איך ניתן להגביר את עוצמת הקול בממיר של HOT?
ברשותי ממיר THOMSON של HOT ועוצמת השמע שלו מאד חלשה בשידור של HOT.
בממיר יש 2 חיבורי SCART וכאשר אני מחבר DVD או מזרימדיה לחיבור הנוסף עוצמת השמע הרבה יותר חזקה.
יש למישהו מושג איך אני מגיע לתפריט השליטה על הווליום?
תודה,
בממיר יש 2 חיבורי SCART וכאשר אני מחבר DVD או מזרימדיה לחיבור הנוסף עוצמת השמע הרבה יותר חזקה.
יש למישהו מושג איך אני מגיע לתפריט השליטה על הווליום?
תודה,
אם אני לא טועה...
GC - > hold SETUP until two blinks -> 991 -> GC
ואז הסאונד בשלט עובר לממיר ויהיה לך סקאלה בצד ימין. תגביר עד הסוף ותחזור על הפעולה שנית
רק בסוף תלחץ על TV ולא GC.
מקווה שלא טעיתי במשהו (עברו כבר יותר מ-3 שנים
). מה שכן, תתקשר לתמיכה בהוט ויענו לך.
GC - > hold SETUP until two blinks -> 991 -> GC
ואז הסאונד בשלט עובר לממיר ויהיה לך סקאלה בצד ימין. תגביר עד הסוף ותחזור על הפעולה שנית
רק בסוף תלחץ על TV ולא GC.
מקווה שלא טעיתי במשהו (עברו כבר יותר מ-3 שנים
אין בשלט GC,
יש כפתורי שליטה עבור TV, HOT, DVD
בכל מקרה ניסיתי את מה שהצעת עם הכפתור של HOT במקום GC וזה לא עובד.
הייתי שמח אם במוקד התמיכה של HOT היו נותנים לי פתרון, הבעיה ששלושת הנציגים שדברתי איתם לא ממש הבינו מה אני רוצה מהם. ("הווליום עולה כשאתה לוחץ בשלט, אז מה הבעיה?...")
הייתי שמח אם במוקד התמיכה של HOT היו נותנים לי פתרון, הבעיה ששלושת הנציגים שדברתי איתם לא ממש הבינו מה אני רוצה מהם. ("הווליום עולה כשאתה לוחץ בשלט, אז מה הבעיה?...")
יש לך שלט אדום?orengol כתב:אין בשלט GC,
הייתי שמח אם במוקד התמיכה של HOT היו נותנים לי פתרון, הבעיה ששלושת הנציגים שדברתי איתם לא ממש הבינו מה אני רוצה מהם. ("הווליום עולה כשאתה לוחץ בשלט, אז מה הבעיה?...")...
אם ככה, תלחץ על TV עד שהוא יהבהב פעמיים, אחר כך תלחץ 991, ואז תלחץ HOT. זה אמור לעבוד.
צרפתי תמונה של השלט שלי.levikon כתב:יש לך שלט אדום?
אם ככה, תלחץ על TV עד שהוא יהבהב פעמיים, אחר כך תלחץ 991, ואז תלחץ HOT. זה אמור לעבוד....
ניסיתי את מה שהצעת וזה לא עזר.
אחרי שאני מכניס את הקוד 991 הכפתור של ה TV מהבהב אבל אין לזה השפעה על הווליום וזה ממשיך לשלוט על הווליום של הטלוויזיה ולא של הממיר.
אז תנסה את מה שכתבתי רק עם לחיצה על הוט והחזקה שלו לחוץ.orengol כתב:צרפתי תמונה של השלט שלי.levikon כתב:יש לך שלט אדום?
אם ככה, תלחץ על TV עד שהוא יהבהב פעמיים, אחר כך תלחץ 991, ואז תלחץ HOT. זה אמור לעבוד....
ניסיתי את מה שהצעת וזה לא עזר.
אחרי שאני מכניס את הקוד 991 הכפתור של ה TV מהבהב אבל אין לזה השפעה על הווליום וזה ממשיך לשלוט על הווליום של הטלוויזיה ולא של הממיר....
עכשיו נזכרתי... אתה צריך שלט כחול כדי לעשות את זה. עם שלט אדום זה לא עובד (דפוק, אבל נכון).
בנוסף, אפשר לבצע מחיקה כללית של הממיר - זה יחזיר את הקול אבל גם צריך יהיה לשחזר את ההגדות. אם אין לך שלט כחול, תתקשר למוקד התמיכה ותבקש מהם לעשות ניקוי NVRAM או 0611. אל תעשה את זה לבד.
בהצלחה.
בנוסף, אפשר לבצע מחיקה כללית של הממיר - זה יחזיר את הקול אבל גם צריך יהיה לשחזר את ההגדות. אם אין לך שלט כחול, תתקשר למוקד התמיכה ותבקש מהם לעשות ניקוי NVRAM או 0611. אל תעשה את זה לבד.
בהצלחה.