כיום, אני צופה בסרטים / סדרות ממחשב או מה DVD שלי, על LA32A550, ושומע בסטריאו בלבד (מערכת טובה וישנה של סוני).
חבר הציע לי לשאול ממנו את הסטלייטים שלו (הוא קנה את הסט הזה http://www.jbl.com/home/products/produc ... kProduct=Y רק למטרת הסאב שלו), מכיוון שכרגע אין לו שימוש בהם.
אני סטודנט בתקציב נמוך, ולכן זה נשמע רעיון מעניין
מה דעתכם?
האם הסטלייטים + הסנטר האלו יכולים לתת תמורה נחמדה לסלון בגודל ממוצע (או אפילו להשאיר את הרמקולים של המערכת כקדמיים, ולשים את הסטלייטים רק כאחוריים)?
אם כן - איזה רסיבר מומלץ (כמובן, DTS ו DD, לא מצפה לפורמטים חדשים), וכמה זה אמור לעלות?
תוספת:
בהמשך אני מתכוון לקנות סטרימר, ויותר בהמשך (כשאעבור לגור לא עם שותפים אלא עם חברה שלי) - מערכת רמקולים רצינית יותר.
אני לא מאוד בטוח לגבי הפורמטים החדשים בעתיד - השאלה היא אם לא שווה לי כבר להשקיע מעט יותר ברסיבר דוגמת הימאהה 595 בלוחות (יותר מ 1,000 ש"ח, אבל יספיק גם לרמקולים מעבר לסטלייטים).
תודה רבה,
אורי



