שלום לכלום.
לפני שבוע ימים קניתי את האייפון 3G יד שניה . הטלפון עצמו במצב מצוין ועובד מצוין אבל יש לי בעיה אחת שקשה לי לפתור והיא משגעת אותי ואני חייב את עזרתכם!!
הטלפון הוא בגרסת 2.2.1 ובעל מתאם טורבו סים.
כאשר אני מכניס את הסים שלי (סים דור שלישי ) למכשיר הוא מזהה לי את הרשת הסלולרית ולאחר כ- שעה בערך פשוט לא מזהה את הרשת הסלולרית , וכל הזמן צריך להוציא ולהכניס את הסים והטורבו סים.
האם יש דרך לפרוץ את האייפון 3G ככה שהוא יזהה לי את הרשת הסלולרית ללא טורבו סים????
שמעתי על yellowsn0w אבל גרסת המודם שלי היא . 02.30.03 ולמיטב הבנתי ה-yellowsn0w עובד רק על גרסת מודם 02.28.00 ומטה. ושמעתי גם על fuzzyband downgrader 3G אבל המכשיר שלי עם bootloader 6 ככה שזה גם לא עובד אצלי.
בבקשה מה אני יכול לעשות בנידון????
חבר'ה חייב עזרה באייפון 3G!!!!!!
איזה טורבו סים יש לך?
במקומך הייתי מנסה לקנות טורבו-סים חדש שלא יעשה בעיות, אפילו מאחת המעבדות המתמחות שיוכלו גם להדגים לך קודם שאין איתו בעיה.
לי יש 3G עם טורבו סים ללא כל בעיות.
למיטב ידיעתי אין כרגע פריצה לסים-פרי ולא ברור לי מה יהיה המצב עם הגירסת מערכת הפעלה 3
במקומך הייתי מנסה לקנות טורבו-סים חדש שלא יעשה בעיות, אפילו מאחת המעבדות המתמחות שיוכלו גם להדגים לך קודם שאין איתו בעיה.
לי יש 3G עם טורבו סים ללא כל בעיות.
למיטב ידיעתי אין כרגע פריצה לסים-פרי ולא ברור לי מה יהיה המצב עם הגירסת מערכת הפעלה 3