שלום , אני מעוניין להתקין צלחת לווין בביתי וכן ברצוני להתייעץ
ראשית הסביר את הרקע שלי באופן כללי , אני פיסיקאי ובוגר מדעי המחשב שכן יש לי לא מעט ידע בעולם Linux
ובאלקטרוניקה וחשמל הכינוי 'קורס בחשמלטוריקה' [אני צוחק קורס חשמל ברמה מתמטית גבוהה מאוד בטכניון בתואר]
ראיתי לאחרונה ממירי לווין שיתופיים ועצם העניין שהוא מריץ busybox די מלהיב
מספר שאלות בנושא :
א0. אם אני בעל ממיר שיתופי אני חייב לחברו לאינטרנט והאם הוא מסוגל לתפקד כיחידה עצמאית [שאלה איפותטית שכן אחברו לכבל RG45 בכבר הוכן מראש למדיה סנטר בסלון] ואם איני משלם לשרת שיתוף יש גישה עם ממיר כזה?
ב0. מהו בעצם שיתוף לוויני דרך האינטרנט
להבנתי ע"פ הגיון בריא
*מועבר שם הקודים להצפנות כך שצפייה רגילה לא אמורה לקחת עומס מהנתב
*אפשר לשתף סדרות וסרטים דרך השרתים - לוקח רוחב פס
* ניתן כך לקלוט לווינים שלא באותו איזור זמן אזימוט וכן שלא נקלטים "בעלומה"
ג0. נשאלת השאלה האם עדיף ממיר רגיל + כרטיס CAM [הוא כרטיס רשת לצורך הצפנות]
נשאלות שאלות טכניות יותר
א1. האם בממיר שיתופי יש שרתים בחינם ומה כתובתם
ב1.אם ה CAM מתחבר דרך PCMCIA וכן בו קורא כרטיסים [מגנטיים] האם יש צורב של כרטיסים מגנטיים וקורה
כלומר דרך בה אני יוכל לקרוא את המידע על כרטיס ב אקסאדצימאלית ושפת מכונה ולכתוב תוכנה חדשה ולצרוב על הכרטיס ?
ג1 אם ממיר שיתופי מריץ לינוקס האם אני יכול להתקין עליו לינוקס אחר לדוגמה gentoo;debian;arch ?
אם הוא עובד במצב embeded ואין גישה מלאה שכן איני יכול לראות במרקע מה מורץ בזמן אמת איך ניתן להתקין עליו תוכנות כמו הenigma ?
אני מנחש שלשם כך יש לו USB ומעלים בו רק קובץ בינארי ? האם אני צודק או שמע הוא מחשב לכל דבר ואפשרות להעלות כמה סוגים של לינוקס כ bootloader ?
ד1 -> . ב1 + ג0 \גוררים סעיף נוסף שכן אני יודע לפרוץ תוכנות [בעולם האמיתי] אסמבלי ודיבאגר
האם יש כרטיס למחשב לוויני בעל כניסת כרטיס כמו ה דיאבלו וכו שיתן לי גישה עם softice בכדי באוכל לפרוץ גישה ללויינים
בעתיד אשאל חישובי הכיוון [אני רוצה להבין מה הנוסחאות לכיוון הצלחת והאזימוטים קווי רוחב וכו' ]
ה1 . האם יש כרטיס NDS לוידאו GUARD ? כלומר פרוץ ומוכן ל YES ? אני יודע שבשטחים החברה רואים YES גם ברצועה זה כך
ן. עוד פעם בהדגה יש צורב כרטיסים שמתחבר למחשב ? אני הולך לעשות DISASSEMBLER מלא של שיטת ההצפנה
יש לי ידע חזק בתוכנה והנדסה לאחור [אני סטודנט בטכניון] וכן ידע בפיסיקה [/b]