זה שהולך וזה שבא - התחדשתי
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אהלן חברים
לקח זמן אבל בסוף זה קרה. כבר זמן רב שאני מרגש או לא מרגיש את השפעת הסאב אצלי בחדר קולנוע ( גודל של כ- 30 מ"ר). עד לא מזמן היה ברשותי סאב של REL STORM 3 אבל כנראה שגודל החדר והשימוש העיקרי למטרת תכנים רב ערוציים לא עשו איתו חסד. ללא ספק מדובר בסאב נחמד מבית טוב אבל כאמור בצער רב היינו חייבים להיפרד.
המכירה הייתה קלה במיוחד ומרגע הפרסום עברו 3 ימים ונפרדנו כידידים תמורת מחיר הגון יחסית לגילו ולמחיר ששילמתי בזמנו כשרכשתי מידידנו שמי משיח .
כמובן שלבחון סאבים שונים אצלי בחדר זו משימה בלתי אפשרית, כי אני לפחות לא מכיר הרבה חנויות שמחזיקות סאבים היי אנד ומוכנות למסור אותם לבדיקה בבית הלקוח.
לאור זאת קריאת ביקורות בארץ ובחו"ל הן לדעתי האופציה היחידה לנסות ולרכוש סאב היי אנד תוך הקטנת סיכון הנפילה למינימום.
תוך כדי קריאה וחיפוש חומר ברשת הועלתה באתר הביקורת על ספינת הדגל של SVS ה- PB13-ULTRA. כמובן שכבר קראתי קודם לכן ברשת ביקורות על הסאב הנ"ל אבל הביקורת פה מבית נתנה אצלי פוש אחרון לכיוון החברה הנ"ל.
עיקר ההתלבטות הייתה בין הדגם שנבחן לבין אחיו ה- PC13 ULTRA שהוא מתוכנן בצורת גליל בגובה של 120 ס"מ וקוטר 40 ס"מ. ללא ספק מוצר, שמצד אחד טומן בחובו נוכחות מרשימה אבל מצד שני לא תופס שטח ריצפה גדול מידי כמו ה- PB13 ובנוסף זול ממנו ב- 200$ וקל ממנו ביותר מ- 20 ק"ג מה שמשליך ישירות על עלויות המשלוח והמיסים.
מקריאה של עשרות כתבות ברשת ניתן היה להבין שהביצועים כמעט זהים ביניהם ובמבחן האזנה יהיה קושי לזהות הבדלים למרות של הנייר הדגם PB13 בעל ביצועים עדיפים במקצת.
לשמחתי התברר לי שבחור נחמד מירושלים רכש גם הוא את דגם הגליל ולאחר שיצרתי איתו קשר קפצתי להתרשמות מהסאב. בעיקר מאיכות הבנייה.הסאב נראה ומרגיש מליון $$$$.
הדרייבר זהה ומערכת ההגברה והקרוס זהים לחלוטין . לאור זאת קיבלתי החלטה לרכוש את צורת הגליל.
הסאב הגיע ביום חמישי חובר בשישי אבל מאחר וכרגע הרסיבר AVR255 ,שמשמש כפרוססור, הועבר לניופאן לצורך שידרוג התוכנה לא יצא לי לכוון ולהאזין לסאב ולכן את התרשמותי מהביצועים אכתוב בהמשך.
בהזדמנות זו ברצוני להודות לזיו ואיתי אשר "סבלו " את אין ספור המסרים, שקיבלו ממני בנדון, אבל תמיד ענו בכיף תוך מתן הסברים ותשובות לשאלותי.
ועכשיו הגיע זמן התמונות:
לקח זמן אבל בסוף זה קרה. כבר זמן רב שאני מרגש או לא מרגיש את השפעת הסאב אצלי בחדר קולנוע ( גודל של כ- 30 מ"ר). עד לא מזמן היה ברשותי סאב של REL STORM 3 אבל כנראה שגודל החדר והשימוש העיקרי למטרת תכנים רב ערוציים לא עשו איתו חסד. ללא ספק מדובר בסאב נחמד מבית טוב אבל כאמור בצער רב היינו חייבים להיפרד.
המכירה הייתה קלה במיוחד ומרגע הפרסום עברו 3 ימים ונפרדנו כידידים תמורת מחיר הגון יחסית לגילו ולמחיר ששילמתי בזמנו כשרכשתי מידידנו שמי משיח .
כמובן שלבחון סאבים שונים אצלי בחדר זו משימה בלתי אפשרית, כי אני לפחות לא מכיר הרבה חנויות שמחזיקות סאבים היי אנד ומוכנות למסור אותם לבדיקה בבית הלקוח.
לאור זאת קריאת ביקורות בארץ ובחו"ל הן לדעתי האופציה היחידה לנסות ולרכוש סאב היי אנד תוך הקטנת סיכון הנפילה למינימום.
תוך כדי קריאה וחיפוש חומר ברשת הועלתה באתר הביקורת על ספינת הדגל של SVS ה- PB13-ULTRA. כמובן שכבר קראתי קודם לכן ברשת ביקורות על הסאב הנ"ל אבל הביקורת פה מבית נתנה אצלי פוש אחרון לכיוון החברה הנ"ל.
עיקר ההתלבטות הייתה בין הדגם שנבחן לבין אחיו ה- PC13 ULTRA שהוא מתוכנן בצורת גליל בגובה של 120 ס"מ וקוטר 40 ס"מ. ללא ספק מוצר, שמצד אחד טומן בחובו נוכחות מרשימה אבל מצד שני לא תופס שטח ריצפה גדול מידי כמו ה- PB13 ובנוסף זול ממנו ב- 200$ וקל ממנו ביותר מ- 20 ק"ג מה שמשליך ישירות על עלויות המשלוח והמיסים.
מקריאה של עשרות כתבות ברשת ניתן היה להבין שהביצועים כמעט זהים ביניהם ובמבחן האזנה יהיה קושי לזהות הבדלים למרות של הנייר הדגם PB13 בעל ביצועים עדיפים במקצת.
לשמחתי התברר לי שבחור נחמד מירושלים רכש גם הוא את דגם הגליל ולאחר שיצרתי איתו קשר קפצתי להתרשמות מהסאב. בעיקר מאיכות הבנייה.הסאב נראה ומרגיש מליון $$$$.
הדרייבר זהה ומערכת ההגברה והקרוס זהים לחלוטין . לאור זאת קיבלתי החלטה לרכוש את צורת הגליל.
הסאב הגיע ביום חמישי חובר בשישי אבל מאחר וכרגע הרסיבר AVR255 ,שמשמש כפרוססור, הועבר לניופאן לצורך שידרוג התוכנה לא יצא לי לכוון ולהאזין לסאב ולכן את התרשמותי מהביצועים אכתוב בהמשך.
בהזדמנות זו ברצוני להודות לזיו ואיתי אשר "סבלו " את אין ספור המסרים, שקיבלו ממני בנדון, אבל תמיד ענו בכיף תוך מתן הסברים ותשובות לשאלותי.
ועכשיו הגיע זמן התמונות:
-
- מבט מלמעלה
-
- מבט מאחור
-
- מבט חזיתי
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 25/05/2009 9:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
תתחדש, ראיתי(לא שמעתי) את הגרסה הקופסתית
, עצום בגודלו,מרשים ביאיכותו
יש לי את הסטרטה 5, מקווה שלא אתפתה
יש לי את הסטרטה 5, מקווה שלא אתפתה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא יודע לגבי קרח אבל לגבי טיח ללא ספק הוא מהווה סיכון.kuden כתב:תתחדש, עכשיו יש לך שובר קרח רציני
נראה איך תתרשם בחדר שלך,ואיך הסכמת לתת את הרסיבר שלך, אני לא הייתי מסכים להיפרד משלי, בסה"כ עדכון תוכנה, היו צריכים לעשות לך את זה במקום...
לגבי העדכון תוכנה:
הם לא עושים את זה במקום. היה לי איתם סיפור קליל. איבדתי את חשבונית הקניה וגם החנות שממנה קניתי לא הצליחה לספק לי עותק (מוזר אבל זה המצב). כאשר הגעתי הם ביקשו לראות חשבונית על מנת לודא שהמכשיר בייבוא שלהם ובאחריות. מאחר ולא הייתה חשבונית נאלצתי להפעיל קשרים כבדים בניופאן על מנת שיסכימו לקבל את המכשיר. לאחר שהענין סודר לא מצאתי לנכון להתווכח על טיפול מידי. נחכה כמה ימים והכל יחזור על מקומו בשלום.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

היה שלב שגם אני קיוותי לא להתפתות אבל האמן לי אין מה להשוות. זו ליגה אחרת.niko כתב:תתחדש, ראיתי(לא שמעתי) את הגרסה הקופסתית, עצום בגודלו,מרשים ביאיכותו
![]()
יש לי את הסטרטה 5, מקווה שלא אתפתה...
קפוץ למים לא תתאכזב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תשדרג עופר, זה משפר את חווית הצפייה בסרטים ללא היכר, והדולר בשפל, זה הזמן להזמין מחו"ל 
בדיוק הייתי בשבעת הכוכבים השבוע בסרט של וולברין (כרטיסים חינם אחרת אני בד"כ הולך ליס פלנט או סינמה סיטי), וממש לא היה שם טיפה הרגשה של באס. אני צריך לראות סרט שוב באחד מהקולנועים הטובים כי עוד לא יצא לי להגיע אליהם אחרי שקניתי את הסאב, לפחות מול שבעת הכוכבים אין תחרות בכלל
בדיוק הייתי בשבעת הכוכבים השבוע בסרט של וולברין (כרטיסים חינם אחרת אני בד"כ הולך ליס פלנט או סינמה סיטי), וממש לא היה שם טיפה הרגשה של באס. אני צריך לראות סרט שוב באחד מהקולנועים הטובים כי עוד לא יצא לי להגיע אליהם אחרי שקניתי את הסאב, לפחות מול שבעת הכוכבים אין תחרות בכלל
זה קטע ממש מעצבן, קולנוע מסחרי יכול לכלול מערכת סאונד כזו פגז, אבל אף אחד לא עושה את זה (חוץkuden כתב:תשדרג עופר, זה משפר את חווית הצפייה בסרטים ללא היכר, והדולר בשפל, זה הזמן להזמין מחו"ל
בדיוק הייתי בשבעת הכוכבים השבוע בסרט של וולברין (כרטיסים חינם אחרת אני בד"כ הולך ליס פלנט או סינמה סיטי), וממש לא היה שם טיפה הרגשה של באס. אני צריך לראות סרט שוב באחד מהקולנועים הטובים כי עוד לא יצא לי להגיע אליהם אחרי שקניתי את הסאב, לפחות מול שבעת הכוכבים אין תחרות בכלל...
מכמה יציאות פה ושם כמו imax או אולמות מסויימים בחו"ל), כי מבחינתם זו הוצאה מיותרת. ושלא יגידו
שהיום זה לא משתלם כי אנשים הולכים פחות לקולנוע, מכיון שגם בתקופה שקולנועים היו מלאים כל הזמן
הסאונד עדיין היה גרוע...
ההגברה בשבעת הכוכבים היא מצויינת - הרבה תלוי גם עבור מה מכיילים את המערכת...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Hazoom - אנחנו לא ה MASS MARKET ומכאן היחס.
תחפש שרשור שלי בנוגע לוולברין ביס פלנט.
אני היחידי שהתלונן על איכות הסאונד והתמונה
וואללה - הסרט היה שרוט....
אנשים לא ידעו על מה אני מדבר (שהיו איתי) - וזה פשוט צעק לשמיים!
תחפש שרשור שלי בנוגע לוולברין ביס פלנט.
אני היחידי שהתלונן על איכות הסאונד והתמונה
וואללה - הסרט היה שרוט....
אנשים לא ידעו על מה אני מדבר (שהיו איתי) - וזה פשוט צעק לשמיים!