HDX לא מנגן MKV בלי restart
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הבעיה קיימת אצלי מהיום הראשון שה HDX הגיע אליי...
במילים אחרות,קורה הדבר הבא תמיד -
אני פותח את MYIHOME,מדליק את המזרימדיה ומתחיל לדפדף ברשימת הסרטים,
תוך חצי דקה עד דקה מרגע שהמזרימדיה עלה העסק נתקע ואני מקבל את ההודעה הבאה:
"לא ניתן לאתר את שם השרת".כל נסיון לדפדף אחורה או לגשת לתוכן מניב את ההודעה "לא ניתן לבצע את הפעולה"
הפעולה היחידה שפותרת את הבעיה היא אך ורק הארד ריסט מהלחצן מאחורי המזרימדיה,לאחר שההמזרימדיה עולה שוב הכל עובד חלק...
אתחול רך (בעזרת כפתור הכיבוי בשלט ו EJECT) אינו עוזר ורק גורם לכך שכשמסך המזרימדיה עולה אייקון ה MYIHOME נעלם. (ובמצב זה אומנם רואים את תיקיות השיתוף אך גם נסיון לגשת לתכנים בשיתוף ה SMB מניב את ההודעה "לא ניתן לבצע את הפעולה").
כמו שאמרתי,הסנריו הנ"ל מתרחש תמיד (!) ובכנות התרגלתי לעבוד ככה אבל דיי נראה לי שכל הריסטים האלו לא ממש בריאים לחומרת הנגן..
זיו,אם זה באג ידוע אני מקווה שב HDX יודעים עליו ועובדים על פיתרון.
אני עובד עם ויסטה.
במילים אחרות,קורה הדבר הבא תמיד -
אני פותח את MYIHOME,מדליק את המזרימדיה ומתחיל לדפדף ברשימת הסרטים,
תוך חצי דקה עד דקה מרגע שהמזרימדיה עלה העסק נתקע ואני מקבל את ההודעה הבאה:
"לא ניתן לאתר את שם השרת".כל נסיון לדפדף אחורה או לגשת לתוכן מניב את ההודעה "לא ניתן לבצע את הפעולה"
הפעולה היחידה שפותרת את הבעיה היא אך ורק הארד ריסט מהלחצן מאחורי המזרימדיה,לאחר שההמזרימדיה עולה שוב הכל עובד חלק...
אתחול רך (בעזרת כפתור הכיבוי בשלט ו EJECT) אינו עוזר ורק גורם לכך שכשמסך המזרימדיה עולה אייקון ה MYIHOME נעלם. (ובמצב זה אומנם רואים את תיקיות השיתוף אך גם נסיון לגשת לתכנים בשיתוף ה SMB מניב את ההודעה "לא ניתן לבצע את הפעולה").
כמו שאמרתי,הסנריו הנ"ל מתרחש תמיד (!) ובכנות התרגלתי לעבוד ככה אבל דיי נראה לי שכל הריסטים האלו לא ממש בריאים לחומרת הנגן..
זיו,אם זה באג ידוע אני מקווה שב HDX יודעים עליו ועובדים על פיתרון.
אני עובד עם ויסטה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

amit145,
הבעיה שתיארת הינה שונה וקשורה ליציבות הרשת אצלך. אצלי תרחיש זהה הניב תוצאות תקינות.
הבעיה שתיארת הינה שונה וקשורה ליציבות הרשת אצלך. אצלי תרחיש זהה הניב תוצאות תקינות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כי אז כנראה מתבצע חידוש IP ומשום מה הרשת אצלך מתייצבת לאחר מכן. אני מקווה שברור לך כי זוהי לא התנהגות תקינה ואצל כולנו (לפחות לא אצלי או בשאר התצורות שראיתי) התופעה לא מתקיימת.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני מבין שזה לא תקין והייתי שמח להיפתר מהבעיה אבל לצערי אני לא מצליח.ziv_r כתב:כי אז כנראה מתבצע חידוש IP ומשום מה הרשת אצלך מתייצבת לאחר מכן. אני מקווה שברור לך כי זוהי לא התנהגות תקינה ואצל כולנו (לפחות לא אצלי או בשאר התצורות שראיתי) התופעה לא מתקיימת....
אם אתה מדבר על ה IP שהנגן מקבל מהראוטר אז לדעתי אתה טועה בעניין הזה מכוון שבכל פעם שאני בודק תחת ההגדרות בתפריט הנגן אני רואה את אותו IP,אלא אם כן אתה מתכוון לכך שאותו IP שמוקצה לנגן "מתייצב" רק לאחר איתחול,גם לתופעה כשאת אין לי הסבר.
אני רוצה להדגיש שהתנאי שחייב להתקיים בשביל שאוכל להזרים תכנים בלי בעיה הוא שהנגן יעבור הארד ריסט לאחר הדלקתו באופן רגיל.במילים אחרות - כדי שהכל יעבוד אני חייב להדליק אותו פעם אחת,ופעם נוספת לאחר האיתחול.מאותו רגע הכל עובד פיקס.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag