שלום רב,
יש לי טלוויזיה מפלצתית בסלון 50PYP800
רק מה אני בטוח שאני לא מפיק ממנה את המיטב מכיוון שהיא לא מכוילת כהלכה
אשמח לקבל המלצות / הדרכות מה הכיול המומלץ לטלוויזיה זאת
אני משתמש במכשירים הבאים:
- ממיר YES MAX
- PS3
- HTPC 1920x1080
תודה מראש
איציק
אפשר לקבל המלצות לכיול ל- 50PYP800
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לגבי המקס - האם כיילת עם YES IMPACT?
CONTRAST ו-BRIGHTNESS זה משהו שאינך יכול לקבל "המלצות מאחרים". זה כמו להעתיק במבחן את התוצאות של זה שלידך למרות שכל אחד מכם עושה מבחן במקצוע אחר...
נושא ה-HTPC הוא תורה בפני עצמה - אבל שם יש יתרון שברכישה חד פעמית של מכשיר כיול (למשל SPYDER על כל סוגיו) אפשר לפתור את זה ברמה סבירה ביותר.
יש כמה דברים שתמיד כדאי לעשות - לכייל SHARPNESS לנקודה הכי נמוכה שבה אין טשטוש כלשהו, להוריד את טמפ' הצבע ל-LOW (או WARM), לכייל עוצמות אור וקונטרסט.
אם זה מעניין אותך, יש בביה"ס לקולנוע ביתי קורס בנושא. (בעמוד הראשי יש לינק לביה"ס לקולנוע ביתי)
CONTRAST ו-BRIGHTNESS זה משהו שאינך יכול לקבל "המלצות מאחרים". זה כמו להעתיק במבחן את התוצאות של זה שלידך למרות שכל אחד מכם עושה מבחן במקצוע אחר...
נושא ה-HTPC הוא תורה בפני עצמה - אבל שם יש יתרון שברכישה חד פעמית של מכשיר כיול (למשל SPYDER על כל סוגיו) אפשר לפתור את זה ברמה סבירה ביותר.
יש כמה דברים שתמיד כדאי לעשות - לכייל SHARPNESS לנקודה הכי נמוכה שבה אין טשטוש כלשהו, להוריד את טמפ' הצבע ל-LOW (או WARM), לכייל עוצמות אור וקונטרסט.
אם זה מעניין אותך, יש בביה"ס לקולנוע ביתי קורס בנושא. (בעמוד הראשי יש לינק לביה"ס לקולנוע ביתי)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
YES IMPACT נמצא בערוץ 144
לגבי שאר השאלות שלך, תעשה חיפוש באתר ואני בטוח שתהנה.
לגבי שאר השאלות שלך, תעשה חיפוש באתר ואני בטוח שתהנה.