שתי תופעות מעצבנות
1. בהרצה של תוכניות מוקלטות ( או מה- Buffer ) : ההרצה של תוכניות HD עובדת חלק, אבל תוכניות SD, ברגע שאני מריץ במהירות מעל X4 המסך מחשיך ואין לי מושג איפה אני. כשאני מריץ אחורה, בכלל יש השתוללות, מהירות ההרצה נראת לי מאוד איטית, וכשאני לוחץ PLAY הוא לפעמים מנגן מהמקום שהתחלתי להריץ אחורה במקום מאיפה שעצרתי.
2. קרה לי שבחלק מהערוצים קיבלתי במקום תמונה הודעת שגיאה שאין קליטה ( בדוק חיבור כבלים וכולי...) - ואילו בערוצים אחרים אני רואה תמונה. זה קרה גם לערוצי HD וגם SD. בממיר HD הרגיל שיש לי בטלויזיה השניה, ראיתי את כל הערוצים בסדר כך שלא מדובר בבעיית קליטה. והקטע המוזר: ברגע שכיביתי את MAXHD מהשלט והדלקתי -ראיתי את הערוצים שקודם לא יכולתי לראות, והערוצים שקודם ראיתי נתנו את הודעת השגיאה. אחרי כמה פעמים כאלה נמאס לי, אז ניתקתי מהחשמל - ואחרי זה המכשיר עבד בסדר יומיים.
3. ואתמול - שוב קיבלתי מסך שחור, אבל רק בערוץ שאותו הקלטתי. רק ניתוק מהחשמל פתר את הבעייה.
ולסיום שאלה: ראיתי התייחסות לבעייה בהודעה אחרת, אבל לא הבנתי האם יש פתרון -
כשאני מזמין הקלטה של סדרה, איך אני יכול לשכנע את את ידידנו השחור והקטן לבחור את הפרקים שמשודרים ב- 2 בלילה ולא את השידור של 10 בערב, שלא מאפשר לי לראות במקביל משהו אחר (כי אני מקליט 2 סדרות במקביל)? האם הדרך היחידה היא לסמן ידנית פרק פרק במקום לבחור סדרה ?