מישהו מכיר - רמקולים mission m30?
מה הייעוד? תקציב?
בעקרון, המישן נשמעים לא רע ביחס למחירם אבל אם זה מספק אותך או לא זה רק אתה תגיד.
השילוב של המישן עם ימהה הוא בסדר, שוב, תלוי בציפיות שלך.
אם תחליט על השילוב הזה, ממליץ לך בחום על הדגם הגדול יותר של מישן, M31 . ההבדל בסאונד של שני הדגמים גדול למדי וההפרש הכספי הוא לא גדול.
לטעמי ה M30 נשמע סתום למדי.
בעקרון, המישן נשמעים לא רע ביחס למחירם אבל אם זה מספק אותך או לא זה רק אתה תגיד.
השילוב של המישן עם ימהה הוא בסדר, שוב, תלוי בציפיות שלך.
אם תחליט על השילוב הזה, ממליץ לך בחום על הדגם הגדול יותר של מישן, M31 . ההבדל בסאונד של שני הדגמים גדול למדי וההפרש הכספי הוא לא גדול.
לטעמי ה M30 נשמע סתום למדי.
את הרסיבר כבר קניתי
מעוניין להתאים לו זוג רמקולים מדפיים במחיר של עד 2000 שקל.
יש לי כרגע סט רמקולים 5.1 נתלים של canton שלא מספקים אותי. מאחר ואני מחפש בעיקר סאונד סטריאופוני איכותי שמתאים לשמיעת מוסיקה החלטתי לחפש זוג מדפיים טובים במקום.
הציעו לי כאמור את האופציה:
mission m30
וגם את הרמקולים : Wharfedale daimond 9
מה דעתכם?
תודה
יש לי כרגע סט רמקולים 5.1 נתלים של canton שלא מספקים אותי. מאחר ואני מחפש בעיקר סאונד סטריאופוני איכותי שמתאים לשמיעת מוסיקה החלטתי לחפש זוג מדפיים טובים במקום.
הציעו לי כאמור את האופציה:
mission m30
וגם את הרמקולים : Wharfedale daimond 9
מה דעתכם?
תודה
אתה נעול על מדפיים?
כי אם זה התקציב שלך אז הנה רמקול מעולה!!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=31003
רצפתי קטן עם סאונד ענק.
המישן והוורפידל כמה וכמה רמות מתחתיו!
יצא לי לשמוע אותו דיי מזמן וממש התרשמתי ממנו.
כי אם זה התקציב שלך אז הנה רמקול מעולה!!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=31003
רצפתי קטן עם סאונד ענק.
המישן והוורפידל כמה וכמה רמות מתחתיו!
יצא לי לשמוע אותו דיי מזמן וממש התרשמתי ממנו.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
יש לי ימאהה קצת יותר ישן, אבל עברתי את אותו התהליך שאתה עובר.
גם אני חיפשתי מדפיים קדמיים יותר טובים מהזבל שהיה לי. וגם אני התלבטתי בין מישן לבין וורפדייל ואז מצאתי את החנות של אמנון (אמנון סאונד) בבוגרשוב, שם שמעתי את Chario. קניתי זוג רמקולים מדגם Silhouette המדפיים. הסאונד שלהם מדהים... אני שומע סרטים ומוסיקה. הימאהה מוציא מהם סאונד טוב מאוד והם גם מצויינים אם יש לך כוונה לשדרג מגבר בעתיד.
אני קניתי דגם קטן היות והסלון שלי קטן אז לא היה צורך ברמקולים ענקיים.
ועוד משהו אחד: תקנה רמקולים שאתה נהנה לשמוע. אם הסאונד מתאים לך, אל תתלבט יותר. שאני שמעתי את המישן והם נשמעו טוב מאוד, אבל לא הרגשתי שזה הרמקול שלי, משהו בסאונד לא דיבר אלי. ששמעתי את הרמקול שקניתי היה לי ברור שזה הרמקול שאני רוצה. לא היה יותר ספק... אז תזכור שלמרות כל ההמלצות, אתה הוא זה ששומע את הרמקול בסביבה שלך... לא אנחנו
גם אני חיפשתי מדפיים קדמיים יותר טובים מהזבל שהיה לי. וגם אני התלבטתי בין מישן לבין וורפדייל ואז מצאתי את החנות של אמנון (אמנון סאונד) בבוגרשוב, שם שמעתי את Chario. קניתי זוג רמקולים מדגם Silhouette המדפיים. הסאונד שלהם מדהים... אני שומע סרטים ומוסיקה. הימאהה מוציא מהם סאונד טוב מאוד והם גם מצויינים אם יש לך כוונה לשדרג מגבר בעתיד.
אני קניתי דגם קטן היות והסלון שלי קטן אז לא היה צורך ברמקולים ענקיים.
ועוד משהו אחד: תקנה רמקולים שאתה נהנה לשמוע. אם הסאונד מתאים לך, אל תתלבט יותר. שאני שמעתי את המישן והם נשמעו טוב מאוד, אבל לא הרגשתי שזה הרמקול שלי, משהו בסאונד לא דיבר אלי. ששמעתי את הרמקול שקניתי היה לי ברור שזה הרמקול שאני רוצה. לא היה יותר ספק... אז תזכור שלמרות כל ההמלצות, אתה הוא זה ששומע את הרמקול בסביבה שלך... לא אנחנו
מעונין ברמקולים חדשים
תודה רבה לכל המגיבים.
אני מעוניין ברמקולים חדשים ( לא יד שניה )רק מדפיים (לצערי לא יכול רמקולים רצפתיים)
האם יש לכם הצעות לכאלה כאמור עד 2000 שקלים ?
שאלה נוספת האם חייבים גם להוסיף סאב לשניים מדפיים בשביל סאונד סטריאופוני טוב?
תודה
אני מעוניין ברמקולים חדשים ( לא יד שניה )רק מדפיים (לצערי לא יכול רמקולים רצפתיים)
תודה
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Re: מעונין ברמקולים חדשים
הרמקולים של Chario שאני קניתי עומדים בתו המחיר שלך. ממליץ לך לבדוק את החנות הזאת.מיקאל כתב:תודה רבה לכל המגיבים.
תודה...
Re: מעונין ברמקולים חדשים
אמרת שיש לך גם רמקולים 5.1 של קנטון. איך אתה מתכוון לחבר אותם יחד עם המדפיים שתרכוש?מיקאל כתב:תודה רבה לכל המגיבים.
תודה...
אני שוקל כלל לא להשתמש בהם
לארז-
אני כל כך לא מרוצה מהם שנראה לי שאוותר עליהם . בתקווה לרכוש רמקולים טובים נוספים בעתיד.
אני גם לא אוהב את הסאב .
מה אתה ממליץ? האם כדאי גם לקנות סאב (חדש) בנוסף או שאפשר להנות גם משניים מדפיים בלבד?
אני כל כך לא מרוצה מהם שנראה לי שאוותר עליהם . בתקווה לרכוש רמקולים טובים נוספים בעתיד.
אני גם לא אוהב את הסאב .
מה אתה ממליץ? האם כדאי גם לקנות סאב (חדש) בנוסף או שאפשר להנות גם משניים מדפיים בלבד?
הצלחת לבלבל אותי - אתה רוצה מערכת ק"ב או מערכת סטראו?
אם אתה רוצה מערכת סטראו, אז למה לא תמכור את ה 5.1 קנטון וגם את הרסיבר ק"ב שלך ותקנה רסיבר סטראו אינטגרייטד שייתן לך איכות סאונד משמעותית טוב יותר מהרסיבר ק"ב? אז גם תוכל להתאים את הרמקולים לרסיבר סטראו ולא לרסיבר ק"ב שממילא לא משמש אותך לק"ב.
באופו הזה תקבל איכות סטראו טובה יותר ולא תבזבז כסף בהתאמת רמקולים לרסיבר שהייעוד העיקרי שלו בכלל משהו אחר.
אם אתה רוצה מערכת סטראו, אז למה לא תמכור את ה 5.1 קנטון וגם את הרסיבר ק"ב שלך ותקנה רסיבר סטראו אינטגרייטד שייתן לך איכות סאונד משמעותית טוב יותר מהרסיבר ק"ב? אז גם תוכל להתאים את הרמקולים לרסיבר סטראו ולא לרסיבר ק"ב שממילא לא משמש אותך לק"ב.
באופו הזה תקבל איכות סטראו טובה יותר ולא תבזבז כסף בהתאמת רמקולים לרסיבר שהייעוד העיקרי שלו בכלל משהו אחר.
ארז - אנסה לחדד.
יש לי כרגע רסיבר שאני מרוצה ממנו ורמקולים שאני לא מרוצה מהם. בגדול אני מעוניין להנות גם מסאונד טוב במוסיקה וגם בקולנוע .אך מאחר ואין לי תקציב גדול כרגע אני מעדיף להשקיע בשני רמקולים טובים לסטריאו ולשמור את האופציה לסראונד לעתיד.
OK , רק קח בחשבון שאיכות הסאונד בסטראו של רסיבר ק"ב נמוכה משמעותית ממגבר סטראו.
אני מציע לך לשמוע את ה Chario שהמליצו לך עליו (אני לא מכיר אותו).
אתה גם יכול לבקר באולם התצוגה של ס.ג. ברחוב פינסקר בת"א. תאם איתם טלפונית מועד ותבקש שיכינו לך מספר רמקולים אלטרנטיבים שנכנסים בתקציב שלך.
תוכל לשמוע שם את המדפיים של מישן, וורפדייל, קנטון ואולי גם יש QUAD בתקציב שלך.
אני מציע לך לשמוע את ה Chario שהמליצו לך עליו (אני לא מכיר אותו).
אתה גם יכול לבקר באולם התצוגה של ס.ג. ברחוב פינסקר בת"א. תאם איתם טלפונית מועד ותבקש שיכינו לך מספר רמקולים אלטרנטיבים שנכנסים בתקציב שלך.
תוכל לשמוע שם את המדפיים של מישן, וורפדייל, קנטון ואולי גם יש QUAD בתקציב שלך.