טירון שיוצא מהארון-איך בדיוק רואים טלוויזיה ב-HTPC
כתבה שיטחית, מבולבלת (ומבלבלת) ואפילו מטעה...חבל
אין שם התייחסות להקלטת שידורי טלויזיה וכל הפתרון הוא לצפייה בסרטים הנמצאים ע"ג המחשב.
האמירה של נפתרים מהממיר אינה קשורה לכתבה - אלא אם הכותב מתכוון כי צורכים את כל המדיה מעתה ממה שניתן לקבל דרך האינטרנט מאתרי התוכן השונים.
יש נה אפשרות להקליט עם כרטיס טלויזיה את הארוצים האנלוגיים בלבד של HOT או שידורי אנטנה רגילים וניתן גם לצפות בשידורי לוויין לא מוצפנים דרך כרטיס DVB-S (ערוצים 10,22,33,99) או דרך קורא כרטיסים את כל הערוצים - אבל זה ממש לא טריויאלי!
אורן.
אין שם התייחסות להקלטת שידורי טלויזיה וכל הפתרון הוא לצפייה בסרטים הנמצאים ע"ג המחשב.
האמירה של נפתרים מהממיר אינה קשורה לכתבה - אלא אם הכותב מתכוון כי צורכים את כל המדיה מעתה ממה שניתן לקבל דרך האינטרנט מאתרי התוכן השונים.
יש נה אפשרות להקליט עם כרטיס טלויזיה את הארוצים האנלוגיים בלבד של HOT או שידורי אנטנה רגילים וניתן גם לצפות בשידורי לוויין לא מוצפנים דרך כרטיס DVB-S (ערוצים 10,22,33,99) או דרך קורא כרטיסים את כל הערוצים - אבל זה ממש לא טריויאלי!
אורן.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
מסכים בהחלט... כתבה שלא מחוברת למציאות.Shed כתב:הכתבה הזו ב-NRG יוצרת משמעות חדשה למשפט how low can you go.
אני לא מאמין שמי שכתב אותה עבד עם מחשב בסלון יותר מחמש דקות בכל ימי חייו....
מצד אחד אומר לקנות כרטיס טלויזיה, מצד שני להשתמש ב XBMC...
והמחירים...מאיפה המחירים המגוחכים האלה? 150 שח לכרטיס הקלטה? 300 שח מארז HTPC של זלמן?
אולי בשוק הפשפשים
התייעצות לגבי HTPC רק פה בפורום
אגב זה נראה לי פעם ראשונה ואחרונה שאני נכנס לאתר NRG...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פשוט בושה עד כמה עיתונים גדולים בישראל יכולים להיות כל כך לא רציניים. חבל!...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבעיה שלי עם כתבה כזו היא שהיא מעלה בי שאלה לגבי המקצועיות והנכונות של כתבות בתחומים אחרים, שבהם יש לי פחות ידע, ושבהם אני לא יכול לזהות מייד שמדובר בגיבוב של שטויות.
הרי 99% ממי שיקרא את הכתבה הזו יאמין לטמטום שכתוב שם. וזו הבעיה הקשה.
הרי 99% ממי שיקרא את הכתבה הזו יאמין לטמטום שכתוב שם. וזו הבעיה הקשה.
You are never fully dressed without a smile
אז זהו, שמה שמשך את תשומת לבי אלו המחירים המוזרים משהו.
מארז+שלט של זלמן ב-350 ש"ח? אולי נשמטה עוד 0 אחת.
בכלל, משהו מאוד מוזר ואם באמת אפשר לצפות בכל הערוצים דרך המחשב ולזרוק את "הממיר", האם מישהו היה בכלל טורח להתחבר לכבלים.
מארז+שלט של זלמן ב-350 ש"ח? אולי נשמטה עוד 0 אחת.
בכלל, משהו מאוד מוזר ואם באמת אפשר לצפות בכל הערוצים דרך המחשב ולזרוק את "הממיר", האם מישהו היה בכלל טורח להתחבר לכבלים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהוט אפשר בלי ממיר לקלוט מבחר מצומצם של ערוצי כבלים אנלוגיים. כאן ניתן לראות רשימה מדוייקת על פי אזור מגורים:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1654&lang=he
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1654&lang=he
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"