האמת, יש לי בעיות של מישהו מיושן שמשתמש בוידאו קלטות. אבל עדיין אני צריך עזרה.
1. המטרה שלי היתה להקליט מהממיר (HOT), אבל אני לא מצליח לגרום לוידאו לזהות את הממיר.
הוידאו מזהה רק תחנות אנלוגית (כלומר, ערוצים שנקלטים לא דרך ממיר).
אני יודע שאפשר לחבר את הוידאו כך שיקלוט את שידורי הממיר. (ובלי להעביר את הוידאו ל-AV).
איך עושים זאת ?
הממיר שלי מחובר עם אנטנה לקיר, ועם אנטנה לוידאו.
הוידאו מחובר לטלוויזיה עם כבל אנטנה, גם.
2. אם בכל זאת אני רוצה להקליט ערוצים אנלוגים מהוידאו, ישנם ערוצים שהתמונה בהם מוזזת, ואין לי מושג איך לסדר את זה.
ז"א, בטלוויזיה שלי (samsung LA40a45), כאשר אני צופה בערוץ מסוים דרך הוידאו, התמונה זזה קצת למעלה ויש פס שחור בתחתית התמונה.
שאלה למומחי מכשירי video
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי מה שאתה מתאר רכשת מסך משוכלל, חדיש ויקר ולאחר מכן עשית את כל מה שאפשר כדי לחבר את הכל בחיבור הגרוע ביותר האפשרי.
תחילה תבדוק כמה יציאות ווידאו ומאיזה סוג יש לממיר שלך.
אם יש יותר מאחת אז חבר את היציאה האיכותית ביותר למסך ואת היציאה השניה חבר למכשיר הווידאו וממנו תתחבר בשירשור למסך בחיבור A/V רגיל.
לחלופין פשוט קח הוט מג'יק או תעבור ליס עם Max וכך תקבל גם קליטה טובה יותר וגם נוחות רבה יותר בהקלטת תוכניות וסדרות וגם אפשרות להקליט תוכנית אחת בזמן שאתה צופה בתוכנית אחרת בלי להתפשר על האיכות.
תחילה תבדוק כמה יציאות ווידאו ומאיזה סוג יש לממיר שלך.
אם יש יותר מאחת אז חבר את היציאה האיכותית ביותר למסך ואת היציאה השניה חבר למכשיר הווידאו וממנו תתחבר בשירשור למסך בחיבור A/V רגיל.
לחלופין פשוט קח הוט מג'יק או תעבור ליס עם Max וכך תקבל גם קליטה טובה יותר וגם נוחות רבה יותר בהקלטת תוכניות וסדרות וגם אפשרות להקליט תוכנית אחת בזמן שאתה צופה בתוכנית אחרת בלי להתפשר על האיכות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם בכל זאת אתה רוצה לעשות מה שאמרת לעיל.
ההמלצה שלי:
א. לנתק את הממיר מהכבל שמגיע מהקיר.
ב. בשלב זה, אני משער שהממיר נותן איזה אות שגיאה, תעשה חיפוש בוידאו עד שתראה את אות השגיאה (הניתוק מהקיר עוזר - כי עכשיו אתה לא קולט את הערוצים האנלוגיים - אז מה שתקלוט הכי טוב זה את הממיר עצמו).
ג. שמור את הערוץ.
ד. חבר חזרה את הכבל - אתה יכול להקליט.
אבל באמת כמו שאמר Cat- למה אתה עושה את זה לעצמך?
ההמלצה שלי:
א. לנתק את הממיר מהכבל שמגיע מהקיר.
ב. בשלב זה, אני משער שהממיר נותן איזה אות שגיאה, תעשה חיפוש בוידאו עד שתראה את אות השגיאה (הניתוק מהקיר עוזר - כי עכשיו אתה לא קולט את הערוצים האנלוגיים - אז מה שתקלוט הכי טוב זה את הממיר עצמו).
ג. שמור את הערוץ.
ד. חבר חזרה את הכבל - אתה יכול להקליט.
אבל באמת כמו שאמר Cat- למה אתה עושה את זה לעצמך?