תכנות PRONTO

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Pronto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם יש מאקרו שיודע לזהות אם המכשיר כבוי או דלוק ואז מבצע את הפעולה הנידרשת בשרשרת פקודות? או שהוא זוכר את המצב האחרון ואז אם אני רוצה בלחיצה להדליק TV וממיר והממיר היה דלוק אזי הוא ידליק TV ויכבה ממיר
תודה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

pronto,

יש אכן סנסור חשמל שניתן להשתמש בו בכדי ליצור מצבי IF (אם המכשיר כבוי, אז תעשה כך וכך).

עם זאת, השיטה המקובלת יותר היא שיטת DISCRETE שבה הפרונטו לא שולח פקודת TOGGLE (כפתור שלחיצה עליו מכבה או מדליקה את המכשיר - קרי הופכת את מצבו הקיים למצב השני) אלא DISCRETE (הדלקה = מדליקה את המסך אם כבוי ולא עושה דבר אם הוא כבר דלוק).

לציוד רב היום (אך לא לכל הציודים) יש כפתורי DISCRETE בשלט או לפחות קודים כאלה ב-DATABASE של פיליפס.

גישה שונה היא גישה של ה-NEVO ושל ה-HARMONY אשר יכולים לשלוח פקודה ולאפשר לך לעשות תיקון (מה לא עבד נכון- המסך נכבה במקום להידלק, ואז לחיצה נוספת תדליק אותו).

אלה גישות פחות בריאות כי הן יכולות ליצור סצנות מבולבלות שבו המסך נכבה במקום להידלק וכיוצ"ב.

Pronto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הי עופר - הגעתי לסנסור בתוכנה והוא הראה לי את הציוד שלי ואת הפונקציה אך הוא נותן לי לראות את הפורט שיוצא לציוד - אתה יודע אולי מה הסיבה לכך?
כמו כן ידוע לך אם יש פורום של מתכנתים או משתמשי PRONTO ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

יש לך סנסור פיזי?

Www.remotecentral.com

Pronto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הי עפר
בתוכנת פרונטו PRO 2 יש רכיב POWER SENSE אשר אמור לתת את הפתרון של רגישות מצב הציוד האם דלוק או לא דלוק- לא?
במסך זה אני מקבל את כל הנתונים אך לא יכול לראות את הפורט הנכון (הוא מופיע ריק מתוכן למרות שיש לי 3 ורטים פעילים כרגע ב RFX9600 )
האם את יודע למה?
האם נידרש סנסור פיזי בנוסף?
כמו כן אם אני לא מוצא את הציוד שלי (לדוגמא PIONEER LX70 - רסיבר) ב DB של PHILIPS אני עדיים יכול להגיע לקוד שאתה התייחסת אליו?
תודה!!

Pronto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

משהו יכול לעזור לי בנושא?????? :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:

rbroudo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

הי פרונטו,

לענין השליטה ב-Pioneer LX70.
הורד מהאתר של פיליפס את ה-DB של O1R (http://www.pronto.philips.com/library/d ... _02_26.zip)
אני שולט על ה-LX70 באמצעות Pioneer Elite / AV Receiver / Main Zone All Models

לגבי ה-Power Sense אני לא עושה בו שימוש (יש לי רק את ה-RFX9400) אבל הבנתי היא שנדרש סנסור פיסי על מנת להשתמש בפונקציה זו.

לגבי איזה רכיב ציוד אתה צריך את ה-Power Sense?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

ברור שצריך סנסור פיזי.

עדיף כמובן לעבוד עם קודים דיסקרטיים על פני סנסורי חשמל.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”