מהיכן ניתן להוריד פסקול מדובב לסרטים?
האם יש דרך פשוטה להוריד פס-קול בלבד מדובב בעברית, ללא הוידאו? למשל, מחרוזת חיפוש מקובלת ב Google, בחמור, אתרי טורנטים, וכו'.
המטרה היא לחבר דיבוב לסרטי ילדים שכבר יש לי בפורמט HD ללא דיבוב, מבלי לבזבז זמן ורוחב סרט מיותרים על הורדת הסרט המדובב במלואו, כולל הוידאו.
אני מניח שאין הרבה שיחרורים כאלו ברשת, אם בכלל, אבל אולי בכל זאת...
המטרה היא לחבר דיבוב לסרטי ילדים שכבר יש לי בפורמט HD ללא דיבוב, מבלי לבזבז זמן ורוחב סרט מיותרים על הורדת הסרט המדובב במלואו, כולל הוידאו.
אני מניח שאין הרבה שיחרורים כאלו ברשת, אם בכלל, אבל אולי בכל זאת...
פס הקול מהדיוידי המדובב לא יספיק לכשעצמו, מכיוון שצריך לבצע עליו התאמות שונות,
מסיבות כמו:
- רוב ההפצות של HD הן מאזור "NTSC" כלומר מבוססות על 29.9 FPS (לרוב 23.9 FPS אחרי IVTC),
לעומת הדיוידי המדובב שמאזורנו, כלומר "PAL", כלומר מבוסס על 25FPS
- הרבה הפצות HD, בעיקר הישנות יותר, מבוססות על הקלטות מערוצי טלויזיה, ולא על דיסק HD-DVD/BluRay ולכן
כוללות הפסקות לפרסומות (בלי הפרסומות עצמן כמובן, שערכו אותן החוצה), מה שמצריך התאמה לא פשוטה
לדיוידי המדובב.
מסתובבות בניוז הפצות HD מדובבות שמשלבות פס קול מקורי ופס קול בעברית (שעבר את ההתאמות הנ"ל),
אבל כמובן שתצטרך "לבזבז" רוחב סרט על הורדת ההפצה המלאה. אם אתה מוריד בניוז, קרוב לוודאי שאתה לא משלם
לפי כמות הורדה, אלא תשלום חודשי קבוע.
מסיבות כמו:
- רוב ההפצות של HD הן מאזור "NTSC" כלומר מבוססות על 29.9 FPS (לרוב 23.9 FPS אחרי IVTC),
לעומת הדיוידי המדובב שמאזורנו, כלומר "PAL", כלומר מבוסס על 25FPS
- הרבה הפצות HD, בעיקר הישנות יותר, מבוססות על הקלטות מערוצי טלויזיה, ולא על דיסק HD-DVD/BluRay ולכן
כוללות הפסקות לפרסומות (בלי הפרסומות עצמן כמובן, שערכו אותן החוצה), מה שמצריך התאמה לא פשוטה
לדיוידי המדובב.
מסתובבות בניוז הפצות HD מדובבות שמשלבות פס קול מקורי ופס קול בעברית (שעבר את ההתאמות הנ"ל),
אבל כמובן שתצטרך "לבזבז" רוחב סרט על הורדת ההפצה המלאה. אם אתה מוריד בניוז, קרוב לוודאי שאתה לא משלם
לפי כמות הורדה, אלא תשלום חודשי קבוע.