פלזמה פנסוניק 50PV80
יש לי אפשרות לקנות את הפלזמה 50PV80 של פנסוניק מתצוגה במחיר של 6990 ש"ח.
הפלזמה עבדה כמה עשרות שעות אך במצב תקין לחלוטין. אין פיקסלים שרופים, אין בעיות עם הפנל ואין בעיות בכלל.
יש אחריות יורוקום 1+4 שנים כרגיל.
האם הייתם לוקחים אותה עבור המחיר הזה או שהייתם משלמים יותר עבור פלזמה חדשה לחלוטין?
הפלזמה עבדה כמה עשרות שעות אך במצב תקין לחלוטין. אין פיקסלים שרופים, אין בעיות עם הפנל ואין בעיות בכלל.
יש אחריות יורוקום 1+4 שנים כרגיל.
האם הייתם לוקחים אותה עבור המחיר הזה או שהייתם משלמים יותר עבור פלזמה חדשה לחלוטין?
לדעתי ההנחה לא מצדיקה, אם היית מקבל אותה ב-6000 ומטה לדעתי זה היה שווה. בשביל 900 שקל ... לא נראה לי להיט. אבל כל אחד והשיקולים שלו. בכל מקרה - אם אתה לחוץ בתקציב הזה - אז זאת הפשרה הכי טובה (לעומת לרדת בגודל, או לקחת מסך אחר לגמרי למשל). אם אתה הולך על זה תנסה להוריד אותם עוד קצת, לכיוון ה6.5 ומטה....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בהחלט עדיף על מסך מתצוגה, ההפרש במחיר לא מצדיק רכישה מתצוגה (אתה לא יודע מה עבר על המסך הזה).liornach כתב:לעומת זאת, יש לי אפשרות לקנות אותה חדשה לגמרי במחיר של 8000 ש"ח כולל התקנה כולל מתקן לקיר.
האם זו עסקה יותר משתלמת?...
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אל תאמין לכל מה שאומרים לך .
עבדה רק כמה עשרות שעות ...
היא רק יומיים בתצוגה?
טלוויזיה היא מוצר שלא מומלץ לקנות מתצוגה , זה לא כמו מקרר או תנור , שעומד בתצוגה לא בחשמל בכלל ואנשים יכולים מקסימום לשרוט אותו , מדובר במוצר שחייו מתקצרים עם כל שעה שהוא מקרין , ותחשוב שהוא יכול להיות כבר חצי שנה בתצוגה (180*24 שעות=4320 שעות) - להזכירך , לא מכבים טלוויזיות בלילה !
היא רק יומיים בתצוגה?
טלוויזיה היא מוצר שלא מומלץ לקנות מתצוגה , זה לא כמו מקרר או תנור , שעומד בתצוגה לא בחשמל בכלל ואנשים יכולים מקסימום לשרוט אותו , מדובר במוצר שחייו מתקצרים עם כל שעה שהוא מקרין , ותחשוב שהוא יכול להיות כבר חצי שנה בתצוגה (180*24 שעות=4320 שעות) - להזכירך , לא מכבים טלוויזיות בלילה !
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לפעמים זה יותר גרוע, כשאני עבדתי בחנות למוצרי חשמל (לפני כמה שנים), כל המסכים (אז היו טלוויזיות CRT, פלזמה אחת ו-LCD 19" אחתsagyle כתב:אל תאמין לכל מה שאומרים לך .
היא רק יומיים בתצוגה?
טלוויזיה היא מוצר שלא מומלץ לקנות מתצוגה , זה לא כמו מקרר או תנור , שעומד בתצוגה לא בחשמל בכלל ואנשים יכולים מקסימום לשרוט אותו , מדובר במוצר שחייו מתקצרים עם כל שעה שהוא מקרין , ותחשוב שהוא יכול להיות כבר חצי שנה בתצוגה (180*24 שעות=4320 שעות) - להזכירך , לא מכבים טלוויזיות בלילה !...
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
איפה אפשר לקנות חדשה ב8000 ?theAman כתב:בהחלט עדיף על מסך מתצוגה, ההפרש במחיר לא מצדיק רכישה מתצוגה (אתה לא יודע מה עבר על המסך הזה).liornach כתב:לעומת זאת, יש לי אפשרות לקנות אותה חדשה לגמרי במחיר של 8000 ש"ח כולל התקנה כולל מתקן לקיר.
האם זו עסקה יותר משתלמת?......