גרסת תוכנה 255
בשלט לוחצים 1 , 2, 3, 0, OK
הגרסא המעודכנת לפי אתר HK היא 0.96.1.1
היבואן אמר לי שאם אני משדרג לבד, האחריות מבוטלת - צריך לפנות ליבואן והוא יעשה את זה ללא תשלום.
למה אתה צריך את השדרוג? איזו תכונה חסרה לך?
הגרסא המעודכנת לפי אתר HK היא 0.96.1.1
היבואן אמר לי שאם אני משדרג לבד, האחריות מבוטלת - צריך לפנות ליבואן והוא יעשה את זה ללא תשלום.
למה אתה צריך את השדרוג? איזו תכונה חסרה לך?
Lori כתב:רכשתי לפני כ שבועיים HK 255.
איך אני יודע אם הוא בעל גסרת התוכנה העדכנית?
איך אני בודק זאת?
ואם יש צורך, איך ואיפה מתבצע השדרוג?
תודה,
לורי...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
העדכון מטפל באי אילו באגים שהתגלו ,שיכול מאוד להיות שבשלב זה לא נתקלת בהם אבל בהמשך תתקל ולכן מומלץ לשדרג ,בעזרת שרותי היבואן.Lori כתב:האמת היא שלא שמתי לב שחסר משהו.
סתם ראיתי את ההתכתבות בנושא ורציתי לברר לגבי זה.
האם העדכון הוא כתוצאה מבאג או משהו כזה?...
על מנת להשלים את התמונה, ניתן לבצע עדכון גם בעצמך כפי שאני עשיתי ובמקום לסחוב 15 קילו ולהפרד מהמכשיר למשך שבועיים. העדכון מאוד פשוט ורק דורש כבל סריאלי. הרמן קרדון הכניסו מנגנונים על מנת למנוע בעיות. (העדכון יורד קודם לזכרון זמני במכשיר ורק אחרי כן נכתב לזכרון הקבוע).
אגב, בשום מקום באחריות לא רשום שהאחריות פגה במידה ומבצעים את העדכון בבית. יותר מזה, בעמוד הישראלי באתר של הרמן קרדון יש הוראות מפורטות לביצוע העדכון עם קישור לקובץ העדכון.
מדובר בהקטנת ראש של היבואן הישראלי ולא נראה לי שהם יוכלו לאכוף את הסרת האחריות במקרה כזה.
למרות שאני ביצעתי זאת בעצמי (ואני מכיר נוספים), אני לא יכול להמליץ לאחרים לבצע זאת בגלל טענת הסרת האחריות של היבואן, רק שתדע שקיימת האופציה.
אגב, בשום מקום באחריות לא רשום שהאחריות פגה במידה ומבצעים את העדכון בבית. יותר מזה, בעמוד הישראלי באתר של הרמן קרדון יש הוראות מפורטות לביצוע העדכון עם קישור לקובץ העדכון.
מדובר בהקטנת ראש של היבואן הישראלי ולא נראה לי שהם יוכלו לאכוף את הסרת האחריות במקרה כזה.
למרות שאני ביצעתי זאת בעצמי (ואני מכיר נוספים), אני לא יכול להמליץ לאחרים לבצע זאת בגלל טענת הסרת האחריות של היבואן, רק שתדע שקיימת האופציה.
על פי דיווחים בפורום האירופאי של 255/355 בקרוב תצא גרסת תוכנה נוספת (כנראה אחרונה על פי H/K), כך שמי שעדיין לא עדיין עדכן כדאי לו לחכות לגרסה החדשה.
הטענה היא שהגרסה החדשה לא אמורה לשנות הרבה מכיוון שהגרסה הקיימת, 0.96, מצויינת. נחכה ונראה מה היא תכיל.
הטענה היא שהגרסה החדשה לא אמורה לשנות הרבה מכיוון שהגרסה הקיימת, 0.96, מצויינת. נחכה ונראה מה היא תכיל.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מוזר שלא ידוע איזה באגים היא פותרת.
אני מסכים איתך.DannyZ כתב:לא יודע מה איתכם אבל אני הייתי מפטר את מנהל ה-QA ב-HK...
הרסיברים של הרמן תמיד מגיעים לשיא בערך שנה אחרי שהם יוצאים.
במקרה של 255\355 הגענו לשיא כבר בעדכון האחרון, אני אתפלא עם העדכון הנוסף מוסיף משהוא חשוב.
למזלנו, יכולות העדכון כל כך טובות כך שאפשר להיות בטוחים שבסוף הכל יהיה טוב.