modded popcorn hour firmware for hdx1000 - מסוכן אך עובד
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
פעם כבר נתקלתי בכמה פורומים, בהם חברים ציינו כעשו זאת בהצלחה, אבל יש טעם לעשות עידכון כזה כל עוד יש צורך ב-dts downmix, ולא שום סיבה אחרת. באותו זמן פרסמתי גם קישור לפורום עם תאור התהליך, אך לא נראה לי שמישהו כאן ניסה זאת.
חדשות מצערות - לא ממליץ לאף אחד לנסות...
התוצאה היא שעולה מסך POPCORN IS LOADING אבל אח"כ שום דבר לא מגיב ולא רואים תמונה, לא בHDMI ולא בקומפוזיט
אני חושב שהבעיה היא שבאיזה שלב הוא כותב שלא ניתן לבצע וללחוץ RETURN ולחצתי...כנראה שלא הייתי צריך לעשות דבר, פשוט להמשיך ולחכות...
מנסה למצוא פתרון. אני אופטימי...מקסימום דפקתי 200$
התוצאה היא שעולה מסך POPCORN IS LOADING אבל אח"כ שום דבר לא מגיב ולא רואים תמונה, לא בHDMI ולא בקומפוזיט
אני חושב שהבעיה היא שבאיזה שלב הוא כותב שלא ניתן לבצע וללחוץ RETURN ולחצתי...כנראה שלא הייתי צריך לעשות דבר, פשוט להמשיך ולחכות...
מנסה למצוא פתרון. אני אופטימי...מקסימום דפקתי 200$
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 29/05/2009 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב, נראה שפרוצדורת הRECOVERY עובדת
http://support.popcornhour.com/article.aspx?ID=1053
אני כרגע מתקין מחדש אפליקציות NMT
http://support.popcornhour.com/article.aspx?ID=1053
אני כרגע מתקין מחדש אפליקציות NMT
אוקי ...בשעה טובה ומוצלחת, אחרי הרבה דפיקות לב, יש לי פופקורן על ה HDX שלי !
(עם הקושחה האחרונה שלו...)
וDTS דאונמיקס עובד
ההבדל היחידי שמצאתי, עד כה, שהנוריות התחלפו - נורית כחולה במכשיר כבוי, נורית אדומה במכשיר פועל
נ.ב לא ממליץ לאף אחד לנסות...סה"כ היה לי די מזל, היו רגעים שהייתי בטוח שהמכשיר נדפק לנצח.
(עם הקושחה האחרונה שלו...)
וDTS דאונמיקס עובד
ההבדל היחידי שמצאתי, עד כה, שהנוריות התחלפו - נורית כחולה במכשיר כבוי, נורית אדומה במכשיר פועל
נ.ב לא ממליץ לאף אחד לנסות...סה"כ היה לי די מזל, היו רגעים שהייתי בטוח שהמכשיר נדפק לנצח.
נוספו לי בשירותי הרשת עוד 2 דברים שלא היו קודם -
1. SAYATV
2. CASGLE IDVR
חוץ מזה יש לי את הקושחה בגירסה הכי מעודכנת והצפי לעדכוני המשך לפופקורן הוא יותר מהיר ותכוף מנגני NMT אחרים אז סך הכל אני מרוצה...
מישהו יודע למה השוני בין הצבעים בנורה? אפשר לסדר שיהיה כמו קודם?
1. SAYATV
2. CASGLE IDVR
חוץ מזה יש לי את הקושחה בגירסה הכי מעודכנת והצפי לעדכוני המשך לפופקורן הוא יותר מהיר ותכוף מנגני NMT אחרים אז סך הכל אני מרוצה...
מישהו יודע למה השוני בין הצבעים בנורה? אפשר לסדר שיהיה כמו קודם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
למי שלא שם לב, העדכון הזה עושה שימוש באפליקציה שהייתה נפוצה בזמנו כאשר מכשירי ה HDi עבדו עם קושחה של Syabas.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
בזמנו המכשירים של HDi עבדו עם קושחה של Syabas. האפליקציה הזאת שימשה עבור שילוב חלק מהקושחה של HDi לתוך הקושחה של Syabas, לכן אפשר כנראה להשתמש בה גם כאן.