morel 850
הקשבתי ודווקא די אהבתי, מה גם שהבנתי שהסאב לבד עולה בסביבות האלף שח, לכן רציתי לדעת אם המחיר טוב לסט + סאב, כי הבעלים אמר לי שזאת הזדמנות חד פעמית כי הוא נפטר מיחידות האחרונות שלוb007 כתב:אחשלו...
לפני שאתה קונה מורל תקשיב.
אני הקשבתי ולא נהנתי בכלל..
חפש JBL. סאונד אחר לגמרה.
בהצלחה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חשוב כשיושבים ואוהבים - לשמוע עוד מערכת דומה.
גם מערכת סטליטים מעולה תשמע טוב, עד שתשמיע באותו חדר מייד לאחר מכן רמקולים רצפתיים טובים.
בקיצור - החכמה היא לעשות השוואה באותם התנאים לכמה מערכות.
וחשוב מזה - לשמוע מוזיקה שאתה אוהב - כדי לבדוק שהיא מתאימה למוזיקה שלך.
גם מערכת סטליטים מעולה תשמע טוב, עד שתשמיע באותו חדר מייד לאחר מכן רמקולים רצפתיים טובים.
בקיצור - החכמה היא לעשות השוואה באותם התנאים לכמה מערכות.
וחשוב מזה - לשמוע מוזיקה שאתה אוהב - כדי לבדוק שהיא מתאימה למוזיקה שלך.
אחי טיפ קטן לגבי הדגם הזה...
המורל 850 זה דגם שהפסיקו כבר לייצר אותו ( אם תשים לב הרבה חנויות כבר התחילו למכור אותו ב1600 כי פשוט נתקעו עם סחורה)
אני במקרה קניתי בפחות כסף ממה שהציעו לך דגם חדש אחד מעל שנקרא : morel supernova ( הדגם עולה לצרכן 2990 הבאתי אותו בכמעט חצי)
סט ברמה טובה..נשמע טוב בהרבה סגנונות.
* ההבדל בין הסופר נובה ל850 הוא באיכות החומר ובגימור ( הרי אצל מורל כולם נראים אותו הדבר בין אם זה סט של 5K ל- 2K )
מקווה שעזרתי.
המורל 850 זה דגם שהפסיקו כבר לייצר אותו ( אם תשים לב הרבה חנויות כבר התחילו למכור אותו ב1600 כי פשוט נתקעו עם סחורה)
אני במקרה קניתי בפחות כסף ממה שהציעו לך דגם חדש אחד מעל שנקרא : morel supernova ( הדגם עולה לצרכן 2990 הבאתי אותו בכמעט חצי)
סט ברמה טובה..נשמע טוב בהרבה סגנונות.
* ההבדל בין הסופר נובה ל850 הוא באיכות החומר ובגימור ( הרי אצל מורל כולם נראים אותו הדבר בין אם זה סט של 5K ל- 2K )
מקווה שעזרתי.
- wharfe-man
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הסט שאתה רוצה לרכוש כבר כולל סאב בתוכו, לא?
הסאב שהוצע לך נראה לי יהיה דומיננטי מדי עבור הרמקולים שאתה רוצה לרכוש.
שמעת אותם ביחד?
הסאב שהוצע לך נראה לי יהיה דומיננטי מדי עבור הרמקולים שאתה רוצה לרכוש.
שמעת אותם ביחד?