משרד התקשורת נתן אישור שמהיום יס יוכלו לשדר
יס:
EUROSPORT HD
FOX SPORTS HD
אך משרד התקשורת מאריך את קבלת החלטות בנוגע לספורט HD 5.
המקור: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1659.pdf
EUROSPORT HD
FOX SPORTS HD
אך משרד התקשורת מאריך את קבלת החלטות בנוגע לספורט HD 5.
המקור: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1659.pdf
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
מה יש כבר לראות בערוצי הספורט הללו. כמעט כלום. שיביאו עוד ערוצי סרטים או ערוץ קומדיות ב HD למה שלא נראה את קונאן אובריין כל יום ב HD ? לא חסר ערוצים כמו דיסקברי HD וכד' .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
האישור ניתן לפני חודש בדיוק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
sam22,
במפגש הם אמרו בערך חודש. מתי היה המפגש?
אני איתך בעניין הסופרבול (ובכלל ה-NFL), אין לי כבר סבלנות להתחיל ולראות את העונה הסדירה.
לגבי ESPN HD, אני לא חושב שהנציגים שלהם בארץ עובדים על זה עדיין. לדעתי עם שלושת הערוצים של הספורט, הדבר הבא שהייתי רוצה לראות זה דווקא דברים אחרים לחלוטין.
במפגש הם אמרו בערך חודש. מתי היה המפגש?
אני איתך בעניין הסופרבול (ובכלל ה-NFL), אין לי כבר סבלנות להתחיל ולראות את העונה הסדירה.
לגבי ESPN HD, אני לא חושב שהנציגים שלהם בארץ עובדים על זה עדיין. לדעתי עם שלושת הערוצים של הספורט, הדבר הבא שהייתי רוצה לראות זה דווקא דברים אחרים לחלוטין.
- oferlaor
- מנהל

לפי מה שאני מבין הם עובדים על 7 ערוצים בכ-60Mbps - כלומר בסביבות 8.6Mbps ממוצע (ללא קשר אם הערוצים הנוספים יכנסו) וכך זה גם אמור להישאר.
כמובן שזה כיווץ סטטיסטי, כך שערוץ אחד יכול לרדת פתאום ל-6Mbps אם שום דבר לא מתרחש בו, בעוד שאחר יכול פתאום למשוך 15Mbps אם יש בו המון תנועה או רעש. זה היופי של כיווץ סטטיסטי.
כמובן שזה כיווץ סטטיסטי, כך שערוץ אחד יכול לרדת פתאום ל-6Mbps אם שום דבר לא מתרחש בו, בעוד שאחר יכול פתאום למשוך 15Mbps אם יש בו המון תנועה או רעש. זה היופי של כיווץ סטטיסטי.
עופר,
קודם כל, עכשיו זה יהיה כבר 8 ערוצים. ו-6MPBS בממוצע זה מעט, הרבה פחות ממה שמקובל אצל גופי שידור מובילים כדוגמת SKY UK. רוב הסדרות (ואני מתכוון לאלו שהן HD במקור, לא ה-UPSCALED) משודרות כרגע ב-6MPBS ופחות, וזה מורגש היטב. קצב של 15MPBS לא ראיתי באף שידור של YES. לצורך בדיקה, אני הולך להקליט את כל שידור הגמר של ליגת האלופות ביום רביעי. נראה איזה קצב הם ייתנו שם.
קודם כל, עכשיו זה יהיה כבר 8 ערוצים. ו-6MPBS בממוצע זה מעט, הרבה פחות ממה שמקובל אצל גופי שידור מובילים כדוגמת SKY UK. רוב הסדרות (ואני מתכוון לאלו שהן HD במקור, לא ה-UPSCALED) משודרות כרגע ב-6MPBS ופחות, וזה מורגש היטב. קצב של 15MPBS לא ראיתי באף שידור של YES. לצורך בדיקה, אני הולך להקליט את כל שידור הגמר של ליגת האלופות ביום רביעי. נראה איזה קצב הם ייתנו שם.
- oferlaor
- מנהל

צודק - 8 ערוצים.
מקווה באמת שזה יגרום לפיצול על גבי כמה TRANSPONDERS (זה גם יכול לשפר את האיכות אם ישלבו HD ו-SD ביחד, השאלה היא האם הם טכנית יכולים לעשות את זה במכווצים של HARMONIC).
מקווה באמת שזה יגרום לפיצול על גבי כמה TRANSPONDERS (זה גם יכול לשפר את האיכות אם ישלבו HD ו-SD ביחד, השאלה היא האם הם טכנית יכולים לעשות את זה במכווצים של HARMONIC).
השילוב של HD ו-SD על אותו הטרנספונדר זה לא רעיון טוב במקרה של YES. אם הם ישימו ערוצי SD על טרנספונדר 8PSK אזי אי אפשר יהיה לקלוט אותם עם ממיר YES רגיל. אם הם יעשו הפוך (ישימו ערוצי HD על טרנספונדר QPSK), אזי הם יפסידו רוחב פס משמעותי, כיוון שיעילות העברת הנתונים על 8PSK גבוהה בכ-30%.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ערוצי ה Discovery הם אחד הסיפורים העצובים ביותר שיש. משני ערוצים שהתחילו כערוצי העשרה ומדע מצויינים הם הפכו לערוץ אחד בודד שמתעסק בבניית אופנועים שהמנוע שלהם תוכנן בשנות השישים או שיפוץ גרוטאות אמריקאיות. אני מוותר מראש אם הם מתכוונים להציע את הדראעק הזה ב HD.
ערוץ ההיסטוריה לעומת זאת הפך לערוץ העשרה לכל דבר ואותו הייתי מאוד רוצה לראות ב HD
ערוץ ההיסטוריה לעומת זאת הפך לערוץ העשרה לכל דבר ואותו הייתי מאוד רוצה לראות ב HD
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
פעם היו שלושה ערוצי Discovery, גם Animal Planet הוא של Discovery
עוד ערוץ שאבד בדרך...
עוד ערוץ שאבד בדרך...
הבעיה עם ערוץ ההיסטוריה היא שיש בכל תוכנית שלו טעויות רבות ואי דיוקים שערורייתיים. בנוסף, הוא אמריקוצנטרי באופן מובהק.Catskinner כתב:ערוצי ה Discovery הם אחד הסיפורים העצובים ביותר שיש. משני ערוצים שהתחילו כערוצי העשרה ומדע מצויינים הם הפכו לערוץ אחד בודד שמתעסק בבניית אופנועים שהמנוע שלהם תוכנן בשנות השישים או שיפוץ גרוטאות אמריקאיות. אני מוותר מראש אם הם מתכוונים להציע את הדראעק הזה ב HD.
ערוץ ההיסטוריה לעומת זאת הפך לערוץ העשרה לכל דבר ואותו הייתי מאוד רוצה לראות ב HD...
- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
levikon, זה נכון אבל זה עדיין אחד הערוצים הטובים יותר שמשדרים ביס
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.