תיקון רמקול YAMAHA YSP-1100
יש לי רמקול מיובא מחו"ל דגם YSP-1100 של YAMAHA
לפני מספר ימים חיברתי אותו לחשמל בפעם הראשונה וכנראה, בגלל שהמתח החשמלי לא מתאים - נשרף לי הספק.
לקחתי את הרמקול לחנות S.G אלקטרוניקה ושם ביקשו ממני 1300 ש"ח על התיקון
ובנוסף הם הודיעו לי שאין להם את החלק הדרוש (הספק כח) וזה יקח כמה חודשים עד שזה יגיע ויתוקן.
מישהו יכול להמליץ לי על מקום אחר שיכולים לתקן לי את הרמקול במחיר יותר "שפוי" ובזמן יותר קצר?
לפי מה שהבנתי, אין הרבה מקומות שמתמחים בתיקון סוג רמקול כזה (מקרן קול)
תודה מראש
לפני מספר ימים חיברתי אותו לחשמל בפעם הראשונה וכנראה, בגלל שהמתח החשמלי לא מתאים - נשרף לי הספק.
לקחתי את הרמקול לחנות S.G אלקטרוניקה ושם ביקשו ממני 1300 ש"ח על התיקון
ובנוסף הם הודיעו לי שאין להם את החלק הדרוש (הספק כח) וזה יקח כמה חודשים עד שזה יגיע ויתוקן.
מישהו יכול להמליץ לי על מקום אחר שיכולים לתקן לי את הרמקול במחיר יותר "שפוי" ובזמן יותר קצר?
לפי מה שהבנתי, אין הרבה מקומות שמתמחים בתיקון סוג רמקול כזה (מקרן קול)
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
האם זה גירסא אמריקאית?
חשוב לבדוק חיבור לחשמל של דברים מהסוג הזה.
קשה לי להאמין שתמצא מקום חוץ מ-SG שמתעסק בדברים כאלה. יתכן שהם "מענישים" אותך על שרכשת בחו"ל.
צור קשר עם יאמהה העולמית ותברר אם אתה יכול לרכוש את החלק החסר ושהם יבצעו את התיקון בעצמם. אם מדובר סתם בספק לכל דבר, יתכן שחנות לתיקון ציוד אלקטרוני יוכלו לטפל בזה.
חשוב לבדוק חיבור לחשמל של דברים מהסוג הזה.
קשה לי להאמין שתמצא מקום חוץ מ-SG שמתעסק בדברים כאלה. יתכן שהם "מענישים" אותך על שרכשת בחו"ל.
צור קשר עם יאמהה העולמית ותברר אם אתה יכול לרכוש את החלק החסר ושהם יבצעו את התיקון בעצמם. אם מדובר סתם בספק לכל דבר, יתכן שחנות לתיקון ציוד אלקטרוני יוכלו לטפל בזה.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אתה צריך תיקון של ספק כח, לא של כל הרמקול, כך שזו לא בעייה כל כך גדולה למצוא מי שיטפל בך. מצד שני - אני לא בטוח שהעלות שנמסרה לך גבוהה מדי - קשה לי להאמין שתוכל להוריד את המחיר באופן משמעותי באמצעות מעבדה פרטית
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
גם לי נראה שהמחיר בסדר גמור, הרי יש פה גם מחיר של חלקי חילוף וגם כמה שעות של עבודת טכנאי
הרבה אומרים לי שזו לא בעיה כל כך גדולה למצוא מי שיטפל בזה, אבל אף אחד לא ממליץ על מישהו ספציפיyairf כתב:אתה צריך תיקון של ספק כח, לא של כל הרמקול, כך שזו לא בעייה כל כך גדולה למצוא מי שיטפל בך. מצד שני - אני לא בטוח שהעלות שנמסרה לך גבוהה מדי - קשה לי להאמין שתוכל להוריד את המחיר באופן משמעותי באמצעות מעבדה פרטית...
אז זה קצת בעיה למצוא מי שיעזור לי עם זה