק היא לא בסדר , אבל מי שסורב לקבל הלוואה , ובזמנו חיפש משקיע מחו"ל כי הוא טען שהוא לא רוצה השפעות חיצוניות , פתאום מראה מה העיתונות כולה שווה

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

diz-יישר כוח על הבאת הענין שבתכלס הוא יותר חשוב מכל הוויכוחים שיש לנו על סטריאו-קראתי את הכתבה וחמתי בערה בי

הבן איבגי הזה נשוי עם ילדה-מה אשתו לא יודעת?היא נשואה עם רוצח

אימו נוסעת לבקר אותו  -מה קורה פה-הסכם הסגרה לא הסכם הסגרה-אנשים כאלו כמו הרב יעני ליאור חן לא יכולים להתחבא בחסות אי הסכמים

הם גרועים כמו המחבל שחיסלו השבוע-כלומר לשלוח יחידת חיסול-ממש כך-עי המוסד
אמן מייסר

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים

שליחה #6 

יש לי שאלה-נכון לאיש יש דם על הידיים?נניח שמחבל יטען לרצח ישראלים על רקע כיבוש או בכלל לאומניות

מה יטען בן איבגי-יש לו דם על הידיים על רצח ישראלי-למה לא מחסלים אותו?אפילו אין לו מניע

אם אני זוכר הוא נמלט-ייתכן שגם כאן בהשאלה מדיז היתה קנוניה שאיפשרה לו לברוח 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
אמן מייסר

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #7 

קראתי את הכתבה המדוברת , פשוט חרפה .
ואגב ללא קשר ועם קשר , יש כאן אליטה שמאלנית (לא כולם) בתקשורת שחושבים שכל מי שלא חושב כמוהם הוא אויב המדינה וצריך להפיל אותו .
מספיק היה לשמוע מה אומר שופט בית המשפט העליו חשין כנגד כל ביקורת לגטימית לגבי ה אוטונומיה של בתי המשפט ותאוריית ה "כל שפיט" שלהם , מה לעשות שהם עדיין לא הריבון !! אמר אז השופט חשין "פוגעים בבית שלי" עם כל הכבוד בית המשפט זה לא הבית שלו ....זה הבית של כולנו , דתיים חילוניים ימנים ושמאלנים , האם הייצוד שווה ?
מספיק לראות את התגייסות התקשורת לצד כזה או אחר , מספיק לראות איך התקשורת עושה את המוות לראש ממשלה שנבחר , אבל ברגע שהוא מוותר על שטחים , מבצע "|התנתקות" (גרוש) אז כל התקשורת פתאום מהללת ושוכחת לגמרי את תפקידה.
לא מדובשה ולא מעוקצה .
אוביקטיביות זה שם המשחק!! למעט "טורי דיעה" שווים במספרם!
אופס ....התרגזתי קצת...

diz1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

תרגע
אם יש לך תלונות על כל העולם ועל כל השמאלנים וככה ואחרת- יש תוכניות כאילו ברדיו שאנשים משועממים משמיעים את כאבם ומשועממים אחרים מקשיבים.
השירשור הוא בנושא אחר
The Dude:F_uck sympathy! I don't need your f_uckin' sympathy, man, I need my f_ucking
Johnson!

diz1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

מה שכתבתי אינו מתייחס ישירות לכתבה על הרוצח.
אבל יש כמה שאלות בסיסיות:
ילד רוצח ואחר מבצע עוד עברות. יש כל כך הרבה פושעים ומשום מה הוא בין היחידים שהצליחו להימלט לחו"ל. הרי אם זה היה קל כל כך , היינו שומעים על הרבה מקרים אחרים.
אני מניח שאופרציה כזו , של בריחה(אי חזרה לכלא) כזו , מצריכה תכנון וידע.
היא יותר קשה לבחור צעיר בלי הרבה ניסיון חיים ובלי יכולת לשאול באינטרנט שאלות מפושעים אחרים בפורומים רלוונטיים לעניין. אם המידע קיים בתוך הכלא- אז גם אחרים היו משתמשים בו ובורחים.
מכאן די ברור שהוא קיבל עזרה מחוץ לכלא בבריחתו. עזרה שכוללת תכנון וביצוע.
מוזר לי הדבר שהמשטרה עדיין לא עלתה על כל אותם עוזרים.
אני לא יודע מי עזר לו ואין לי יכולת לכוון לאותם אנשים

בפוסט התכוונתי לקשר השתיקה הקיים במדינה ובתקשורת לגבי זהותו המלאה של הרוצח הזה.
תבדקו מי הם הוריו? מה עבודתם? ויותר מעניין מי הם הורי הוריו. יש שם אישיות מפורסמת שירדה מבמת הפרסום כמעט מיידית בזמן המקרה (אל דאגה האישיות עדיין מפורסמת).
אני מנוע מלפרסם מי זו אותה אישיות היות ואם הסוד הזה נשמר כל כך הרבה שנים, אני באמת לא צריך להיות להסתבך או להיות מחוסל (במקרה כזה אני מוריש את המערכת לבית אבות ויצו בתל אביב :lol: ) על השטות הזו והמידע הזה.
The Dude:F_uck sympathy! I don't need your f_uckin' sympathy, man, I need my f_ucking
Johnson!

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

money talks and bullshit walks

למי שעדיין לא הפנים....
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #11 

זה לא ממש חדש, עוד ברומא העתיקה נשאלה השאלה "מי ישמור על השומרים?" כך שאנחנו ממש לא המצאנו כאן כלום - אולי רק שיפרנו קצת את המודל. ראינו את זה אצלנו כבר בשנות השמונים כאשר התקשורת התיחסה מאוד בסלחנות לאופנובנק לאחר שנלכד - אם כי הוא אחד הבודדים המשוייכים לאליטה שריצה את עונשו במלואו.

מבקר המדינה התיחס לא פעם לדאגה שלו מהקשר בין ההון לשלטון היוצרת אליטות המורמות מעם שזוכות ליחס מועדף. וזה גם לא ממש שייך להשתייכות פוליטית, במקרה זה גם ימנים וגם שמאלנים יצלבו בששון כל אחד שיעיז לחטט במעשיהם ולהעביר ביקורת עליהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #12 

diz1 אולי תקרא טוב את תחילת השרשור ....יש קשר ישיר!! בין מה שנכתב לבין מה שאני כתבתי.(אני בטוח שאתה אדם מספיק אינטליגנט להבין אותו.
ואין לי כלום נגד שמאלנים! הבעיה היא שהתקשורת יוצרת מצב שזה לא לגטימי לחשוב אחרת.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים

שליחה #13 

בקיצור ולעניין , אם אתם רוצים לצאת מרצח כאן בארץ , תמצאו דרך להיות מפורסם ו/או מילארדר (כמובן שאסור לך להיות אוליגרך רוסי כי אז כן ירדפו אותך, :lol: אתה חייב להיות מילארדר אשכנזי שמאלני , ו/או מעדות המזרח בתנאי שאתה שולט על המון חברות חזקות במשק :lol: )

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”