פלזמה פנסוניק 50PV80

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
liornach פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי אפשרות לקנות את הפלזמה 50PV80 של פנסוניק מתצוגה במחיר של 6990 ש"ח.
הפלזמה עבדה כמה עשרות שעות אך במצב תקין לחלוטין. אין פיקסלים שרופים, אין בעיות עם הפנל ואין בעיות בכלל.
יש אחריות יורוקום 1+4 שנים כרגיל.
האם הייתם לוקחים אותה עבור המחיר הזה או שהייתם משלמים יותר עבור פלזמה חדשה לחלוטין?

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #2 

לדעתי ההנחה לא מצדיקה, אם היית מקבל אותה ב-6000 ומטה לדעתי זה היה שווה. בשביל 900 שקל ... לא נראה לי להיט. אבל כל אחד והשיקולים שלו. בכל מקרה - אם אתה לחוץ בתקציב הזה - אז זאת הפשרה הכי טובה (לעומת לרדת בגודל, או לקחת מסך אחר לגמרי למשל). אם אתה הולך על זה תנסה להוריד אותם עוד קצת, לכיוון ה6.5 ומטה....

liornach פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

לעומת זאת, יש לי אפשרות לקנות אותה חדשה לגמרי במחיר של 8000 ש"ח כולל התקנה כולל מתקן לקיר.
האם זו עסקה יותר משתלמת?

Sharks
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 0

שליחה #4 

חדש .. וזה המחיר הכי זול עד עכשיו.. מלבד מישהו שקנה ב7900

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #5 

liornach כתב:לעומת זאת, יש לי אפשרות לקנות אותה חדשה לגמרי במחיר של 8000 ש"ח כולל התקנה כולל מתקן לקיר.
האם זו עסקה יותר משתלמת?
...
בהחלט עדיף על מסך מתצוגה, ההפרש במחיר לא מצדיק רכישה מתצוגה (אתה לא יודע מה עבר על המסך הזה).

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #6 

אל תאמין לכל מה שאומרים לך .
עבדה רק כמה עשרות שעות ...
היא רק יומיים בתצוגה?

טלוויזיה היא מוצר שלא מומלץ לקנות מתצוגה , זה לא כמו מקרר או תנור , שעומד בתצוגה לא בחשמל בכלל ואנשים יכולים מקסימום לשרוט אותו , מדובר במוצר שחייו מתקצרים עם כל שעה שהוא מקרין , ותחשוב שהוא יכול להיות כבר חצי שנה בתצוגה (180*24 שעות=4320 שעות) - להזכירך , לא מכבים טלוויזיות בלילה !

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #7 

sagyle כתב:אל תאמין לכל מה שאומרים לך .
עבדה רק כמה עשרות שעות ...
היא רק יומיים בתצוגה?

טלוויזיה היא מוצר שלא מומלץ לקנות מתצוגה , זה לא כמו מקרר או תנור , שעומד בתצוגה לא בחשמל בכלל ואנשים יכולים מקסימום לשרוט אותו , מדובר במוצר שחייו מתקצרים עם כל שעה שהוא מקרין , ותחשוב שהוא יכול להיות כבר חצי שנה בתצוגה (180*24 שעות=4320 שעות) - להזכירך , לא מכבים טלוויזיות בלילה !
...
לפעמים זה יותר גרוע, כשאני עבדתי בחנות למוצרי חשמל (לפני כמה שנים), כל המסכים (אז היו טלוויזיות CRT, פלזמה אחת ו-LCD 19" אחת :lol: ) היו מחוברים למפסק ראשי אחד, ובשביל להדליק ולכבות אותם, היינו פשוט מורידים את השלטר, פשוטו כמשמעו. לפי מיטב הבנתי (אני לא מתעסק באלקטרוניקה) זה לא הדבר הכי בריא למסכים, בלשון המעטה.

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #8 

theAman כתב:
liornach כתב:לעומת זאת, יש לי אפשרות לקנות אותה חדשה לגמרי במחיר של 8000 ש"ח כולל התקנה כולל מתקן לקיר.
האם זו עסקה יותר משתלמת?
...
בהחלט עדיף על מסך מתצוגה, ההפרש במחיר לא מצדיק רכישה מתצוגה (אתה לא יודע מה עבר על המסך הזה).
...
איפה אפשר לקנות חדשה ב8000 ?

תומר12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0

שליחה #9 

לפי מה שהבנתי פנסוניק הפסיקו לייצר את ה- PV80. מנכ"ל יורוקום מנסה לשכנע לייצר עוד עבור ישראל.
לא בטוח שזה יצליח, לכן אם יש לך הצעה לחדשה ב- 8000 ש"ח או אפילו קצת יותר - תקנה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”