אחי אני רואה שחבריי לפ1ר1ם אינם מע1דכנים למדי (נו באמת ? COWON S9?)
קודם כל זה ידוע שCOWON לוקחים, זה פשוט עובדה.. נשיא החברה הוא מהנדס קול במקצועו בעל שמיעה אבסולטית נדירה, המוצרים של COWON משביעי רצון את כל האודיופילים למיניהם, אז אם אנשים במקצוע כזה מספק אותם תחשוב איך זה יספק אותך!
לנגני COWON יש כמה יתרונות מעל האייפוד טאץ' נתחיל מזה שאתה לא צריך ITUNES, לאייפוד לא בטוח יש רדיו (אל תתפוס אותי במילה), אבל יש לו WIFI שאפשר להשתמש בזה לרדיו (אך לא בכל מקום /זמן, לעומת רדיו אמיתי) -רק בקליטת WIFI. האודיו של האייפוד הוא ממוצע.
מכיוון שאני בוש ונכלם מהיותך בל1ט

(בצחוק) ולא ציינת את הזיכרון שאתה רוצה להשתמש, הייתי ממליץ לך על COWON J3 שהוא בעצם דגם משודרג יותר של COWON S9, יותר זיכרון מהאיפוד טאץ' (חריץ זיכרון), זול יותר (32 GB במחיר 1200), מסך AMOLED (שעמידים יותר בשמש) לעומת מסך LCD (שנחשב קצת OUT), נראה לי לשניהם יש BLUETOOTH, לאייפוד יש כפתורי ווליום וכפתור HOME.
לJ3 יש כפתורי הרצה קדימה/אחורה, עצור/נגן, ווליום. יותר פורמטים נתמכים בJ3 מאשר באייפוד טאץ' (אתה יכול גם להמיר אם ברצונך לקצר את תותחלת חייך

)
אני לא יודע מה זמן הסוללה של הדגם שאתה רוצה לרכוש, אבל זמן הסוללה של COWON J3 הוא מהגדולים בשוק (עוד נקודה לCOWON)
בשביל 64 שעות אודיו או 11 שעות וידאו.
החיסרון היחידי שעולה לי לראש הוא חוסר תמיכה בWIFI, מסך קטן יותר (J3 יש 3.3" לעומת 3.5" אייפוד), ופחות משחקים..
אבל אמרת שהדגש הוא מוסיקה וסרטים..
אשאיר לך את הבחירה
נ.ב.
אם תרצה תוכל לרכוש נגן COWON X7 , זיכרון 120GB, מסך 4.3" - ומספרים שהוא מגיע ל103 שעות אודיו ו10 שעות וידאו, באותו מחיר כמו של COWON J3 אבל יש לו מסך LCD, טאץ' בעייתי, רזולוציה נמוכה,
וכמה חסרונות פה ושם.. תתלבט לפני שאתה קונה אותו