אני משתמשת ב SAGE 4.13 ו EPG 3.11 של אורן (תודה שוב אורן!!). שמות הקבצים שעל הדיסק מופיעים רק עם מספרים (תאריך ושעה וכו') - זה קצת מעצבן מכיוון שאני עכשיו מנסה כל מני תוכנות שיאפשרו לי לגשת לקבצים ב - STREAMING מרחוק... האם לכולם יש רק מספרים ולא השמות המלאים מה-EPG?
דרך אגב אני ממליץ לכולם לבדוק WWW.ORB.COM - נראה פשוט יוצא מן הכלל!! ENCODING בזמן אמיתי שעובד יפה מאוד וגישה דרך כל דפדפן...
שמות הקבצים המוקלטים בSAGETV אכן מוצגים כמספרים ולא כשמות מלוח השידורים
כך פועלת התוכנה.
לגבי סטרימינג יש ל-SAGETV פלאג-אין שנקרא WEBSERVER שדרכו ישנה אופציה לעשות סטרימינג להקלטות ושם שמות הקבצים מופעים לפי שם התוכנית.
למידע נוסף: http://forums.sage.tv/forums/downloads. ... 6&act=down
אבל בארה"ב לא השתמשתי ב XMLTV אלא במדריך של SAGE המקורי. לדעתי מדובר בבעיה עם EGDATA.XML.... לא יודע עם הבעיה בגרסה העברית או בשימוש ב XMLTV באופן כללי... לאורן שפיר פתרונים?
דרך אגב יש לי WEBSERVER אבל גדלי הקבצים לא פרקטיים בגישה מרחוק - כאן היופי של ORB - דוחס אותם בזמן אמיתי ועל פי דרישה...
באג כפול של SAGE! - באחת הגרסאות הם כן רשמו בעברית אבל אז התברר שלא ניתן לגשת לתכנים דרך הקליינטים (כמובן לאחר התערבותנו - אלון24 ואנוכי...) הם תקנו זאת בצורה ברברית כך שלא רושמים עברית בכלל. עד היום הבאג קיים אם למשל תשמור סרט קולנוע בשם עברי ו/או בספריה בשם עיברי לא תוכן לגשת אליו דרך הקליינט. ב-סרבר הכל יעבוד בסדר...