שאלות לגבי אוזניות למחשב/משחקי מחשב
שלום לכולם.
אני מחפש אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (אבל כמובן גם קצת מוזיקה פה ושם, בעיקר רוק/מטאל). לאחר שקראתי לא מעט שירשורים ומאמרים פה באתר יש לי כמה שאלות:
האם זה נכון להתחבר עם אוזניות ישר לכרטיס קול? אם כן, עד כמה משנה באיזה כרטיס קול מדובר?
הבנתי שלמשחקי מחשב יש אוזניות יעודיות מכיוון שיש דרישה לתחומי תדרים קצת שונים ולכן יש צורך באלמנטים מתאימים.
ראיתי שיש פה כמה משתמשים עם נסיון בתחום הזה,
אשמח לשמוע טיפים ועצות.
תודה
אני מחפש אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (אבל כמובן גם קצת מוזיקה פה ושם, בעיקר רוק/מטאל). לאחר שקראתי לא מעט שירשורים ומאמרים פה באתר יש לי כמה שאלות:
האם זה נכון להתחבר עם אוזניות ישר לכרטיס קול? אם כן, עד כמה משנה באיזה כרטיס קול מדובר?
הבנתי שלמשחקי מחשב יש אוזניות יעודיות מכיוון שיש דרישה לתחומי תדרים קצת שונים ולכן יש צורך באלמנטים מתאימים.
ראיתי שיש פה כמה משתמשים עם נסיון בתחום הזה,
אשמח לשמוע טיפים ועצות.
תודה
לרוב כרטיסי OB, איכות הסאונד ביציאה האנלוגית נע בין בינוני ללא משהו.
רצוי כרטיס לא מובנה, בעלות בערך 300-400 ש"ח והם נותנים תמורה טובה יחסית.
לא מכיר דרישות למשחקים - לרוב מדובר בקטגוריה של אזניות זולות מפלסטיק.
רצוי לחפש אזניות יד2 בסגנון בייר 880, AKG 601, סנים 595 ומעלה.
רצוי כרטיס לא מובנה, בעלות בערך 300-400 ש"ח והם נותנים תמורה טובה יחסית.
לא מכיר דרישות למשחקים - לרוב מדובר בקטגוריה של אזניות זולות מפלסטיק.
רצוי לחפש אזניות יד2 בסגנון בייר 880, AKG 601, סנים 595 ומעלה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
לרוב אוזניות USB יעלו יקר יותר מהמודל ללא USB.
מה גם שאתה מגביל אותם לשימוש במחשב בלבד.
הגדר תקציב והיה קל יותר להכווין אותך . !
דרור.
מה גם שאתה מגביל אותם לשימוש במחשב בלבד.
הגדר תקציב והיה קל יותר להכווין אותך . !
דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
קודם תודה על העזרה, אבל בואו נעשה הפרדה בין עלות לבין טכנולוגיות.
אני מנסה קודם ללמוד מה שאפשר ללמוד על הטכנולוגיות הקיימות, החסרונות והיתרונות ורק אז אחליט מה מתאים לי.
ברמת העיקרון אני לא חושב שאני צריך להוציא יותר מ 300-400 שקל על אוזניות. מצד אחד אני כן נהנה מצליל איכותי וכן חשוב לי לשמוע טוב אבל מצד שני זה לא שאני יושב כל יום 9 שעות על האוזניות ושווה לי להשקיע 2000 שקל על שימוש יומיומי, מקסימום 3 שעות כפול 3 פעמים בשבוע.
בעזרת השם אני מתכוון לעשות סיבוב השבוע באקספרס טי וי ולקבל איזה מושג לגבי הבדלים בסיסיים, אבל מה שחשוב לי זה ההתנהגות של האוזניה במשחקי מחשב, זה אני מאמין שאני לא אוכל לקבל בשום חנות.
אני מנסה קודם ללמוד מה שאפשר ללמוד על הטכנולוגיות הקיימות, החסרונות והיתרונות ורק אז אחליט מה מתאים לי.
ברמת העיקרון אני לא חושב שאני צריך להוציא יותר מ 300-400 שקל על אוזניות. מצד אחד אני כן נהנה מצליל איכותי וכן חשוב לי לשמוע טוב אבל מצד שני זה לא שאני יושב כל יום 9 שעות על האוזניות ושווה לי להשקיע 2000 שקל על שימוש יומיומי, מקסימום 3 שעות כפול 3 פעמים בשבוע.
בעזרת השם אני מתכוון לעשות סיבוב השבוע באקספרס טי וי ולקבל איזה מושג לגבי הבדלים בסיסיים, אבל מה שחשוב לי זה ההתנהגות של האוזניה במשחקי מחשב, זה אני מאמין שאני לא אוכל לקבל בשום חנות.