כרטיס טלויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הכרטיסים נראים בסדר גמור והם אף נמכרים באתר הבריטי של Hauppauge, שזה אומר שיטת שידור מתאימה, אבל צריך כמובן לוודא היכן שאתה קונה שאתה מקבל גירסת PAL ולא NTSC.
חסרון מסויים (אך קטן) של הכרטיסים האלה לעומת ה-HVR-1700 וה-PVR150 שהם לא כוללים דוחס MPEG2 בחומרה אלא זה נעשה ברמת הדרייבר שרץ על מערכת ההפעלה. במחשבים החזקים של היום דחיסה ל-MPEG2 היא ממש עסק זניח...
בכל מקרה, לא ברורה התאימות של הכרטיסים הנ"ל לויסטה מדיה סנטר. על פי האתר, ה-HVR-1200 בטוח תואם לויסטה מדיה סנטר (למרות שדחיסת ה-MPEG2 היא בתוכנה). היה עדיף להמר עליו. יש אותו במחירים טובים?
חסרון מסויים (אך קטן) של הכרטיסים האלה לעומת ה-HVR-1700 וה-PVR150 שהם לא כוללים דוחס MPEG2 בחומרה אלא זה נעשה ברמת הדרייבר שרץ על מערכת ההפעלה. במחשבים החזקים של היום דחיסה ל-MPEG2 היא ממש עסק זניח...
בכל מקרה, לא ברורה התאימות של הכרטיסים הנ"ל לויסטה מדיה סנטר. על פי האתר, ה-HVR-1200 בטוח תואם לויסטה מדיה סנטר (למרות שדחיסת ה-MPEG2 היא בתוכנה). היה עדיף להמר עליו. יש אותו במחירים טובים?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כרטיס טלויזיה
הכרטיס 1200 הוא USB.
אני מחפש כרטיס בסגנון של ה 150 (הקצת מיושן) ושיהיה קצת יותר עדכני.
גם נראה לי שהמחירים בארץ מוגזמים לגמרי.
אני מחפש כרטיס בסגנון של ה 150 (הקצת מיושן) ושיהיה קצת יותר עדכני.
גם נראה לי שהמחירים בארץ מוגזמים לגמרי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש לא:
http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... mckit.html
אגב, רק שתדע, בהשוואה שמישהו עשה פה בין ה-PVR150 ל-HVR-1700 לא נמצא שום הבדל באיכות ההקלטה.
http://www.hauppauge.co.uk/site/product ... mckit.html
אגב, רק שתדע, בהשוואה שמישהו עשה פה בין ה-PVR150 ל-HVR-1700 לא נמצא שום הבדל באיכות ההקלטה.
- whiteraver
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סליחה על ההתפרצות, שאלה קטנה - אם אני לא רוצה להתחבר ללוח השידורים . להקליט מהטלויזיה, אבל צריך אינפרה אדום בשביל השלט,
האם אני עדיין חייב כרטיס טלויזיה?
האם אני עדיין חייב כרטיס טלויזיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר לקנות גם ערכת אינפרה אדום ללא כרטיס טלוויזיה:whiteraver כתב:סליחה על ההתפרצות, שאלה קטנה - אם אני לא רוצה להתחבר ללוח השידורים . להקליט מהטלויזיה, אבל צריך אינפרה אדום בשביל השלט,
האם אני עדיין חייב כרטיס טלויזיה?...
http://www.digitize.co.il/index.php?mai ... cts_id=182
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, ההמלצה היא פשוט לקנות PVR150MCE וזהו. יתרון אחד שיש ל-HVR-1700 זה טיונר DVB-T לקליטת השידורים הדיגיטליים הקרקעיים שיחלו בקרוב (עוד לא בטוח שזה תואם אבל יש סיכוי טוב).mshai כתב:בקיצור מכל הדיאלוג אני מבין שלא כדאי להתחכם ופשוט ללכת על ה 150 עם ערכת שלט וכו' ב 400 ש"ח.
אגב יש כרטיסים נוספים: PVR250, PVR350, PVR500. מה איתם?...
לגבי ה-250/350/500, הם די ישנים וכבר די קשה להשיג אותם (ל-500, בדומה לממשיכו ה-HVR-2200, יש 2 טיונרים לחיבור לשני ממירים).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שמוכרים בארץ, כמובן. לגבי כרטיסים שקונים בחו"ל, חובה לברר את זה היטב עם המוכר לפני הקנייה.
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
pixies כתב:מה שמוכרים בארץ, כמובן. לגבי כרטיסים שקונים בחו"ל, חובה לברר את זה היטב עם המוכר לפני הקנייה.[/quote
חובה חובה חובה.
מנסיון כואב....