לוח Zotac משולב ATOM וכרטיס NVIDIA ION - מגרה...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15947
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #1 

http://www.zotac.com/index.php?option=c ... Itemid=483

תגידו לי , מה צריך יותר מזה?
וזה אפילו מגיע כולל הספק!

חפשו את הסרט באתר בית שלהם.
מגניב 8)

zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #2 

בנוסף, לSilverStone יש מארזים חדשים מגניבים

[imgbig]http://www.silverstonetek.com/images/pr ... c12-v1.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://www.silverstonetek.com/images/pr ... c06-v1.jpg[/imgbig]

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

שתי בעיות עם הלוח הזה:
1. יקר...
2. לא זמין עדיין לרכישה בכמויות...
במחירים האלה הקנייה שלו לא כל כך כדאית כשיש לוחות כמו ה-ZOTAC שמתאים למעבדי CORE 2 DUO עם NVIDIA 9300 מובנה והג'טווי הזה עם הצי'פסט 780G:
http://www.jetway.com.tw/jw/ipcboard_vi ... ductid=515
במחירים הרבה יותר אטרקטיביים... אפשר לקחת מעבד 65W עם הלוחות האלה ומעבד כפול ליבה/מרובע ליבה ולצאת יותר בזול מהפתרון של ה-ION...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

תסביר לי איך זה כדאי יותר?
במחיר של הלוח שאתה מציע, אפשר לרכוש את הדגם עם האטום הכפול (N330). שכביכול אמור להציע ביצועים מספקים ביותר.
אז למה להוסיף עוד כסף? בשביל תאימות גדולה יותר למעבדים?

אהה, ואפשר כבר להזמין אותו.

zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

הלוח הזה מגיע עם ספק כוח+ כרטיס רשת N, צריך לקחת את זה בחשבון!

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

יש שני דגמים של לוח ה-ZOTAC עם ה-ION. אחד אכן מגיע עם ספק כח וכרטיס רשת N ומחירו בשמיים. השני מגיע ללא שני רכיבים אלה וגם הוא לא זול. במחיר של לוחות אלה אפשר לקנות לוח עם מעבד חיצוני מהדגמים שהזכרתי ולקבל ביצועים עדיפים משמעותית. פתרון ה-ION יהיה טוב אם יתומחר במחיר סביר. נכון לעכשיו הוא יקר מדי וגם ביצועיו לא כאלה מדהימים. הוא טוב מכל לוח מבוסס ATOM אחר לצרכי ניגון וידאו ו-HD אך נופל מהפתרונות האחרים שהזכרתי.
למי שמאוד מתעניין:
http://www.mini-itx.com/reviews/zotac-ion/

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 693
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

לפני שאנשים פה מדברים על יותר יקר פחות יקר - אני רוצה לראות מספרים .
הלוח של ZOTAC היקר עולה שכולל הכל עולה ב EBAY כ 329$ .
הלוח של ZOTAC בעל מעבד חד-ליבה N230 וספק כח עולה רק 169$ .
לפי דעתי בהתחשב שלשניהם יש את אותו מאיץ גרפי 9400m - גם הוא יכול להריץ 1080P בלי בעיה .

לי יש כבר קרוב לשנה את ה SHUTTLE X27D עם מעבד N330 וכרטיס של GMA950
והוא מריץ עד 720P ללא כל בעיה וזה בלי שבכלל בלי שניסיתי COREAVC ו FFDSHOW - וזה מספק אותי .

אבל אין ספק שהלוח הזה גם לא רק מנגן 1080P אלא גם האצת ה 3D שלו ממש מעולה - ראיתי סרטון בYOUTUBE - איך המחשב מריץ Need4Speed ו גם Call Of Duty .
ופתרון לוח אם שכזה הא דבר שמתאים לי בדיוק אם ארצה לשדרג את המערכת שלי בעתיד .

ודרך אגב מוצר יותר מעניין ומשתלם לדעתי מהמוצר היקר של ZOTAC שעולה 330$ כמעט .
זה המוצר של ASROCK ION 330 - שהוא כבר מחשב קומפלט (מעבד ליבה כפולה +מארז יפה + דיסק קשיח 320GB + זיכרון 2GB + כונן DVD-RW צורב דק +
כל האיבזרים הנוספים (ספק כבלים ....) וכל זאת ב : 1800 ש"ח כולל משלוח .
http://www.asrock.com/nettop/overview.a ... =ION%20330

אני מחפש לוח-אם כמו של ASROCK רק בלי כל התוספות שאיני צריך כי לי יש כבר אותם עם ה SHUTTLE X27D
אם ASROCK מוכרים את כל זה ב 1500 ש"ח - מעניין כמה עולה רק הלוח-אם אם אי פעם ימכרו אותו בנפרד .

איזה הצעה מקבילה למחשב קומפלט אני יכול להרכיב בארץ ? :
במחירים הרבה יותר אטרקטיביים... אפשר לקחת מעבד 65W עם הלוחות האלה ומעבד כפול ליבה/מרובע ליבה ולצאת יותר בזול מהפתרון של ה-ION...
...
כאשר הדבר הכי חשוב שהוא יהיה מבוסס M-ITX שקט ככל האפשר ובעל ביצועים דומים לION עם Nvidia 9400 .

תודה שקראתם .

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #9 

תודה על הלינק למחשב ION 330 של ASRock. לא יותר מדי מעוצב אבל קטן וחמוד - 20 על 20 על 7 ס"מ.
איזה חנות (אני מניח שרק בחו"ל) מוכרת אותו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #10 

[quote="viper"
איזה הצעה מקבילה למחשב קומפלט אני יכול להרכיב בארץ ? :
...
כאשר הדבר הכי חשוב שהוא יהיה מבוסס M-ITX שקט ככל האפשר ובעל ביצועים דומים לION עם Nvidia 9400 .
תודה שקראתם .[/quote]
אין לך שום דבר שהוא בגודל ITX בארץ שיוכל להשתוות לION, אני עם לוח אינטל N330 אבל המעבד הגרפי הוא סה"כ GMA950

הION אולי יקר אבל הביצועים לעומת הATOM הרגיל של אינטל הם גדולים בהרבה. הZOTAC שמשלב גם ספק כוח אולי נראה יקר אבל יחסית לכל מה שדחסו בו הוא די אטרקטיבי.

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

שכחתי לצרף לינק ישיר לחנות בEBAY
אבל תעשה חיפוש פשוט ב EBAY הוא עולה תחת השם ASROCK ION 330
זאת ההצעה הכי טובה שם כרגע - בעלות של 1750ש"ח כולל משלוח .
http://cgi.ebay.com/Asrock-ION-330-Nett ... .m20.l1116

זאת ממש הצעה מעולה ו ASROCK תמכרו את המחשב הזה הרבה יותר מה SHUTTLE שקניתי לפני שנה .
המחשב שלי כBAREBONE ללא זיכרון ללא דיסק קשיח וללא הצורב עלה לי כ 1100 ש"ח כולל משלוח .
היו לי כבר זמינים את כל שאר החלקים אז זה השתלם לי - מכל מיני מחשבים ניידים ישנים שלא עבדו .

אבל בהתחשב שהמחשב הזה מגיע קומפלט - רק להתקין מערכת הפעלה ב 1750 ש"ח זה ממש מציאה.
ובתחשב שהדולר נמוך עכשיו ואם ימשיך לרדת אז זה יהיה אפילו עוד יותר זול .

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #12 

יש את ה-Acer Aspire Revo שעולה החל מכ-220 דולר. זה עולה 400 דולר.
אל תשכח להוסיף על ה-1750 ש"ח מע"מ וקצת אגרות מכס (כ-100 ש"ח).

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

יש כמה חסרונות שלדעתי חשובים מאוד ובגלל זה אני גם לא אוהב את ה MINI-PC
קודם כל המארז הלא סטנדרטי של ה ACER אומר שאתה תקוע עם המוצר לעולמי עד ללא שום אפשרות שידרוג .
ובעוד שבמארזי ולוחות אם MI-ITX סטנדרטים כגון ה ASROCK ION 330 וגם ה SHUTTLE X27D אין שום בעיה לשדרג את לוח-האם ללוח אם חדיש יותר ולהישאר עם כל שאר האביזרים החיצוניים היות ולא כלכך בייחוד בארץ להשיג אותם ומחירם יחסית גבוה .
אני אם אני מעוניין מזמין לוח אם של ZOTAC ב 170$ ומשדרג לי את המחשב מה שלא ניתן עם ה ACER לא משנה כמה הוא עולה .
ומה עם חיבור הPCI החביב שיש על הלוחות הסטנדרטים אם רוצים פעם לחבר איזה כרטיס אולי כרטיס טלויזה PVR או כרטיס לווין או כרטיס קול מקצועי ..... ?
כמוכן גם אני חשבתי בהתחלה שכונן אופטי במחשב ה HTPC לא דרוש , ואני שמח שלא עשיתי כך - כי זה באמת מאוד נוח שיש שם אחד כזה - וגם בACER אין אפשרות לשים כונן אופטי פנימי רק חיצוני ואלו כבר יקרים עוד יותר ותופסים מקום - אני צורב משחקים לXBOX360 וסרטים לחברים ומגבה חומר על דיסקים .....
אני גם לא חושב שכל היציאות שיש ב ASROCK יש גם ב ACER
ממה שאני ראיתי באתר ACER התג מחיר הזה הוא עבור דיסק 8GB SOLID STATE ורק 1GB זיכרון ןלגירסת הVISTA עם דיסק קשיח של 160GB (לעומת 320GB ב ASROCK) ו2GB זיכרון יש כבר תג מחיר של 369$
שזה כבר לא רחוק מה ASROCK - והוא מגיע עם המעבד המוחלש החד-ליבתי של ATOM Intel Atom 230 (לעומת המעבד הכפול ליבה N330 ב ASROCK ) .
האם ראית את המחיר של ה ACER באיזו חנות או שזה רק המחיר המוצהר של החברה כאשר תשיק את המוצר ?

עד כמה שאני יודע יש רק אגרת מע"מ על מחשבים ואין מכס - אבל אפשר תמיד לבקש מהמוכר להצהיר מחיר נמוך יותר על שווי המוצר לרוב אין להם בעיה לעשות זה - רק זה יכול להיות בעייתי אם תבחר להפעיל את הביטוח כי אז לא תקבל את המחיר המלא אלא רק את המחיר המוצהר .

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #14 

לתשומת ליבכם ולאור זה שההערה הקודמת שלי לא קיבלה כל כך התייחסות...
אין ספק שהפתרון של ATOM משולב ION הוא מעולה ביחס לכל פתרון ATOM אחר, אבל במחירים של הלוחות המשולבים הללו מדוע לא ללכת על פתרון עם צ'יפסט חזק כמו ה-780G של ATI יחד עם מעבד AMD כפול ליבה/משולש ליבה/מרובע ליבה בעלות דומה, מה שיתן בהכרח ביצועים עדיפים וגם יכולת לתפקד כמחשב חזק יותר?
שילוב של מארז MINI ITX איכותי (ולא פשוט ומרעיש) כדוגמת המארזים של MOREX שמגיעים עם ספקי כח חיצוניים שתורמים לשקט ולאי התחממות בתוך המארז יחד עם לוח אם כדוגמת זה:
יעלו סדר גודל דומה, יאפשרו שידרוג עתידי, תמיכה בכרטיסי PCI ותמיכה במעבדים רגילים של AMD שנותנים תמורה מעולה לכסף.
מציע לכולם לבדוק ולראות שאפשר לקבל תמורה מדהימה בצורה זו ומי שרוצה פרטים נוספים מוזמן לשאול ונענה בשמחה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #15 

למה לא 780G (שכבודו בהחלט מונח)? כי אנחנו רוצים מחשב קטן מאוד, לא יותר מ-20 על 20 ס"מ... ;)

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #16 

Ariel-Xionite כתב:לתשומת ליבכם ולאור זה שההערה הקודמת שלי לא קיבלה כל כך התייחסות...
אין ספק שהפתרון של ATOM משולב ION הוא מעולה ביחס לכל פתרון ATOM אחר, אבל במחירים של הלוחות המשולבים הללו מדוע לא ללכת על פתרון עם צ'יפסט חזק כמו ה-780G של ATI יחד עם מעבד AMD כפול ליבה/משולש ליבה/מרובע ליבה בעלות דומה, מה שיתן בהכרח ביצועים עדיפים וגם יכולת לתפקד כמחשב חזק יותר?
שילוב של מארז MINI ITX איכותי (ולא פשוט ומרעיש) כדוגמת המארזים של MOREX שמגיעים עם ספקי כח חיצוניים שתורמים לשקט ולאי התחממות בתוך המארז יחד עם לוח אם כדוגמת זה:
יעלו סדר גודל דומה, יאפשרו שידרוג עתידי, תמיכה בכרטיסי PCI ותמיכה במעבדים רגילים של AMD שנותנים תמורה מעולה לכסף.
מציע לכולם לבדוק ולראות שאפשר לקבל תמורה מדהימה בצורה זו ומי שרוצה פרטים נוספים מוזמן לשאול ונענה בשמחה.
...
אהלן אריאל.
אני מחפש פתרון ב-form factor של mini itx אשר ישלב מעבד גרפי של nvidia (כל פתרון מבוסס ATI נפסל מראש). ה-CPU לא ממש משנה לי, יכול להיות ATOM יכול להיות Exxxx, העדיפות היא, כמובן, לפתרון עם קירור פאסיבי על המאוורר.
האם יש לך רעיונות / הצעות?
You are never fully dressed without a smile

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

לפני שאתה אומר יקר יותר תן מחיר בבקשה עבור מערכת שכזאת מבוססת מיני ITX 780G עם מעבד + זיכרון 2GB+ הרד-דיסק 320GB+ צורב DVD אני לא חושב ש780G נותן את האצת החומרה לניגון תוכן HD שהION נותן עם 9400M
ממה שאני הבנתי יש בעית התחממות עם המחשבים מבוססי AMD -ו למעבדי אינטל יש כבר סדרת מעבדים שמתחממת פחות וגם כאן המארזים ניראים טוב מאוד והספק מתח גם כן חיצוני כמו אצל MOREX - אני דווקא חושב שמארזי MOREX לא מגיעים לרמת הגימור והברק של המארזים של ASROCK
ןהקירור של המעבד הוא פסיבי לפחות כך זה ב ZOTAC אבל אני מניח שגם ב ASROCK הוא פסיבי
מחשבים עם קירור פסיבי תמיד יהיו יותר שקטים מכל מערכת עם קירור אקטיבי כלשהו .

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #18 

על איכות המארזים של MOREX אין מילה אחת רעה להגיד. הם עושים בית ספר מבחינת איכות חומרים, הרכבה וגימור לרוב המארזים של כל יצרן שהוא. אלה מארזים בסטנדרט תעשייתי ולא מארזים ביתיים והאיכות בהתאם...
מנסיון רב של עבודה עם המארזים הללו הן עם מעבדי ATOM, הן עם מעבדי INTEL רגילים (CORE 2 DUO למיניהם בגרסאות MOBILE ורגילות) והן עם מעבדי AMD (בגרסאות הרגילות) לא נתקלנו בשום בעיה של התחממות גם עם מעבדים שצרכו 95W (וכמובן שב-FORM FACTOR קטן יש חשיבות גבוהה להספק המעבד), השקט שלהם מופתי (יש מאווררים שקט מאוד במארזים שמגיעים עם מאווררים, יש מארזים נטולי מאווררים לגמרי!) ואם לוקחים מאוורר שקט למעבד, מתקבל פתרון אידיאלי גם לשקט של חדר שינה...
המחיר למערכת יהיה דומה מאוד למחיר שנתנו פה ב-EBAY למערכת מבוססת ATOM+ION ותתן ביצועים עדיפים כ-HTPC וגם כ-PC, מסיבה מאוד פשוטה שכל מערכת מבוססת 780G יחד עם מעבד AMD DUAL CORE (אלה הרי המערכות מומלצות האתר פה) נותנת ביצועים מעולים כ-HTPC והמעבד חזק בהרבה מה-ATOM לכל צורך שהוא כ-PC רגיל... מי שירצה פרטים מוזמן לפנות אליי.
נקודתית ל-SHED, אתה יכול לקבל גם את הלוח הזה שהוא מבוסס NVIDIA ומחירו אף זול יותר מהדגם עם ה-780G:
http://www.jetway.com.tw/jw/ipcboard_vi ... e=NC62K-LF

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

עכשיו מוכרים את ה ASROCK ION ללא HD וזיכרון ב 329$ + 50$ משלוח .
כ 70$ פחות מהמחיר עם ה320GB HD ו2GB זיכרון .
http://cgi.ebay.com/AsRock-ION-330-Mini ... 1|294%3A50[/url]

בערך אותו מחיר כמו הלוח אם היקר של ZOTAC - רק פה מקבלים גם מארז וגם כונן DVD .
ששוים הרבה יותר מהכרטיס רשת האלחוטי .

zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

מחיר טוב...
אבל לא שולחים לארץ