האם LCD של פיוניר 46" קורו?
כבר שאלתי אבל אני עושה בירור נוסף ואחרון לפני הקנייה (מחר).
אז ככה, מרחק צפייה: 3.8 מ' אבל המרחק המקסימלי יכול להגיע גם ל- 5.2 מטר (תלוי איפה מתיישבים).
תכני צפייה: 80% DVD, בקרוב גם בלו-ריי.
אפשרות אחת ללכת על מסך פלזמה 42" של פנסוניק ( HD או FHD?)
אפשרות 2: מסך 46" שיש רק ב- LCD.
ראוי לציין שפלזמה 50" אינה רלוונטית כי פשוט אין לי די מקום על הקיר לצערי.
אז מצד אחד אני מעדיף את התמונה של הפלזמה (בטח זו של הפנסוניק), מצד שני מרחק הצפייה הממוצע שהוא גבוה מ-4 מטר הוא קצת קטן ל-42".
יש לי אפשרות להשיג את ה-LCD של פיוניר במחיר טוב במיוחד (באזור ה-12500), הבנתי שיש לה מסך של קורו ושיחסית ל-LCD היא בעלת איכויות "פלזמאיות". אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה וחג שמח שיהיה...
אז ככה, מרחק צפייה: 3.8 מ' אבל המרחק המקסימלי יכול להגיע גם ל- 5.2 מטר (תלוי איפה מתיישבים).
תכני צפייה: 80% DVD, בקרוב גם בלו-ריי.
אפשרות אחת ללכת על מסך פלזמה 42" של פנסוניק ( HD או FHD?)
אפשרות 2: מסך 46" שיש רק ב- LCD.
ראוי לציין שפלזמה 50" אינה רלוונטית כי פשוט אין לי די מקום על הקיר לצערי.
אז מצד אחד אני מעדיף את התמונה של הפלזמה (בטח זו של הפנסוניק), מצד שני מרחק הצפייה הממוצע שהוא גבוה מ-4 מטר הוא קצת קטן ל-42".
יש לי אפשרות להשיג את ה-LCD של פיוניר במחיר טוב במיוחד (באזור ה-12500), הבנתי שיש לה מסך של קורו ושיחסית ל-LCD היא בעלת איכויות "פלזמאיות". אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה וחג שמח שיהיה...
"קורו" הינו שם מסחרי בו משתמשת פיוניר למתג את כל הטלויזיות שלה.
תשובה פשוטה לשאלה שלך: כן, היא קורו.
תשובה יותר נכונה: כן, קוראים לה קורו אבל אין בינה לבין הפלזמה קשר מיוחד - לפחות ככל הידוע לי.
כל הביקורות שקראתי עליה היו בינוניות עד סבירות. לדעתי, שווה לקחת אותה רק אם אתה משיג מחיר מצוין.
תשובה פשוטה לשאלה שלך: כן, היא קורו.
תשובה יותר נכונה: כן, קוראים לה קורו אבל אין בינה לבין הפלזמה קשר מיוחד - לפחות ככל הידוע לי.
כל הביקורות שקראתי עליה היו בינוניות עד סבירות. לדעתי, שווה לקחת אותה רק אם אתה משיג מחיר מצוין.
1.יש לי אפשרות להשיג את ה-LCD של פיוניר 46" ב-12500, האם שווה?
2.בשורה התחתונה עדיף לקחת פלזמה מעולה(בתקציב של כ-10000 ש"ח ניתן לקנות פלזמה 42 מהטובות בשוק) אבל בגודל 42" למרחק צפייה של כ- 4.5 מטר?
3.אם אכן עדיף 42 פלזמה על ה-LCD בגודל 46, ניתן עדיין להשיג פלזמה של פיוניר עם מסך קורו? יש המלצות אחרות לפלזמה 42?
4.אף אחד לא יודע מה קורה עם הפלזמה של פנסוניק 46" שכבר יצאה אירופה? אמורה להגיע לישראל, אם כן אז מתי?
2.בשורה התחתונה עדיף לקחת פלזמה מעולה(בתקציב של כ-10000 ש"ח ניתן לקנות פלזמה 42 מהטובות בשוק) אבל בגודל 42" למרחק צפייה של כ- 4.5 מטר?
3.אם אכן עדיף 42 פלזמה על ה-LCD בגודל 46, ניתן עדיין להשיג פלזמה של פיוניר עם מסך קורו? יש המלצות אחרות לפלזמה 42?
4.אף אחד לא יודע מה קורה עם הפלזמה של פנסוניק 46" שכבר יצאה אירופה? אמורה להגיע לישראל, אם כן אז מתי?
למרחק צפייה שלך מומלץ 50 ומעלה, פיוניר פלזמה ביבוא מקביל ניתן לרכוש בסביבות ה-16. כדאי לך לבדוק את הפלזמות החדשות של פנאסוניק במחירים הנ"ל ופחות בגזרת ה-FHD כמו כן, נכנס ליין חדש של LG שנראה מעניין בגזרת HDR ב-10000 ופחות ל-50 אינטש.
אולי תבדוק את האופצייה הזו, טרם ראחתיה אך היא נראית מאד מעניינת.
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הLCD של פיוניר - ראיתי אותה בתצוגה, מריחות בתמונת HD בזמן שידור ספורט, ניגודיות נמוכה ולא קשורה לדור 9 המעולה.
עדיף ללכת על 46 של סוני W5500 או משהו של פנסוניק שצריך להיכנס (ראיתי חוברת שיווקית של יורוקום אז כן - היא צריכה להיכנס).
יש גם את פיליפס בתחום הזה, יש כל כך הרבה, חבל לשלם יותר על פיוניר בקטע הזה וגם אם תשיג מחיר טוב עליה - התמורה לא משהו לעניות דעתי.
עדיף ללכת על 46 של סוני W5500 או משהו של פנסוניק שצריך להיכנס (ראיתי חוברת שיווקית של יורוקום אז כן - היא צריכה להיכנס).
יש גם את פיליפס בתחום הזה, יש כל כך הרבה, חבל לשלם יותר על פיוניר בקטע הזה וגם אם תשיג מחיר טוב עליה - התמורה לא משהו לעניות דעתי.
Vocare Ad Regnum