הממיר השני של MF (דגם V-DAC ) נשמע טוב יותר מהממיר של ה NAD ובהשוואה לממיר של המגבר - זה תלוי בדיסקים - היו כאלה שהוא נשמע טוב יותר (ממוקד יותר, ברור יותר) ויש כאלה שלטעמי פחות טוב (קצת יבשושי).
...
זה בגלל ה-upsampling, צריכה להיות אופציה לבטל אותו. מניסיוני האלגוריתמים אכן לא עובדים טוב עם כל התכנים (לרוב - לא טוב).
אם ב-V-DAC אין את האופציה זאת - הוא לא שווה כלום
קראתי את הכתבה והשירשור במטרה לגבש החלטה לגבי DAC ויצאתי עוד יותר מבולבל.
כשיבשיל הזמן אנסה להקשיב להבדלים על הסט אפ שלי.
...
עם כל הבילבול, ויש טיפה יותר מדי "כוונות טובות" בכתבה של אייל,
אין עוררין על זה שממיר טוב זה מה שצריך בימינו כדי לתת לשמוע גם
מקבצי מחשב וגם מנגן CD רגיל.
מה השאלה שלך?
...
השאלות הן:
1. האם ה SB3 הוא בכלל טרנספורט ראוי?
2. איזה DAC לקנות כדי שאוכל להנות משמיעה עם SB3 בתור טרנספורט?
קראתי את הכתבה והשירשור במטרה לגבש החלטה לגבי DAC ויצאתי עוד יותר מבולבל.
כשיבשיל הזמן אנסה להקשיב להבדלים על הסט אפ שלי.
...
עם כל הבילבול, ויש טיפה יותר מדי "כוונות טובות" בכתבה של אייל,
אין עוררין על זה שממיר טוב זה מה שצריך בימינו כדי לתת לשמוע גם
מקבצי מחשב וגם מנגן CD רגיל.
מה השאלה שלך?
...
השאלות הן:
1. האם ה SB3 הוא בכלל טרנספורט ראוי?
2. איזה DAC לקנות כדי שאוכל להנות משמיעה עם SB3 בתור טרנספורט?
...
1) בהחלט, כל עוד אתה עובד עם DAC שלא "רגיש" ל-JITTER גבוה. הייתי שוקל ללכת על סטרימר שהוא גם וידאו, ככה תהנה משני עולמות וגם יהיה לך סטרימר ללא בעיה של JITTER גבוה.
2) הכי טוב זה למצוא מישהו שעובד עם סט קיים, ללכת אליו ולהקשיב לסט שלו. אני לא יודע מה התקציב שלך אבל אם אתה מחפש משהו בתחום ההי-אנד אז אוכל להמליץ לך על סט ששמעתי לפני כחודש המבוסס על ה-SB3 המחובר ל-DAC של MSB. קשה לתאר במילים כמה הסט נשמע טוב. מדובר ב-DAC של $4,500 המיובא ע"י יגאל סבו.
גם אני שמעתי הרבה סטים עם SB3 שנשמעו נפלא. עושה רושם שאפשר להגיע לתוצאה נהדרת עם הסטרימר הקטן הזה ולקבל סאונד פנטסטי. באמת מרשים.
עד שמחליפים לטרנספורט יותר רציני...... (מחשב, למשל) אבל מי יודע, אולי אני טועה, ואולי כל ההתנסויות שלי היו עם DACים מאד רגישים לג'יטר. לצערי הרב, DAC שאינו רגיש לג'יטר אינו ערובה ל- DAC שנשמע טוב, וגם ההיפך. זה מקשה קצת על בחירת ה- DAC המתאים בייחוד עם ההיצע המוגבל בארץ...